Валентина Надточій/ Valentina Nadtochii orcid.org/ 0000-0003-4183-3650
Валентина Надточій/ Valentina Nadtochii orcid.org/ 0000-0003-4183-3650
Білоцерківський національний аграрний університет/Bila Tserkva national agrarian university
Подтвержден адрес электронной почты в домене btsau.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Дослідження крові тварин та клінічна інтерпретація отриманих результатів
ВІ Левченко, ВМ Соколюк, ВМ Безух, МЯ Тишківський, ВО Гарькавий, ...
Білоцерківський ДАУ, 2002
152002
Бугаї-плідники в селекції молочної худоби
МІ Бащенко, АМ Дубінін, ГН Попова, ВП Надточій, ВМ Надточій
Київ: Фітосоціоцентр, 2004
72004
Wind speed in easily assembled premises with different design constructions for side curtains in winter
OOC O.O. Borshch1 , O.V. Borshch1 , O.I. Sobolev1 , V.M. Nadtochii1 , M.V ...
Ukrainian Journal of Ecology, 325-328, 2021
62021
Відтворна здатність бугаїв-плідників різних порід
МІ Бащенко, ВМ Надточій
Збірник наук. пр. Луганського НАУ.–Луганськ, 84-87, 2006
62006
Фізико-хімічні показники молока корів, хворих на субклінічну форму маститу
ВМ Надточій, ВП Надточій, ОП Осіпенко
Білоцерківський національний аграрний університет, 2012
32012
Неспецифічна резистентність, гемопоез та білок-синтезувальна функція печінки у бугаїв-плідників симентальської породи
ВП Надточій
Науковий вісник ветеринарної медицини, 155, 2014
22014
Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породи
НВ Роль, ВМ Надточій, ГП Калініна, АД Качан
12020
Вплив доїльних установок різних типів на якість та безпечність сирого молока
АГ Вовкогон, ВМ Надточій, ГП Калініна, ОП Гребельник, НМ Федорук, ...
Білоцерківський національний аграрний університет, 2019
12019
Features of the HACCP plan development of the curd production
AK Alina Vovkogon, Valentyna Nadtochii, Oksana Hrebelnyk, Nataliya Fedoruk ...
Eurasian Journal of Analytical Chemistry, 327-335, 2018
1*2018
Якісні показники йогурту залежно від тривалості зберігання
ВМ Надточій
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, 27-32, 2014
12014
Органолептичні та фізико-хімічні показники масла, виробленого у різні періоди року
ВМ Надточій
Білоцерківський національний аграрний університет, 2012
12012
Перетравність корму, баланс азоту та мінеральних елементів в організмі курей-несучок за різних рівнів селену та оптимального рівня сірки в комбікормі
ОП Осіпенко, ВМ Надточій
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, 15-19, 2011
12011
Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловості
НВ Роль, ВМ Надточій, АД Цебро, АГ Вовкогон, ГВ Мерзлова, ...
Білоцерківський НАУ, 2021
2021
Milk production process, quality and technological properties of milk for the use of various types of milking machines
VN Mariia Lutsenko1, Oksana Halai2, Victor Legkoduh1, Iryna Lastovska1 ...
Acta Scientiarum. Animal Sciences,, 2021
2021
Тканинна специфіка функціонування системи антиоксидантного захисту та процесів пероксидного окиснення ліпідів в організмі кролів
НВ Роль, ВМ Надточій
Білоцерківський національний аграрний університет, 2020
2020
Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збивання
АГ Вовкогон, ВМ Надточій, НВ Роль, ГВ Мерзлова, АО Слюсаренко, ...
Білоцерківський національний аграрний університет, 2020
2020
Удосконалення методів ідентифікації видів м’яса
ВМ Надточій, АГ Вовкогон, НВ Роль
Білоцерківський національний аграрний університет, 2020
2020
Розроблення технології мꞌякого сиру з термокислотною коагуляцією
АГ Вовкогон, ВМ Надточій, АД Качан
Білоцерківський національний аграрний університет, 2019
2019
Показник рН м’яса залежно від способів охолодження
АГ Вовкогон, АД Качан, ВМ Надточій
Білоцерківський національний аграрний університет, 2019
2019
ВПЛИВ РІЗНИХ ТИПІВ ДОЇЛЬНИХ УСТАНОВОК НА РІВЕНЬ БАКТЕРІАЛЬНОГО ОБСІМЕНІННЯ МОЛОКА-СИРОВИНИ
Н Валентина, Г Калініна, Н Федорук
Редакційна колегія, 241, 2019
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20