Підписатись
Левківська Тетяна Миколаївна / Левковская Татьяна Николаевна /  Levkivska Tetiana
Левківська Тетяна Миколаївна / Левковская Татьяна Николаевна / Levkivska Tetiana
кафедра технології консервування, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The study of features of control of technological process for receiving the apple snacks
I Malezhyk, I Dubkovetskiy, H Bandurenko, T Levkіvska, L Strelchenko
EUREKA: Life Sciences, 17-23, 2016
102016
Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок
ГМ Бандуренко, ТМ Левківська, АТ Безусов
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 211-214, 2010
102010
The use of convective-thermoradiative method of energy supply in the apple snack technology
I Malezhyk, I Dubkovetskiy, H Bandurenko, L Strelchenko, T Levkіvska
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 47-52, 2016
62016
ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК НА ОСНОВІ МОРКВИ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
ІФ Малежик, ОС Бессараб, ГМ Бандуренко, ТМ Левківська
Проблемы старения и долголетия 25 (2), 318-323, 2016
62016
Technological aspects of «water activity» indicator and its influence on the quality of tomato souss
O Benderska, T Levkivska, A Bessarab
International scientific journal Internauka 2 (50), 11-14, 2018
52018
Розробка технології каротиновмістних порошків та шляхи їх використання
ГМ Бандуренко, ІЛ Корецька
52011
Дослідження кінетики сушіння морквяних вичавок за допомогою інфрачервоного випромінювання
ІФ Малежик, АТ Безусов
42009
Перспективи отримання антоціанових барвників для харчової промисловості
ТМ Левківська, ОВ Дущак, СО Абовян
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2021
32021
PROSPECTS OF USE OF CONCENTRATED JUICE AS FOOD NATURAL COLORING
T Levkivska, O Benderska, M Pysarev
The XI th International scientific and practical conference «THEORETICAL …, 2020
32020
Хеномелес–перспективна сировина у виробництві фруктових консервів
М Кравчук
32018
Дослідження процесу НВЧ-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувача
ІФ Малежик, ОС Бессараб, ГМ Бандуренко
32014
Стабільність β-каротину при одержанні порошку з морквяних вичавок
ТМЛ Л. О. Косоголова
Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету. Серія …, 2006
32006
The improvement of juice beverages production technology using wild raw material
S Matko, T Levkivska, N Tkachuk
Scientific Works of NUFT, 6, 2020
22020
Технологічні аспекти показника активність води та його вплив на якість томатних соусів
ОВ Бендерська, ТМ Левківська, ОС Бессараб
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 11-14, 2018
22018
Технология получения каротинсодержащих обогатителей
ГМ Бандуренко
22014
Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркви
ТМ Левківська
автореф. дис.... канд. техн. наук: 05.18. 13, 2012
22012
Нова каротиновмісна біологічно активна добавка з моркви та перспективи її викорискання.«Харчова промисловість»
ГМ Бандуренко, ТМ Левківська
К.: НУХТ, 131-134, 2012
22012
Розробка способу одержання порошку з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину
ТМ Левківська
Праці Таврійської державної агротехнічної академії., 34, 2005
2*2005
Ожина–цінна сировина для харчової промисловості
ТМ Левківська, ОВ Дущак
Харків: ДБТУ, 2023
12023
Технологія виробництва сухого наповнювача з гарбуза для кондитерської промисловості
ТМ Левківська, ОВ Бендерська, СВ Матко
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 39-45, 2021
12021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20