Подписаться
Світлана Пересічна
Світлана Пересічна
Київський національний університет культури і мистецтв
Подтвержден адрес электронной почты в домене knukim.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія продуктів харчування функціонального призначення
С Пересічний, Кравченко, Федорова, Кандалей, Пересічна, Шевченко
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008
1162008
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
П Мазаракі, Пересічний, Кравченко, Карпенко
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012
762012
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення
ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова
Харків, ХДУХТ, 2017
322017
Концепція організації харчування студентів
МІ Пересічний, ПО Карпенко, СМ Пересічна
Проблемы старения и долголетия 20 (2), 177-188, 2011
322011
Основи раціонального і лікувального харчування: навч. посіб.
ПО Карпенко, СМ Пересічна, ІМ Грищенко, НО Мельничук
ПО Карпенка.− К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011
262011
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя
АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ...
2-ге вид., переробл. та допов. Монографiя К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т …, 2012
152012
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби
ОВ Сидоренко, АТ Безусов, СМ Пересічна
142007
Поживна цінність борошняних кондитерських виробів з лецитином соєвим
S PERESICHNA
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 5 (1 …, 2008
112008
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
Г Пересічний, ПересічнаКарпенко
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2009
92009
Сучасний стан і пер-спективи розвитку виробництва харчових продуктів геродієтичного призначення
АК Д’яконова
Харчова наука і технологія, 3, 2014
82014
Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини
МІ Пересічний, СМ Пересічна, НВ Розумна
Харчова наука і технологія, 6, 2014
82014
Норми фізіологічних потреб у енергії і харчових речовинах та середньо добовий раціон харчування студентів
С Пересічний, Карпенко, Пересічна
Проблеми харчування, 25-31, 2011
72011
Продукти функціонального призначення та проблеми щодо їх визначення
М Карпенко, Пересічна, Михайлик
Медичний ринок, 26-28, 2009
72009
Нутрієнтний склад чизкейків з використанням рослинної сировини
СМ Пересічна, НВ Розумна
62014
Нові джерела есенційних мікроелементів у харчуванні: Зб. наук. пр
ВН Корзун
ДонДУЕТ/ВН Корзун, ІЮ Антонюк, СМ Пересічна. Донецьк, 63-65, 2005
62005
Вітамінний склад фаршевих м’ясних виробів із використанням рослинної сировини/Михайловський ВС
СМ Пересічна
Ресторанне господарство і туристична індустрія: Зб. наук. праць.–К.: КНТЕУ …, 2003
62003
Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів
МІ Пересічний, СМ Пересічна
Харчова наука та технологія 8 (4), 2014
42014
Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів
МІ Пересічний, СМ Пересічна
Харчова наука та технологія 8 (4), 2014
42014
Основи раціонального і лікувального харчування
М Карпенко, Пересічна, Грищенко
42011
Поживна цінність хлібобулочних виробів функціонального призначення
МІ Пересічний, СМ Пересічна, ОВ Пахомська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 185-189, 2010
42010
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20