Деякі критерії якості фізико-хімічної обробки поверхні кремнієвих пластин ЯЮТ М.М. Воробець, А.Г. Волощук Наук. вісник Чернівецького національного унуверситету, Хімія, 75-80, 2006 | 5* | 2006 |
NANOSIZED TITANIUM DIOXIDE AS AN ANTIBACTERIAL ADMIXTURE FOR FOOD PACKAGING MATERIALS I KOBASA, M VOROBETS, L ARSENIEVA Food and Environment Safety Journal 15 (4), 2017 | 4 | 2017 |
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посібник РП Влодарчик, ММ Воробець | 4 | 2015 |
Physical mechanisms of laser correction and stabilization of the parameters of Al-n-n +-Si-Al schottky barrier structures GI Vorobets, MM Vorobets, VN Strebezhev, EV Buzaneva, AG Shkavro Semiconductors 38, 663-665, 2004 | 4 | 2004 |
Исследование физических механизмов лазерной коррекции и стабилизации параметров структур Al–n–n+-Si–Al с барьером Шоттки АГШ М.М.Воробець,Г.И. Воробец, В.Н. Стребежев, Е.В. Бузанева Физика и техника полупроводников 38 (№6), 690-692, 2004 | 4 | 2004 |
Efficiency of apple juice clarification with using of nano-sized mineral oxides. A Sachko, I Kobasa, O Moysyura, M Vorobets | 3 | 2020 |
Thermoelastic interactions in Al–n–Si–Ni structures at pulse laser irradiation APF M.M. Vorobets, G.I. Vorobets Functional materials 12 (1), 107-113, 2005 | 3 | 2005 |
Дослідження стабільності електрофізичних параметрів Si-пластин перед формуванням поруватого шару ММ Воробець Восточно-Европейский журнал передовых технологий ISSN 1729-3774 6 (12(60 …, 2012 | 2 | 2012 |
Термодинамічний аналіз фізико-хімічних процесів у системі Si–H2О ЯЮТ М.М. Воробець, Г.І. Воробець Науковий вісник Чернівецького університету, 101-105, 2012 | 2* | 2012 |
Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю: навчальний посібник ММ Воробець, ІВ Кондрачук Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2022 | 1 | 2022 |
Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколаду М Воробець, І Кобаса, Н Тарабузан Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019 | 1 | 2019 |
Нанодисперсний TiO2, допований сульфуром як добавка до упакувань харчової продукції ММ Воробець, ІМ Кобаса, ОI Панімарчук ScienceRise 8 (1 (37)), 33-36, 2017 | 1 | 2017 |
Оцінка якості соків для дитячого харчування М Воробець, І Кобаса, І Фрунза Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015 | 1 | 2015 |
Хімічний аналіз продуктів харчування: метод. рекомендації до лаб. робіт ММ Воробець, АГ Волощук, АС Горлій | 1 | 2013 |
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОCТІ ТА ХАРЧОВА БЕЗПЕКА КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ВМІСТОМ ВИСОКОДИСПЕРНОГО АГРУСУ СД Борук, ІМ Кобаса, ММ Воробець Програмний комітет, 80, 0 | 1 | |
ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО З ДОБАВКОЮ «КЛІТКОВИНА ГРЕЧАНА» ММ Воробець, ВВ Євлаш, ІМ Кобаса, ІВ Кондрачук Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2023 | | 2023 |
Харчові технології : особливості виготовлення й оцінка якості рослинних жирів та цукру: навч.посіб. 172 с. укл. А.В. Сачко, О.В. Сема, М.М. Воробець. Чернівці : Чернівецький ... | | 2023 |
Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничного ММ Воробець, ІМ Кобаса, ВВ Євлаш Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2022 | | 2022 |
INFLUENCE OF THE ADDITION OF CHAMOMILE ON THE CONTENT OF TANNINS IN TEA A MAKARENKO, M VOROBETS, I KONDRACHUK, A SACHKO, ... Food and Environment Safety Journal 21 (1), 2022 | | 2022 |
Аналітична хімія. Якісний та кількісний аналіз: Навчальний посібник ММ Воробець Видавництво та друкарня ЧНУ, 2022 | | 2022 |