Follow
Mariia Vorobets
Mariia Vorobets
Other namesМарія Воробець, М.М. Воробець, M. Vorobets
Yuriy Fedkovych Chernivtsi National University
Verified email at chnu.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Деякі критерії якості фізико-хімічної обробки поверхні кремнієвих пластин
ЯЮТ М.М. Воробець, А.Г. Волощук
Наук. вісник Чернівецького національного унуверситету, Хімія, 75-80, 2006
5*2006
NANOSIZED TITANIUM DIOXIDE AS AN ANTIBACTERIAL ADMIXTURE FOR FOOD PACKAGING MATERIALS
I KOBASA, M VOROBETS, L ARSENIEVA
Food and Environment Safety Journal 15 (4), 2017
42017
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посібник
РП Влодарчик, ММ Воробець
42015
Physical mechanisms of laser correction and stabilization of the parameters of Al-n-n +-Si-Al schottky barrier structures
GI Vorobets, MM Vorobets, VN Strebezhev, EV Buzaneva, AG Shkavro
Semiconductors 38, 663-665, 2004
42004
Исследование физических механизмов лазерной коррекции и стабилизации параметров структур Al–n–n+-Si–Al с барьером Шоттки
АГШ М.М.Воробець,Г.И. Воробец, В.Н. Стребежев, Е.В. Бузанева
Физика и техника полупроводников 38 (№6), 690-692, 2004
42004
Efficiency of apple juice clarification with using of nano-sized mineral oxides.
A Sachko, I Kobasa, O Moysyura, M Vorobets
32020
Thermoelastic interactions in Al–n–Si–Ni structures at pulse laser irradiation
APF M.M. Vorobets, G.I. Vorobets
Functional materials 12 (1), 107-113, 2005
32005
Дослідження стабільності електрофізичних параметрів Si-пластин перед формуванням поруватого шару
ММ Воробець
Восточно-Европейский журнал передовых технологий ISSN 1729-3774 6 (12(60 …, 2012
22012
Термодинамічний аналіз фізико-хімічних процесів у системі Si–H2О
ЯЮТ М.М. Воробець, Г.І. Воробець
Науковий вісник Чернівецького університету, 101-105, 2012
2*2012
Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю: навчальний посібник
ММ Воробець, ІВ Кондрачук
Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2022
12022
Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколаду
М Воробець, І Кобаса, Н Тарабузан
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019
12019
Нанодисперсний TiO2, допований сульфуром як добавка до упакувань харчової продукції
ММ Воробець, ІМ Кобаса, ОI Панімарчук
ScienceRise 8 (1 (37)), 33-36, 2017
12017
Оцінка якості соків для дитячого харчування
М Воробець, І Кобаса, І Фрунза
Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015
12015
Хімічний аналіз продуктів харчування: метод. рекомендації до лаб. робіт
ММ Воробець, АГ Волощук, АС Горлій
12013
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОCТІ ТА ХАРЧОВА БЕЗПЕКА КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ВМІСТОМ ВИСОКОДИСПЕРНОГО АГРУСУ
СД Борук, ІМ Кобаса, ММ Воробець
Програмний комітет, 80, 0
1
ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО З ДОБАВКОЮ «КЛІТКОВИНА ГРЕЧАНА»
ММ Воробець, ВВ Євлаш, ІМ Кобаса, ІВ Кондрачук
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2023
2023
Харчові технології : особливості виготовлення й оцінка якості рослинних жирів та цукру: навч.посіб.
172 с. укл. А.В. Сачко, О.В. Сема, М.М. Воробець. Чернівці : Чернівецький ...
2023
Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничного
ММ Воробець, ІМ Кобаса, ВВ Євлаш
Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2022
2022
INFLUENCE OF THE ADDITION OF CHAMOMILE ON THE CONTENT OF TANNINS IN TEA
A MAKARENKO, M VOROBETS, I KONDRACHUK, A SACHKO, ...
Food and Environment Safety Journal 21 (1), 2022
2022
Аналітична хімія. Якісний та кількісний аналіз: Навчальний посібник
ММ Воробець
Видавництво та друкарня ЧНУ, 2022
2022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20