Подписаться
Володимир Василів
Володимир Василів
доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК НУБіП України
Подтвержден адрес электронной почты в домене nubip.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Сироватка молочна–біологічно цінний продукт
ОА Чернюшок, ОВ Кочубей–Литвиненко, ВП Василів, ...
Харчова наука і технологія, 40-42, 2011
212011
Система вимог до технологій вирощування органічної продукції
ВІ Артиш
Економіка АПК,№ 5, 2011
182011
Інформаційні системи менеджменту персоналу: навч. посіб.
ВБ Василів
Рівне: НУВГП 147, 2014
162014
Інформаційні системи в менеджменті: інтерактивний комплекс навчально-методичного забезпечення
ВБ Василів
Рівне: НУВГП, 12-13, 2008
142008
Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв
ВП Василів
132005
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Архітектурне проектування» на тему «Багатоповерховий гараж закритого типу на 301-500 машино-місць» для …
ОС Шило, ОА Речиць
Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, 2023
12*2023
Особливості інформатизації системи управління ВНЗ в умовах трансформації вищої освіти України
В Василів, Р Костюкевич
Вища шк, 39-49, 2011
112011
Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях
ВВ Шутюк, СМ Василенко, ОС Бессараб, ВП Василів
92013
Інформаційні системи в менеджменті
БВ Василів
Інтерактивний комплекс навчально-методичного забезпечення. Рівне: НУВГП, 2008
92008
Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування
ІС Гулий, АІ Українець, ЮО Дашковський, ЛМ Хомічак, ВВ Олішевський, ...
72002
Виготовлення квасу з нетрадиційної сировини
РМ Мукоїд, ЄІ Іванов, ВП Василів
52018
Екструдоване кукурудзяне борошно для дієтичного харчування
Т Лісовська, А Деркач, І Стадник, Ю Сухенко, В Василів
Продовольча індустрія АПК, 40-43, 2017
52017
Прогнозування чисельності випускників середніх загальноосвітніх навчальних закладів ІІ-го та ІІІ-го ступеня Рівненської області
ВІ Бредюк, ВБ Василів, ОІ Джоші
Технології навчання. Науково-методичний збірник НУВГП, Вип 14, 31-36, 2015
52015
Дослідження параметрів поверхневих шарів при тістоутворенні з використанням спектрального аналізу
ІЯ Стадник, ІГ Добротвор, ВП Василів
Scientific researches and their practical application. Modern state and ways …, 2014
52014
Виробництво низьколактозного морозива, збагаченого натуральним вітамінним комплексом
Т Кос, І Попова, В Сухенко, В Василів
Продовольча індустрія АПК, 16-21, 2016
42016
ЗАСТОСУВАННЯ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНО-СТАТИСТИЧНОГО МОДЕЛЮВАННЯ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ПАРАМЕТРІВ НАДІЙНОСТІ ВАЛКОВИХ МАШИН
АП Деркач, ІЯ Стадник, ВП Василів
Научный взгляд в будущее 3 (2), 63-66, 2016
32016
Технологічне обладнання для виробництва виробів з борошна. Частина 1. Хлібопекарське виробництво
ВЮ Сухенко, ВП Василів, ІЯ Стадник, ЮГ Сухенко
ЦП" КОМПРИНТ", 2015
32015
Методика і результати дослідження утворення пор в бублику" подільському"
IЯ Стадник, ІГ Добротвор, АМ Деркач, ВП Василів
Научные труды SWorld 3 (2), 9-16, 2015
32015
Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктів
В Шутюк, В Турчин, В Василів
Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського …, 2012
32012
Амінокислотний склад сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами
ОА Чернюшок, ОВ Ардинський, О Кочубей-Литвиненко, ...
32011
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20