Підписатись
Andrii Shevchenko
Andrii Shevchenko
Інші іменаАндрій Олександрович Шевченко, Андрей Шевченко, Andrey Shevchenko
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine;/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції
АО Шевченко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
62012
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч. 2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної …
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, ОГ Дьяков
Харків: ХДУХТ, 2012
62012
Perspective of roasting method of culinary products with electrocontact heat treatment
I Babanov, V Mikhaylov, A Shevchenko, S Mikhaylova
Food Industry 23, 62-66, 2018
52018
Обладнання для переробки рослинної сировини з електроконтактним нагріванням
АО Шевченко, СВ Прасол, БВ Михайлов
Харків: ДБТУ, 2023
22023
Iinfluence of main technological parameters of drying on quality of bagasse from carrot and beet
A Sardarov, O Mayak, A Shevchenko, S Prasol, G Shershnev
EUREKA: Life Sciences, 62-70, 2018
22018
Розробка раціональних умов теплової обробки котлет способом двобічного обжарювання
ІГ Бабанов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, ВМ Михайлов, С Михайлова
Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті …, 2015
22015
Моделювання зміни теплового стану харчового напівфабрикату в умовах комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням
ІГ Бабанов, ВМ Михайлов, АО Шевченко, ІВ Бабкіна, С Михайлова
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ …, 2015
22015
Усовершенствование производства колбасных изделий с применением электрофизических методов обработки
ИГ Бабанов, ЕИ Бабанова, ВМ Михайлов, АА Шевченко
22015
Теоретичне визначення ефекту інтенсифікації термообробки за умови комбінованого запікання кулінарної продукції
ВМ Михайлов, ОГ Дьяков, АО Шевченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
22009
Комбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву
ВМ Михайлов, ОГ Дьяков, ІВ Бабкіна, АО Шевченко
Бюл 11911, 2008
2*2008
Devising a Technique for Manufacturing Canned Beans with Soaking under the Conditions of Electric Contact Heating
A Shevchenko, O Mayak, B Mykhailov, S Prasol, O Mykhailova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 120, 2022
12022
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації : монографія в 3 ч. Ч. 3. Технології виробництва кулінарних м …
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ОЄ Загорулько, АМ Загорулько, ...
Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021., 2021
12021
Devising manufacturing techniques for making culinary meals using vegetable concentrates
V Mikhaylov, O Mayak, A Shevchenko, S Prasol
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11-108), 45-51, 2020
12020
Influence of eccentricity of internal rotor’s cylinder for mixing water-flour mixture on its kinematic and dynamic parameters
Y Dolomakin, I Babanov, A Shevchenko, I Babkina
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky 5 (4), 26-29, 2017
12017
Сучасні лабораторні установки та дослідження електрофізичних методів обробки харчової сировини
ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, СВ Михайлова, СС Авдєєв
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
12014
Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
12010
Властивості матеріалів електродів для електроконтактної обробки харчових продуктів
АО Шевченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008
1*2008
Застосування електрофізичних методів обробки харчової рослинної сировини в сучасних технологіях, установках та пристроях
АО Шевченко, СВ Прасол, БВ Михайлов, ІГ Бабанов, ОІ Бабанова
Вісник Уманського національного університету садівництва, 82-88, 2024
2024
ОСОБЛИВОСТІ СПОСОБІВ ПЕРЕРОБКИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ШЛЯХОМ ВИРОБНИЦТВА ЗАПЕЧЕНОЇ ПРОДУКЦІЇ З ЕЛЕКТРОКОНТАКТНИМ НАГРІВАННЯМ
ВМ Михайлов, АО Шевченко, ОІ Бабанова, ІГ Бабанов
Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі …, 2023
2023
Технологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжитку
ОМ Кайданський, МА Фролов, МБ Пліш, ВМ Михайлов, АО Шевченко
Харків: ДБТУ, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20