Follow
Pavlo Nekrasov (ORCID:0000-0003-1791-8822)
Pavlo Nekrasov (ORCID:0000-0003-1791-8822)
Other namesPavlo O. Nekrasov, П.О. Некрасов, P.O. Nekrasov
National Technical University “Kharkiv Polytechnic Institute” (grid.18192.33/ROR 00yp5c433). UKRAINE
Verified email at kpi.kharkov.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application
N Tkachenko, P Nekrasov, S Vikul, Y Honcharuk
222017
Optimization of formulation composition of the low-calorie emulsion fat systems
N Tkachenko, P Nekrasov, Т Makovska, L Lanzhenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 20-27, 2016
162016
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016
152016
Optimization of formulation composition of health whey-based beverage
NA Tkachenko, PO Nekrasov, SI Vikul
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10), 79, 2016
142016
Інноваційна технологія біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення
ПО Некрасов, НА Ткаченко
Харчова наука і технологія, 49, 2014
112014
Математичне моделювання компонентного складу комбінованих йогуртових напоїв
НА Ткаченко, ПО Некрасов, АВ Копійко
Зернові продукти і комбікорми, 20-25, 2016
92016
Технологія модифікованих жирів
ФФ Гладкий, ВК Тимченко, ІМ Демидов, ПО Некрасов, ОМ Півень, ...
Харків : Підручник НТУ «ХПІ», 2012
82012
Оптимізація процесу молекулярної дистиляції при отриманні жирів, збагачених діацилгліцеринами
ПО Некрасов
Інтегровані технології та енергозбереження.–Харків: НТУ" ХПІ, 75-81, 2009
82009
Innovative technology of combined bifidus containing fermented milk drinks of functional purpose
NA Tkahcenko, PO Nekrasov
Journal of Food Science and Technology 2 (27), 49-56, 2014
72014
Дослідження фізіологічних властивостей жирових емульсійних систем, збагачених діацилгліцеринами
ПО Некрасов, ТВ ГОРБАЧ, ОВ ПОДЛІСНА
Вопр. Химии и хим. технологи, 55-58, 2010
72010
Optimizing the parameters of the production process of fat systems with a minimum content of transisomers
PO Nekrasov, OM Gudz, OP Nekrasov, TO Berezka
Voprosy khimii i khimicheskoi technologii–Issues of Chemistry and Chemical …, 2020
62020
Matematychne modelyuvannya komponentnoho skladu kombinovanykh yohurtovykh napoyiv
NA Tkachenko, PO Nekrasov, AV Kopiyko
Zernovi produkty i kombikormy 1, 20-25, 2016
62016
Optymizatsiya retsepturnoho skladu napoyu ozdorovchoho pryznachennya na osnovi syrovatky
NA Tkachenko, PО Nekrasov, SІ Vikul
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (79), 49, 2016
62016
Дослідження фізіологічного впливу майонезу, виготовленого на основі діацилгліцеринової олії
ПО Некрасов, ВГ Гопкалов, ЮМ Плахотна
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (8 (45)), 59-63, 2010
62010
Дослідження харчової цінності діацилгліцеринової олії
ПО Некрасов, ОВ Подлісна, ВГ Гопкалов
Вісник Національного технічного університету" ХПІ".–Харків: НТУ" ХПІ, 170-177, 2010
52010
Kinetics and thermodynamics of biocatalytic glycerolysis of triacylglycerols enriched with omega-3 polyunsaturated fatty acids
PО Nekrasov, ОМ Piven, ОP Nekrasov, ОM Gudz, NО Kryvonis
Вопросы химии и химической технологии, 31-36, 2018
42018
Substantiation of storage parameters of the sour-milk infant drink «Biolakt»
N Tkachenko, P Nekrasov, A Avershina, J Ukrainceva
42017
Медико-биологическое исследование напитка кисломолочного детского питания «Биолакт»
ПА Некрасов, НА Ткаченко, АС Авершина
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (10 (65)), 34-39, 2013
42013
Study of biocatalytic synthesis of phytosterol esters as formulation components of nutritional systems for health purposes
PO Nekrasov, TO Berezka, OP Nekrasov, OM Gudz, SI Rudneva, ...
Journal of Chemistry and Technologies 30 (3), 404-409, 2022
32022
Fatty systems with reduced content of trans-fatty acids
PO Nekrasov, OM Gudz, OP Nekrasov, VA Kishchenko, OV Holubets
Voprosy khimii i khimicheskoi technologii–Issues of Chemistry and Chemical …, 2019
32019
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20