The study of features of control of technological process for receiving the apple snacks I Malezhyk, I Dubkovetskiy, H Bandurenko, T Levkіvska, L Strelchenko EUREKA: Life Sciences, 17-23, 2016 | 10 | 2016 |
Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок ГМ Бандуренко, ТМ Левківська, АТ Безусов Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 211-214, 2010 | 10 | 2010 |
The use of convective-thermoradiative method of energy supply in the apple snack technology I Malezhyk, I Dubkovetskiy, H Bandurenko, L Strelchenko, T Levkіvska Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 47-52, 2016 | 6 | 2016 |
ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК НА ОСНОВІ МОРКВИ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ІФ Малежик, ОС Бессараб, ГМ Бандуренко, ТМ Левківська Проблемы старения и долголетия 25 (2), 318-323, 2016 | 6 | 2016 |
Technological aspects of «water activity» indicator and its influence on the quality of tomato souss O Benderska, T Levkivska, A Bessarab International scientific journal Internauka 2 (50), 11-14, 2018 | 5 | 2018 |
Розробка технології каротиновмістних порошків та шляхи їх використання ГМ Бандуренко, ІЛ Корецька | 5 | 2011 |
Дослідження кінетики сушіння морквяних вичавок за допомогою інфрачервоного випромінювання ІФ Малежик, АТ Безусов | 4 | 2009 |
Перспективи отримання антоціанових барвників для харчової промисловості ТМ Левківська, ОВ Дущак, СО Абовян Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2021 | 3 | 2021 |
PROSPECTS OF USE OF CONCENTRATED JUICE AS FOOD NATURAL COLORING T Levkivska, O Benderska, M Pysarev The XI th International scientific and practical conference «THEORETICAL …, 2020 | 3 | 2020 |
Хеномелес–перспективна сировина у виробництві фруктових консервів М Кравчук | 3 | 2018 |
Дослідження процесу НВЧ-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувача ІФ Малежик, ОС Бессараб, ГМ Бандуренко | 3 | 2014 |
Стабільність β-каротину при одержанні порошку з морквяних вичавок ТМЛ Л. О. Косоголова Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету. Серія …, 2006 | 3 | 2006 |
The improvement of juice beverages production technology using wild raw material S Matko, T Levkivska, N Tkachuk Scientific Works of NUFT, 6, 2020 | 2 | 2020 |
Технологічні аспекти показника активність води та його вплив на якість томатних соусів ОВ Бендерська, ТМ Левківська, ОС Бессараб Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 11-14, 2018 | 2 | 2018 |
Технология получения каротинсодержащих обогатителей ГМ Бандуренко | 2 | 2014 |
Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркви ТМ Левківська автореф. дис.... канд. техн. наук: 05.18. 13, 2012 | 2 | 2012 |
Нова каротиновмісна біологічно активна добавка з моркви та перспективи її викорискання.«Харчова промисловість» ГМ Бандуренко, ТМ Левківська К.: НУХТ, 131-134, 2012 | 2 | 2012 |
Розробка способу одержання порошку з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину ТМ Левківська Праці Таврійської державної агротехнічної академії., 34, 2005 | 2* | 2005 |
Ожина–цінна сировина для харчової промисловості ТМ Левківська, ОВ Дущак Харків: ДБТУ, 2023 | 1 | 2023 |
Технологія виробництва сухого наповнювача з гарбуза для кондитерської промисловості ТМ Левківська, ОВ Бендерська, СВ Матко Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 39-45, 2021 | 1 | 2021 |