Підписатись
Саркісян Ганна Овсепівна
Саркісян Ганна Овсепівна
Одеська національна академія харчових технологій (ОНАХТ)
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
РОЗРОБКА СПОСОБУ ОДЕРЖАННЯ ПРОДУКТІВ ІЗ БІОХІМІЧНО МОДИФІКОВАНИХ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН ПОЛІФЕНОЛАМИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
АТ Безусов, ТІ Нікітчіна, ГО Саркісян
Наукові праці ОНАХТ 80 (2), 2017
32017
Розробка проекту етнотуристичного розважального готельно-ресторанного комплексу в с. Холодна Балка
ГО Саркісян
"Розвиток українського етнотуризму: проблеми та перспективи": текст: Зб …, 2016
3*2016
Аналитическое обоснование необходимости создания ампело- и энотерапевтических спа-комплексов в курортных регионах
АО Саркисян, ОВ Дышкантюк
Індустрія гостинності у країнах Європи / Матеріали ІV міжнародної науково …, 2012
2*2012
Модель розвитку міжнародного винного та гастрономічного туризму на прикладу французького регіону Бургундія
ГО Саркісян
Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики …, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–4