Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application N Tkachenko, P Nekrasov, S Vikul, Y Honcharuk | 19 | 2017 |
Optimization of formulation composition of the low-calorie emulsion fat systems N Tkachenko, P Nekrasov, Т Makovska, L Lanzhenko Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 20-27, 2016 | 15 | 2016 |
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016 | 15 | 2016 |
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016 | 15 | 2016 |
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016 | 15 | 2016 |
Optimization of formulation composition of health whey-based beverage NA Tkachenko, PO Nekrasov, SI Vikul Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10), 79, 2016 | 13 | 2016 |
Інноваційна технологія біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення ПО Некрасов, НА Ткаченко Харчова наука та технологія 8 (5), 2014 | 10 | 2014 |
Математичне моделювання компонентного складу комбінованих йогуртових напоїв НА Ткаченко, ПО Некрасов, АВ Копійко Зернові продукти і комбікорми, 20-25, 2016 | 8 | 2016 |
Технологія модифікованих жирів ФФ Гладкий, ВК Тимченко, ІМ Демидов, ПО Некрасов, ОМ Півень, ... Харків : Підручник НТУ «ХПІ», 2012 | 8 | 2012 |
Оптимізація процесу молекулярної дистиляції при отриманні жирів, збагачених діацилгліцеринами ПО Некрасов НТУ" ХПІ", 2009 | 7 | 2009 |
Optymizatsiya retsepturnoho skladu napoyu ozdorovchoho pryznachennya na osnovi syrovatky NA Tkachenko, PО Nekrasov, SІ Vikul Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (79), 49, 2016 | 6 | 2016 |
Дослідження фізіологічного впливу майонезу, виготовленого на основі діацилгліцеринової олії ПО Некрасов, ВГ Гопкалов, ЮМ Плахотна Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (8 (45)), 59-63, 2010 | 6 | 2010 |
Дослідження фізіологічних властивостей жирових емульсійних систем, збагачених діацилгліцеринами ПО Некрасов, ТВ ГОРБАЧ, ОВ ПОДЛІСНА Вопр. Химии и хим. технологи, 55-58, 2010 | 6 | 2010 |
Matematychne modelyuvannya komponentnoho skladu kombinovanykh yohurtovykh napoyiv NA Tkachenko, PO Nekrasov, AV Kopiyko Zernovi produkty i kombikormy 1, 20-25, 2016 | 5 | 2016 |
Innovative technology of combined bifidus containing fermented milk drinks of functional purpose NA Tkahcenko, PO Nekrasov Journal of Food Science and Technology 2 (27), 49-56, 2014 | 5 | 2014 |
Optimizing the parameters of the production process of fat systems with a minimum content of trans-isomers PO Nekrasov, OM Gudz, OP Nekrasov, TO Berezka Український державний хіміко-технологічний університет, 2020 | 4 | 2020 |
Медико-биологическое исследование напитка кисломолочного детского питания «Биолакт» ПА Некрасов, НА Ткаченко, АС Авершина Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (10 (65)), 34-39, 2013 | 4 | 2013 |
Дослідження харчової цінності діацилгліцеринової олії ПО Некрасов, ОВ Подлісна, ВГ Гопкалов Вісник Національного технічного університету" ХПІ".–Харків: НТУ" ХПІ, 170-177, 2010 | 4 | 2010 |
Kinetics and thermodynamics of biocatalytic glycerolysis of triacylglycerols enriched with omega-3 polyunsaturated fatty acids PО Nekrasov, ОМ Piven, ОP Nekrasov, ОM Gudz, NО Kryvonis Вопросы химии и химической технологии, 31-36, 2018 | 3 | 2018 |
Комплексы общеразвивающих упражнений: методическая разработка для студентов специальности 032101 «Физическая культура и спорт» ПА Некрасов Ухта: УГТУ, 2010 | 3 | 2010 |