Метод оцінювання ризиків з урахуванням впливу механізмів захисту інформації на параметри безпроводових інформаційно-телекомунікаційних систем під час інформаційних операцій А Шевченко, О Кокотов Безпека інформації, 7-11, 2014 | 7 | 2014 |
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч. 2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної … ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, ОГ Дьяков Харків: ХДУХТ, 2012 | 6 | 2012 |
Perspective of roasting method of culinary products with electrocontact heat treatment I Babanov, V Mikhaylov, A Shevchenko, S Mikhaylova Food Industry 23, 62-66, 2018 | 5 | 2018 |
Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції АО Шевченко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 5 | 2012 |
Обладнання для переробки рослинної сировини з електроконтактним нагріванням АО Шевченко, СВ Прасол, БВ Михайлов Харків: ДБТУ, 2023 | 2 | 2023 |
Iinfluence of main technological parameters of drying on quality of bagasse from carrot and beet A Sardarov, O Mayak, A Shevchenko, S Prasol, G Shershnev EUREKA: Life Sciences, 62-70, 2018 | 2 | 2018 |
Розробка раціональних умов теплової обробки котлет способом двобічного обжарювання ІГ Бабанов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, ВМ Михайлов, С Михайлова Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті …, 2015 | 2 | 2015 |
Моделювання зміни теплового стану харчового напівфабрикату в умовах комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням ІГ Бабанов, ВМ Михайлов, АО Шевченко, ІВ Бабкіна, С Михайлова Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ …, 2015 | 2 | 2015 |
Усовершенствование производства колбасных изделий с применением электрофизических методов обработки ИГ Бабанов, ЕИ Бабанова, ВМ Михайлов, АА Шевченко | 2 | 2015 |
Теоретичне визначення ефекту інтенсифікації термообробки за умови комбінованого запікання кулінарної продукції ВМ Михайлов, ОГ Дьяков, АО Шевченко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 2 | 2009 |
Комбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву ВМ Михайлов, ОГ Дьяков, ІВ Бабкіна, АО Шевченко Бюл 11911, 2008 | 2* | 2008 |
Devising a Technique for Manufacturing Canned Beans with Soaking under the Conditions of Electric Contact Heating A Shevchenko, O Mayak, B Mykhailov, S Prasol, O Mykhailova Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 120, 2022 | 1 | 2022 |
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації : монографія в 3 ч. Ч. 3. Технології виробництва кулінарних м … ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ОЄ Загорулько, АМ Загорулько, ... Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021., 2021 | 1 | 2021 |
Devising manufacturing techniques for making culinary meals using vegetable concentrates V Mikhaylov, O Mayak, A Shevchenko, S Prasol Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11-108), 45-51, 2020 | 1 | 2020 |
Influence of eccentricity of internal rotor’s cylinder for mixing water-flour mixture on its kinematic and dynamic parameters Y Dolomakin, I Babanov, A Shevchenko, I Babkina Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky 5 (4), 26-29, 2017 | 1 | 2017 |
Властивості матеріалів електродів для електроконтактної обробки харчових продуктів АО Шевченко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008 | 1* | 2008 |
ЗАСТОСУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ОТРИМАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ НА ОСНОВІ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ IH Babanov, OI Babanova, VM Mykhailov, AO Shevchenko, SV Prasol Bulletin of Sumy National Agrarian University. The series: Mechanization and …, 2023 | | 2023 |
Застосування інноваційної технології отримання функціональних продуктів харчування на основі рослинної сировини ІГ Бабанов, ОІ Бабанова, ВМ Михайлов, АО Шевченко, СВ Прасол | | 2023 |
Технічні аспекти обладнання харчових виробництв продукції широкого вжитку АО Шевченко, МА Фролов, МБ Пліш, РВ Конєв, ОМ Кайданський Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Дослідження комбінованого процесу іч-жаріння у газових середовищах та його технологічних режимів ВМ Михайлов, АО Шевченко, СВ Прасол, МС Каверін Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |