Підписатись
Володимир Василів
Володимир Василів
доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК НУБіП України
Підтверджена електронна адреса в nubip.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни “Математичні моделі технологічних процесів лиття” для студентів денної та заочної форм навчання напряму …
МВ Босий
КНТУ, 2016
23*2016
Інформаційні системи менеджменту персоналу: навч. посіб.
ВБ Василів
Рівне: НУВГП 147, 2014
222014
Сироватка молочна–біологічно цінний продукт
ОА Чернюшок, ОВ Кочубей–Литвиненко, ВП Василів, ...
Харчова наука і технологія, 40-42, 2011
222011
Система вимог до технологій вирощування органічної продукції
ВІ Артиш
Економіка АПК,№ 5, 2011
192011
Інформаційні системи в менеджменті: інтерактивний комплекс навчально-методичного забезпечення
ВБ Василів
Рівне: НУВГП, 12-13, 2008
142008
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Теорія і проектування радіотехнічних систем»
МП Чорнобородов, ДМ Піза, МП Чернобородов, ДМ Пиза
Запорізький національний технічний університет, 2019
13*2019
Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв
ВП Василів
Нац. ун–т. харч. технологій-К.: НУХТ, 2005
132005
Особливості інформатизації системи управління ВНЗ в умовах трансформації вищої освіти України
В Василів, Р Костюкевич
Вища шк, 39-49, 2011
112011
Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях
ВВ Шутюк, СМ Василенко, ОС Бессараб, ВП Василів
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2013
92013
Інформаційні системи в менеджменті
БВ Василів
Інтерактивний комплекс навчально-методичного забезпечення. Рівне: НУВГП, 2008
92008
Науково-технічне обгрунтування параметрів олійних пресів.[Монографія]–К
ММ Гудзенко, ЄВ Штефан, СП Ястреба, ВП Василів, ММ Муштрук, ...
ФОП Ямчинський ОВ, 2020
72020
Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування
ІС Гулий, АІ Українець, ЮО Дашковський, ЛМ Хомічак, ВВ Олішевський, ...
72002
Виготовлення квасу з нетрадиційної сировини
R Mukoid, E Ivanov, V Vasyliv
Біоресурси і природокористування 10 (3-4), 235-240, 2018
62018
Екструдоване кукурудзяне борошно для дієтичного харчування
Т Лісовська, А Деркач, І Стадник, Ю Сухенко, В Василів
Продовольча індустрія АПК, 40-43, 2017
52017
Прогнозування чисельності випускників середніх загальноосвітніх навчальних закладів ІІ-го та ІІІ-го ступеня Рівненської області
ВІ Бредюк, ВБ Василів, ОІ Джоші
Технології навчання: Науково-методичний збірник НУВГП, 31-36, 2015
52015
Дослідження параметрів поверхневих шарів при тістоутворенні з використанням спектрального аналізу
ІЯ Стадник, ІГ Добротвор, ВП Василів
Scientific researches and their practical application. Modern state and ways …, 2014
52014
Виробництво низьколактозного морозива, збагаченого натуральним вітамінним комплексом
Т Кос, І Попова, В Сухенко, В Василів
Продовольча індустрія АПК, 16-21, 2016
42016
застосування експериментально-статистичного моделювання для дослідження параметрів надійності валкових машин
АП Деркач, ІЯ Стадник, ВП Василів
Научный взгляд в будущее 3 (2), 63-66, 2016
32016
Технологічне обладнання для виробництва виробів з борошна. Частина 1. Хлібопекарське виробництво
ВЮ Сухенко, ВП Василів, ІЯ Стадник, ЮГ Сухенко
ЦП" КОМПРИНТ", 2015
32015
Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктів
В Шутюк, В Турчин, В Василів
Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського …, 2012
32012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20