Підписатись
Alla Salavelis
Alla Salavelis
ОНАПТ кафедра технологии ресторанного и оздоровительного питания
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія продукції ресторанного господарства. Навчальний посібник,Видання друге доповнене
АД Салавеліс, ЛМ Тележенко, СЛ Колесниченко
Одеса "Освіта України" 1, 366, 2015
7*2015
Технология продуктов лечебно-профилактического назначения.Учебное пособие для вузов
АД Салавелис, АК Дьяконова
Одесса,Оптима 1, 626, 2012
42012
Технология продукции ресторанного хозяйства. учебное пособие для вузов
АД Салавелис, ЛН Тележенко, СЛ Колесниченко
Одесса "Освита Украины" 1, 330, 2014
32014
Раціональне харчування школярів - основа здоров’я дитини.
АД Салавелис, СН Павловский
Міжнародної науково-практичної конференції «Методика навчання природничих …, 2015
1*2015
Пищевые продукты целенаправленного лечебно- профилактического действия.
АД Салавелис, СН Павловский
Міжнародна науково-технічна конференція « Фундаментальні та прикладні …, 2015
2015
Створення функціональних виробів для профілактичного оздоровчого харчування.під ред. проф. В.В.Євлаш, проф В.О.Потапов, проф. Н.Л.Савицькой, , –
АД Салавелис, СН Павловский
Харьків : ХДУХТ, 2015. – 250 с. 1, 250, 2015
2015
Особенности питания людей пожилого возраста
АД Салавелис, СН Павловский, КН Петрова
Международный Научный Институт "Educatio" Ежемесячный научный журнал № 4 …, 2015
2015
Использование хитозана в производстве диетического желе .
АД Салавелис, НК Черно, СН Павловский
V Международная научно-техническая конференция «Новое в технологии и …, 2015
2015
Использование рапса в производстве мучных кондитерских изделий.
АД Салавелис, СН Павловский, ЕИ Данилова
V Международная научно-техническая конференция «Новое в технологии и …, 2015
2015
Изучение возможности использования рапса в производстве мучных изделий.
АД Салавелис, СН Павловский
III Международной научно-практической Конференции "Химия, Био- и …, 2015
2015
Мучные кондитерские изделия для диетического питания.
АД Салавелис, ДМ Константинов
Хлібекарьска і кондитерська промисловість України, №9.- 2015.- С.14-16, 14-16, 2015
2015
Особенности современного питания для спортсменов
АД Салавелис, СН Павловский, ОЕ Копа
Проблеми формування здорово-го способу життя у молоді:тез.доп. V1 Всеукр …, 2013
2013
Анализ кулинарных предпочтений современной молодежи
АД Салавелис, ЕЮ Ивченко
Проблеми формування здорового способу життя у молоді: V1 Всеукр. науково …, 2013
2013
Спортивное питание
АД Салавеліс, КЮ Івченко
Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності: 3Всеук …, 2013
2013
Аналіз особливостей раціонів харчування для спортсменів
АД Салавеліс, КЮ Івченко
Проблеми формування здорово-го способу життя у молоді:тез.доп. V1 Всеукр …, 2013
2013
Нетрадиционные доба-вки в мучных изделиях
АД Салавелис, НА Самойленко
Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства …, 2013
2013
Новые виды десертов для геронтологического питания
АД Салавелис, ЕА Компаниец
Збірник наукових праць, 311-315, 2013
2013
Изменение микробиоты «булка городская» с добавлением жмыха рапса при хранении
АД Салавелис, ТА .Величко, ГИ Евдокимова
Хлебный бизнес, 44-46, 2013
2013
Использование адаптогенов в спортивном питании
АД Салавелис, АК Дьяконова, СН Павловский
Збірник трудов 2Всеукр. наук.-практ.конф. «Здобутки,проблеми та перспективі …, 2013
2013
Розробка технології борошняних десертних виробів імуностимулювальної дії з використанням апіпродуктів
АД Салавеліс, АК Д'яконова, СІ Вікуль, МП Коновал
Збірник наукових праць ОНАХТ. - Одеса, 2012. – Т.2,Вип.44.- С.103-107 2 (44 …, 2012
2012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20