Технологія продуктів харчування функціонального призначення С Пересічний, Кравченко, Федорова, Кандалей, Пересічна, Шевченко Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008 | 116 | 2008 |
Технологія харчових продуктів функціонального призначення П Мазаракі, Пересічний, Кравченко, Карпенко Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012 | 76 | 2012 |
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова Харків, ХДУХТ, 2017 | 32 | 2017 |
Концепція організації харчування студентів МІ Пересічний, ПО Карпенко, СМ Пересічна Проблемы старения и долголетия 20 (2), 177-188, 2011 | 32 | 2011 |
Основи раціонального і лікувального харчування: навч. посіб. ПО Карпенко, СМ Пересічна, ІМ Грищенко, НО Мельничук ПО Карпенка.− К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011 | 26 | 2011 |
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ... 2-ге вид., переробл. та допов. Монографiя К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т …, 2012 | 15 | 2012 |
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби ОВ Сидоренко, АТ Безусов, СМ Пересічна | 14 | 2007 |
Поживна цінність борошняних кондитерських виробів з лецитином соєвим S PERESICHNA INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 5 (1 …, 2008 | 11 | 2008 |
Технологія харчових продуктів функціонального призначення Г Пересічний, ПересічнаКарпенко Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2009 | 9 | 2009 |
Сучасний стан і пер-спективи розвитку виробництва харчових продуктів геродієтичного призначення АК Д’яконова Харчова наука і технологія, 3, 2014 | 8 | 2014 |
Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини МІ Пересічний, СМ Пересічна, НВ Розумна Харчова наука і технологія, 6, 2014 | 8 | 2014 |
Норми фізіологічних потреб у енергії і харчових речовинах та середньо добовий раціон харчування студентів С Пересічний, Карпенко, Пересічна Проблеми харчування, 25-31, 2011 | 7 | 2011 |
Продукти функціонального призначення та проблеми щодо їх визначення М Карпенко, Пересічна, Михайлик Медичний ринок, 26-28, 2009 | 7 | 2009 |
Нутрієнтний склад чизкейків з використанням рослинної сировини СМ Пересічна, НВ Розумна | 6 | 2014 |
Нові джерела есенційних мікроелементів у харчуванні: Зб. наук. пр ВН Корзун ДонДУЕТ/ВН Корзун, ІЮ Антонюк, СМ Пересічна. Донецьк, 63-65, 2005 | 6 | 2005 |
Вітамінний склад фаршевих м’ясних виробів із використанням рослинної сировини/Михайловський ВС СМ Пересічна Ресторанне господарство і туристична індустрія: Зб. наук. праць.–К.: КНТЕУ …, 2003 | 6 | 2003 |
Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів МІ Пересічний, СМ Пересічна Харчова наука та технологія 8 (4), 2014 | 4 | 2014 |
Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів МІ Пересічний, СМ Пересічна Харчова наука та технологія 8 (4), 2014 | 4 | 2014 |
Основи раціонального і лікувального харчування М Карпенко, Пересічна, Грищенко | 4 | 2011 |
Поживна цінність хлібобулочних виробів функціонального призначення МІ Пересічний, СМ Пересічна, ОВ Пахомська Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 185-189, 2010 | 4 | 2010 |