Follow
Iryna Levchuk
Title
Cited by
Cited by
Year
Теоретико-методичні засади підготовки майбутніх учителів при-родничих дисциплін у процесі фахової практики
ЛО Нікітченко, ЛА Никитченко, НВ Левчук
Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2017
232017
Методика навчання біології та природознавства
ЛО Нікітченко, ЛА Никитченко, НВ Левчук
Вінниця: ВДПУ, 2016
172016
Evaluation of potential biodiesel feedstocks: camelina, turnip rape, oil radish and tyfon
RY Blume, GV Lantukh, IV Levchuk, KM Lukashevych, DB Rakhmetov, ...
The Open Agriculture Journal 14 (1), 2020
132020
Effect of rape seeds microwave pretreatment on the composition and antioxidative properties of press rape oil
T Nosenko, I Levchuk, V Nosenko, T Koroluk
Ukrainian food journal, 7-15, 2016
72016
Наслідки здешевлення вартості продукції
Н Левчук
Економіст, 45-47, 2013
62013
Developing a technique for improving the efficiency of iterative methods for the calculation of the multicomponent rectification process
A Sheikus, E Belobrova, Y Dovgopoliy, I Levchuk, V Korsun
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 38-44, 2016
52016
Technology of specialty fats based on palm stearin
E Kunitsa, O Udovenko, E Litvinenko, F Gladkiy, I Levchuk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 27-33, 2016
52016
Amarantova oliya–yakist’ta bezpechnist’shchodo vykorystannya yak biolohichno aktyvnoyi dobavky
IV Levchuk, VA Kishchenko, VK Tymchenko, KV Kunytsya
Intehrovani tekhnolohiyi ta enerhozberezhennya 2, 74-80, 2015
52015
Формування та діяльність українських, польських та єврейських жіночих організацій у Другій Речі Посполитій
ІС Левчук, ИС Левчук
НТУУ «КПІ», 2014
52014
Особливості функціонування прикметникових епітетів у поетичній мові представників празької школи
Н Шимків
Мовознавчий вісник, 173-177, 2010
52010
Analysis of near infrared reflectance spectrum of rape seed with different content of erucic acid
T Nosenko, I Hutsalo, V Nosenko, I Levchuk
42013
Аспекти моніторингу олії та насіння соняшнику
ІВ Левчук, ВА Кіщенко, МІ Осейко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
42011
Технологія майонезів на основі яєчних продуктів з використанням збагачених каротином олій
ВО Бахмач, ВІ Бабенко, ІВ Левчук, ТВ Падалка
32012
Effect of oxidation products and other precursors on the content of 3-MCPD esters and glycidol esters in deodorised sunflower oil.
A Demydova, I Levchuk, V Yevlash, O Aksonova, A Foshchan
Food Science & Technology (2073-8684) 16 (1), 2022
22022
Influence of fat refining stages on the content of MCPD-esters and glycidyl esters in deodorated oils and methods of reducing their concentration
A Demydova, T Nosenko, I Levchuk
SWNUFT 27 (3), 122-133, 2021
22021
Топонімікон роману Оксани Забужко Польові дослідження з українського сексу
І Левчук, Т Шепелюк
Волинь філологічна: текст і контекст, 105-111, 2012
22012
BIOCHEMICAL COMPOSITION OF ESSENTIAL OIL OF HYSSOPUS SERAVSCHANICUS (DUBJ.) PAZIJ.(LAMIACEAE) INTRODUCED INTO THE CONDITIONS OF UKRAINE (FOREST-STEPPE ZONE)
SM Kovtun-Vodyanytska, IV Levchuk, OV Golubets, DB Rakhmetov
Біологічні студії/Studia Biologica 17 (1), 61-68, 2023
12023
Аспекти вибору емульгаторів для косметичних засобів у вигляді спрей-піни
БВ Путятін, ІВ Левчук
Інтегровані технології та енергозбереження, 63-74, 2020
12020
Огляд ринку косметичної продукції anti-age та роль гіалуронової кислоти в процесах редермалізації шкіри
B Putyatin, E Kunitsіa, I Levchuk, E Gladukh
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2020
12020
Composition and properties of peanut and sunflower oil blends
V Babenko, V Bakhmach, O Porociuk, I Levchuk, O Golubets, S Shkaruba
12017
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20