Підписатись
Світлана Пересічна
Світлана Пересічна
Київський національний університет культури і мистецтв, факультет готельно-ресторанного і
Підтверджена електронна адреса в knukim.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Основи раціонального і лікувального харчування: навч. посіб.
ПО Карпенко, СМ Пересічна, ІМ Грищенко, НО Мельничук
ПО Карпенка.− К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011
252011
Концепція організації харчування студентів
МІ Пересічний, ПО Карпенко, СМ Пересічна
Проблемы старения и долголетия 20 (2), 177-188, 2011
242011
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби
ОВ Сидоренко, АТ Безусов, СМ Пересічна
122007
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення
ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова
Харків, ХДУХТ, 2017
102017
Поживна цінність борошняних кондитерських виробів з лецитином соєвим
С Пересічна
Товари і ринки, 91-96, 2008
92008
Нові джерела есенційних мікроелементів у харчуванні: Зб. наук. пр
ВН Корзун
ДонДУЕТ/ВН Корзун, ІЮ Антонюк, СМ Пересічна. Донецьк, 63-65, 2005
72005
Норми фізіологічних потреб у енергії і харчових речовинах та середньодобовий раціон харчування студентів
МІ Пересічний, ПО Карпенко, СМ Пересічна, ІВ Смичек
Проблеми харчування, 25-31, 2011
62011
Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини
MІ Пересічний, СМ Пересічна, НВ Розумна
Харчова наука та технологія 8 (5), 2014
52014
Вітамінний склад фаршевих м’ясних виробів із використанням рослинної сировини/Михайловський ВС
СМ Пересічна
Ресторанне господарство і туристична індустрія: Зб. наук. праць.–К.: КНТЕУ …, 2003
52003
Нутрієнтний склад чизкейків з використанням рослинної сировини
СМ Пересічна, НВ Розумна
42014
Організація харчування студентів
С Пересічна, І Кравченко
Товари і ринки, 125-130, 2010
42010
Скринінгова оцінка впливу харчування на здоров’я студентів
СМ Пересічна
32014
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами
Н Притульська, Д Антюшко, Ю Мотузка
Товари і ринки, 89-97, 2012
32012
Новітні технології та якість бездріжджових хлібобулочних виробів
МІ Пересічний, СМ Пересічна, ОВ Пахомська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 120-123, 2011
32011
Поживна цінність хлібобулочних виробів функціонального призначення
МІ Пересічний, СМ Пересічна, ОВ Пахомська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 185-189, 2010
32010
Технологія булочних виробів функціонального призначення для харчування студентів
СМ Пересічна
Тематич. зб. наук. пр.«Обладнання та технології харчових виробництв».–Вип 28 …, 0
3
Сучасний стан і перспективи розвитку виробництва харчових продуктів геродієтичного призначення
A Д'яконова, ВВ Нестеренко
Харчова наука та технологія 8 (4), 2014
22014
Технологія чизкейків зниженої енергетичної цінності
СМ Пересічна, НВ Розумна
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини шоста міжнародна …, 2013
22013
Технологія кулінарної продукції функціонального призначення для студентів
СМ Пересічна
22013
Теоретичні та практичні аспекти використання заліза у лікувально-профілактичному харчуванні людини
СМ Пересічна
Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі …, 1998
21998
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20