Подписаться
Некрасов Павло Олександрович, д.т.н., професор, Nekrasov P., doctor habilitatus, full professor
Некрасов Павло Олександрович, д.т.н., професор, Nekrasov P., doctor habilitatus, full professor
НТУ "ХПІ", факультет технології органічних речовин, кафедра технології жирів та продуктів бродіння
Подтвержден адрес электронной почты в домене kpi.kharkov.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application
N Tkachenko, P Nekrasov, S Vikul, Y Honcharuk
192017
Optimization of formulation composition of the low-calorie emulsion fat systems
N Tkachenko, P Nekrasov, Т Makovska, L Lanzhenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 20-27, 2016
152016
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016
152016
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016
152016
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016
152016
Optimization of formulation composition of health whey-based beverage
NA Tkachenko, PO Nekrasov, SI Vikul
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10), 79, 2016
132016
Інноваційна технологія біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення
ПО Некрасов, НА Ткаченко
Харчова наука та технологія 8 (5), 2014
102014
Математичне моделювання компонентного складу комбінованих йогуртових напоїв
НА Ткаченко, ПО Некрасов, АВ Копійко
Зернові продукти і комбікорми, 20-25, 2016
82016
Технологія модифікованих жирів
ФФ Гладкий, ВК Тимченко, ІМ Демидов, ПО Некрасов, ОМ Півень, ...
Харків : Підручник НТУ «ХПІ», 2012
82012
Оптимізація процесу молекулярної дистиляції при отриманні жирів, збагачених діацилгліцеринами
ПО Некрасов
НТУ" ХПІ", 2009
72009
Optymizatsiya retsepturnoho skladu napoyu ozdorovchoho pryznachennya na osnovi syrovatky
NA Tkachenko, PО Nekrasov, SІ Vikul
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (79), 49, 2016
62016
Дослідження фізіологічного впливу майонезу, виготовленого на основі діацилгліцеринової олії
ПО Некрасов, ВГ Гопкалов, ЮМ Плахотна
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (8 (45)), 59-63, 2010
62010
Дослідження фізіологічних властивостей жирових емульсійних систем, збагачених діацилгліцеринами
ПО Некрасов, ТВ ГОРБАЧ, ОВ ПОДЛІСНА
Вопр. Химии и хим. технологи, 55-58, 2010
62010
Matematychne modelyuvannya komponentnoho skladu kombinovanykh yohurtovykh napoyiv
NA Tkachenko, PO Nekrasov, AV Kopiyko
Zernovi produkty i kombikormy 1, 20-25, 2016
52016
Innovative technology of combined bifidus containing fermented milk drinks of functional purpose
NA Tkahcenko, PO Nekrasov
Journal of Food Science and Technology 2 (27), 49-56, 2014
52014
Optimizing the parameters of the production process of fat systems with a minimum content of trans-isomers
PO Nekrasov, OM Gudz, OP Nekrasov, TO Berezka
Український державний хіміко-технологічний університет, 2020
42020
Медико-биологическое исследование напитка кисломолочного детского питания «Биолакт»
ПА Некрасов, НА Ткаченко, АС Авершина
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (10 (65)), 34-39, 2013
42013
Дослідження харчової цінності діацилгліцеринової олії
ПО Некрасов, ОВ Подлісна, ВГ Гопкалов
Вісник Національного технічного університету" ХПІ".–Харків: НТУ" ХПІ, 170-177, 2010
42010
Kinetics and thermodynamics of biocatalytic glycerolysis of triacylglycerols enriched with omega-3 polyunsaturated fatty acids
PО Nekrasov, ОМ Piven, ОP Nekrasov, ОM Gudz, NО Kryvonis
Вопросы химии и химической технологии, 31-36, 2018
32018
Комплексы общеразвивающих упражнений: методическая разработка для студентов специальности 032101 «Физическая культура и спорт»
ПА Некрасов
Ухта: УГТУ, 2010
32010
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20