Подписаться
Andrii Shevchenko
Andrii Shevchenko
Другие именаАндрій Олександрович Шевченко, Андрей Шевченко, Andrey Shevchenko
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine;/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Подтвержден адрес электронной почты в домене btu.kharkiv.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Метод оцінювання ризиків з урахуванням впливу механізмів захисту інформації на параметри безпроводових інформаційно-телекомунікаційних систем під час інформаційних операцій
А Шевченко, О Кокотов
Безпека інформації, 7-11, 2014
72014
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч. 2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної …
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, ОГ Дьяков
Харків: ХДУХТ, 2012
62012
Perspective of roasting method of culinary products with electrocontact heat treatment
I Babanov, V Mikhaylov, A Shevchenko, S Mikhaylova
Food Industry 23, 62-66, 2018
52018
Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції
АО Шевченко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
52012
Обладнання для переробки рослинної сировини з електроконтактним нагріванням
АО Шевченко, СВ Прасол, БВ Михайлов
Харків: ДБТУ, 2023
22023
Iinfluence of main technological parameters of drying on quality of bagasse from carrot and beet
A Sardarov, O Mayak, A Shevchenko, S Prasol, G Shershnev
EUREKA: Life Sciences, 62-70, 2018
22018
Розробка раціональних умов теплової обробки котлет способом двобічного обжарювання
ІГ Бабанов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, ВМ Михайлов, С Михайлова
Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті …, 2015
22015
Моделювання зміни теплового стану харчового напівфабрикату в умовах комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням
ІГ Бабанов, ВМ Михайлов, АО Шевченко, ІВ Бабкіна, С Михайлова
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ …, 2015
22015
Усовершенствование производства колбасных изделий с применением электрофизических методов обработки
ИГ Бабанов, ЕИ Бабанова, ВМ Михайлов, АА Шевченко
22015
Теоретичне визначення ефекту інтенсифікації термообробки за умови комбінованого запікання кулінарної продукції
ВМ Михайлов, ОГ Дьяков, АО Шевченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
22009
Комбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву
ВМ Михайлов, ОГ Дьяков, ІВ Бабкіна, АО Шевченко
Бюл 11911, 2008
2*2008
Devising a Technique for Manufacturing Canned Beans with Soaking under the Conditions of Electric Contact Heating
A Shevchenko, O Mayak, B Mykhailov, S Prasol, O Mykhailova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 120, 2022
12022
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації : монографія в 3 ч. Ч. 3. Технології виробництва кулінарних м …
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ОЄ Загорулько, АМ Загорулько, ...
Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021., 2021
12021
Devising manufacturing techniques for making culinary meals using vegetable concentrates
V Mikhaylov, O Mayak, A Shevchenko, S Prasol
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11-108), 45-51, 2020
12020
Influence of eccentricity of internal rotor’s cylinder for mixing water-flour mixture on its kinematic and dynamic parameters
Y Dolomakin, I Babanov, A Shevchenko, I Babkina
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky 5 (4), 26-29, 2017
12017
Властивості матеріалів електродів для електроконтактної обробки харчових продуктів
АО Шевченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008
1*2008
ЗАСТОСУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ОТРИМАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ НА ОСНОВІ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
IH Babanov, OI Babanova, VM Mykhailov, AO Shevchenko, SV Prasol
Bulletin of Sumy National Agrarian University. The series: Mechanization and …, 2023
2023
Застосування інноваційної технології отримання функціональних продуктів харчування на основі рослинної сировини
ІГ Бабанов, ОІ Бабанова, ВМ Михайлов, АО Шевченко, СВ Прасол
2023
Технічні аспекти обладнання харчових виробництв продукції широкого вжитку
АО Шевченко, МА Фролов, МБ Пліш, РВ Конєв, ОМ Кайданський
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Дослідження комбінованого процесу іч-жаріння у газових середовищах та його технологічних режимів
ВМ Михайлов, АО Шевченко, СВ Прасол, МС Каверін
Харків: ДБТУ, 2023
2023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20