Detecting and withdrawing of foreign inclusions as critical control points of HACCP plans for meat processing facilities K Kopylova, S Verbytskyi, T Kos, O Verbova, O Kozachenko Продовольчі ресурси, 159-167, 2018 | 19 | 2018 |
1442: 2005 (2007) ISO DSTU Meat and meat products. Method for determination of moisture. Kiev, Holding …, 0 | 12 | |
936: 2008 Meat and meat products ISO DSTU Method for determining the mass fraction of total ash (ISO 936: 1998, IDT …, 2008 | 11 | 2008 |
General provisions and practical ways to ensure traceability of raw materials and products in bakery industry О Куць, С Вербицький, О Козаченко, Н Пацера ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (17), 72-87, 2021 | 10 | 2021 |
5509-2002 Zhyry tvarynni i roslynni ta olii ISO DSTU Pryhotuvannia metylovykh efiriv zhyrnykh kyslot (ISO 5509: 2000, IDT)[DSTU …, 2003 | 10 | 2003 |
Enhancing National Standards for meat and dairy industry І Романчук, К Копилова, С Вербицький, О Козаченко, Н Пацера ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (16), 150-163, 2021 | 9 | 2021 |
Enhancing the agri-food traceability via electronic technologies SB Verbytskyi, OB Kozachenko, NN Patsera Techno-Order 6, 325-334, 2021 | 8 | 2021 |
1442: 2005 Miaso ta miasni produkty ISO DSTU Metod vyznachennia vmistu volohy (kontrolnyi metod)(ISO 1442: 1997, IDT). Z …, 2008 | 8 | 2008 |
HACCP system and traceability of raw materials and products of meat industry SB Verbytskyi, OB Kozachenko, NN Patsera AGROBIOTECHNOLOGY-2021: Collection of articles of International Scientific …, 2021 | 7 | 2021 |
Scientific bases of standardization of requirements for ecological packaging of food products К Копилова, С Вербицький, Т Кос, О Вербова, О Козаченко, Н Пацера ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 8 (15), 114-123, 2020 | 7 | 2020 |
Osnovni zasady ekolohichnoho pakuvannia molochnykh produktiv [Principal bases of ecological packaging of milk products] KV Kopylova, SB Verbytskyi, OB Kozachenko, OV Verbova Prodovolchi resursy [Food Resources] 13, 69-86, 2019 | 7 | 2019 |
Food security and technical regulation of requirements to food products SB Verbytsky, KV Kopylova, OB Kozachenko, OV Verbova Yessenov Science Journal 37 (1), 59-65, 2020 | 6 | 2020 |
Kliuchovi draivery tekhnichnoho rehuliuvannia u molochnii ta miasnii haluziakh [Key drivers of technical regulation in dairy and meat industry] MP Sychevskiy, IO Romanchuk, KV Kopylova, SB Verbytskyi, ... Standartyzatsiia. Sertyfikatsiia. Yakist [Standardization. Certification …, 2019 | 6 | 2019 |
Innovatsiini biorozkladni materialy dlia pakuvannia produktsii molochnoi promyslovosti [Innovative biodegradable materials for packing products of dairy industry] KV Kopylova, SB Verbytskyi, OB Kozachenko, OV Verbova, TS Kos Materialy 8th Miznarodnoi spetsializovanoi naukovo-praktychnoi konferentsii …, 2019 | 5 | 2019 |
Otsiniuvannia mozhlyvosti ta dotsilnosti vykorystannia ekilohichnykh plastmas dlia pakuvannia kharchovykh produktiv [Evaluating possibility and expediency of bioplastics to be … KV Kopylova, SB Verbytskyi, TS Kos, ОV Verbova, OB Kozachenko Zbirnyk naukovykh prats za materialamy 11th Mizhnarodnoi naukovo-practychnoi …, 2018 | 5 | 2018 |
Молоко та молочні продукти: стандарти для сертифікації Козаченко, Яцюта, Міщенко, Лопата Стандартизація, сертифікація, якість, 28−29, 2002 | 5 | 2002 |
ДСТУ 3662-97. Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі Д стандарт України К.: Держстандарт України, 4, 1997 | 5 | 1997 |
Стан і перспективи гармонізації національних стандартів харчової галузі з міжнародними та європейськими ІО Романчук, КВ Копилова, СБ Вербицький, ОБ Козаченко Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020 | 4 | 2020 |
Удосконалення сировинно-продуктової простежуваності у молочному виробництві НС Юрченко, НМ Пацера, КВ Копилова, СБ Вербицький, ... Матеріали ХІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених …, 2020 | 4 | 2020 |
1442: 2005 Meat and meat products ISO DSTU Moisture determination method (control method)–Requirements, 2008 | 4 | 2008 |