Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application N Tkachenko, P Nekrasov, S Vikul, Y Honcharuk | 19 | 2017 |
Optimization of formulation composition of the low-calorie emulsion fat systems N Tkachenko, P Nekrasov, T Makovska, L Lanzhenko Технологический центр, 2016 | 15 | 2016 |
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016 | 15 | 2016 |
Optimization of formulation composition of health whey-based beverage NA Tkachenko, PO Nekrasov, SI Vikul Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10), 79, 2016 | 14 | 2016 |
Інноваційна технологія біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення ПО Некрасов, НА Ткаченко Харчова наука та технологія 8 (5), 2014 | 10 | 2014 |
Математичне моделювання компонентного складу комбінованих йогуртових напоїв НА Ткаченко, ПО Некрасов, АВ Копійко Зернові продукти і комбікорми, 20-25, 2016 | 9 | 2016 |
Технологія модифікованих жирів ФФ Гладкий, ВК Тимченко, ІМ Демидов, ПО Некрасов, ОМ Півень, ... Харків : Підручник НТУ «ХПІ», 2012 | 8 | 2012 |
Оптимізація процесу молекулярної дистиляції при отриманні жирів, збагачених діацилгліцеринами ПО Некрасов НТУ" ХПІ", 2009 | 7 | 2009 |
Optymizatsiya retsepturnoho skladu napoyu ozdorovchoho pryznachennya na osnovi syrovatky NA Tkachenko, PО Nekrasov, SІ Vikul Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (79), 49, 2016 | 6 | 2016 |
Дослідження фізіологічного впливу майонезу, виготовленого на основі діацилгліцеринової олії ПО Некрасов, ВГ Гопкалов, ЮМ Плахотна Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (8 (45)), 59-63, 2010 | 6 | 2010 |
Дослідження фізіологічних властивостей жирових емульсійних систем, збагачених діацилгліцеринами ПО Некрасов, ТВ ГОРБАЧ, ОВ ПОДЛІСНА Вопр. Химии и хим. технологи, 55-58, 2010 | 6 | 2010 |
Optimizing the parameters of the production process of fat systems with a minimum content of trans-isomers PO Nekrasov, OM Gudz, OP Nekrasov, TO Berezka Український державний хіміко-технологічний університет, 2020 | 5 | 2020 |
Matematychne modelyuvannya komponentnoho skladu kombinovanykh yohurtovykh napoyiv NA Tkachenko, PO Nekrasov, AV Kopiyko Zernovi produkty i kombikormy 1, 20-25, 2016 | 5 | 2016 |
Innovative technology of combined bifidus containing fermented milk drinks of functional purpose NA Tkahcenko, PO Nekrasov Journal of Food Science and Technology 2 (27), 49-56, 2014 | 5 | 2014 |
Kinetics and thermodynamics of biocatalytic glycerolysis of triacylglycerols enriched with omega-3 polyunsaturated fatty acids PO Nekrasov, OM Piven, OP Nekrasov, OM Gudz, NO Kryvonis Украинский государственный химико-технологический университет, 2018 | 4 | 2018 |
Медико-биологическое исследование напитка кисломолочного детского питания «Биолакт» ПА Некрасов, НА Ткаченко, АС Авершина Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (10 (65)), 34-39, 2013 | 4 | 2013 |
Дослідження харчової цінності діацилгліцеринової олії ПО Некрасов, ОВ Подлісна, ВГ Гопкалов НТУ" ХПІ", 2010 | 4 | 2010 |
Study of biocatalytic synthesis of phytosterol esters as formulation components of nutritional systems for health purposes PO Nekrasov, TO Berezka, OP Nekrasov, OM Gudz, SI Rudneva, ... Journal of Chemistry and Technologies 30 (3), 404-409, 2022 | 3 | 2022 |
Теоретичні основи харчових технологій ЛЛ Товажнянський, АМ Домарецький, Куц, ФФ Гладкий, ЛА Данилова, ... Харків : НТУ «ХПІ», 2010 | 3* | 2010 |
Ферментативний метод отримання дієтичних структурованих ліпідів ПО Некрасов, ОВ Подлісна, ЮМ Плахотна Наукові праці НУХТ.–Київ: НУХТ, 26-29, 2009 | 3 | 2009 |