Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application N Tkachenko, P Nekrasov, S Vikul, Y Honcharuk | 22 | 2017 |
Optimization of formulation composition of the low-calorie emulsion fat systems N Tkachenko, P Nekrasov, Т Makovska, L Lanzhenko Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 20-27, 2016 | 16 | 2016 |
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016 | 15 | 2016 |
Optimization of formulation composition of health whey-based beverage NA Tkachenko, PO Nekrasov, SI Vikul Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10), 79, 2016 | 14 | 2016 |
Інноваційна технологія біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення ПО Некрасов, НА Ткаченко Харчова наука і технологія, 49, 2014 | 11 | 2014 |
Математичне моделювання компонентного складу комбінованих йогуртових напоїв НА Ткаченко, ПО Некрасов, АВ Копійко Зернові продукти і комбікорми, 20-25, 2016 | 9 | 2016 |
Технологія модифікованих жирів ФФ Гладкий, ВК Тимченко, ІМ Демидов, ПО Некрасов, ОМ Півень, ... Харків : Підручник НТУ «ХПІ», 2012 | 8 | 2012 |
Оптимізація процесу молекулярної дистиляції при отриманні жирів, збагачених діацилгліцеринами ПО Некрасов Інтегровані технології та енергозбереження.–Харків: НТУ" ХПІ, 75-81, 2009 | 8 | 2009 |
Innovative technology of combined bifidus containing fermented milk drinks of functional purpose NA Tkahcenko, PO Nekrasov Journal of Food Science and Technology 2 (27), 49-56, 2014 | 7 | 2014 |
Дослідження фізіологічних властивостей жирових емульсійних систем, збагачених діацилгліцеринами ПО Некрасов, ТВ ГОРБАЧ, ОВ ПОДЛІСНА Вопр. Химии и хим. технологи, 55-58, 2010 | 7 | 2010 |
Optimizing the parameters of the production process of fat systems with a minimum content of transisomers PO Nekrasov, OM Gudz, OP Nekrasov, TO Berezka Voprosy khimii i khimicheskoi technologii–Issues of Chemistry and Chemical …, 2020 | 6 | 2020 |
Matematychne modelyuvannya komponentnoho skladu kombinovanykh yohurtovykh napoyiv NA Tkachenko, PO Nekrasov, AV Kopiyko Zernovi produkty i kombikormy 1, 20-25, 2016 | 6 | 2016 |
Optymizatsiya retsepturnoho skladu napoyu ozdorovchoho pryznachennya na osnovi syrovatky NA Tkachenko, PО Nekrasov, SІ Vikul Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (79), 49, 2016 | 6 | 2016 |
Дослідження фізіологічного впливу майонезу, виготовленого на основі діацилгліцеринової олії ПО Некрасов, ВГ Гопкалов, ЮМ Плахотна Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (8 (45)), 59-63, 2010 | 6 | 2010 |
Дослідження харчової цінності діацилгліцеринової олії ПО Некрасов, ОВ Подлісна, ВГ Гопкалов Вісник Національного технічного університету" ХПІ".–Харків: НТУ" ХПІ, 170-177, 2010 | 5 | 2010 |
Kinetics and thermodynamics of biocatalytic glycerolysis of triacylglycerols enriched with omega-3 polyunsaturated fatty acids PО Nekrasov, ОМ Piven, ОP Nekrasov, ОM Gudz, NО Kryvonis Вопросы химии и химической технологии, 31-36, 2018 | 4 | 2018 |
Substantiation of storage parameters of the sour-milk infant drink «Biolakt» N Tkachenko, P Nekrasov, A Avershina, J Ukrainceva | 4 | 2017 |
Медико-биологическое исследование напитка кисломолочного детского питания «Биолакт» ПА Некрасов, НА Ткаченко, АС Авершина Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (10 (65)), 34-39, 2013 | 4 | 2013 |
Study of biocatalytic synthesis of phytosterol esters as formulation components of nutritional systems for health purposes PO Nekrasov, TO Berezka, OP Nekrasov, OM Gudz, SI Rudneva, ... Journal of Chemistry and Technologies 30 (3), 404-409, 2022 | 3 | 2022 |
Fatty systems with reduced content of trans-fatty acids PO Nekrasov, OM Gudz, OP Nekrasov, VA Kishchenko, OV Holubets Voprosy khimii i khimicheskoi technologii–Issues of Chemistry and Chemical …, 2019 | 3 | 2019 |