Follow
Ігор Володимирович Дубковецький
Ігор Володимирович Дубковецький
Other namesIgor Dubkovetskii
доцент кафедри Процесів і апаратів харчових виробництв, National University of Food Technologies
Verified email at Nuft.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
The study of features of control of technological process for receiving the apple snacks
I Malezhyk, I Dubkovetskiy, H Bandurenko, T Levkіvska, L Strelchenko
EUREKA: Life Sciences, 17-23, 2016
102016
Дослідження сушіння культивованих грибів різними інфрачервоними випромінювачами
ТВ Буpлака, ІВ Дубковецький, ІФ Малежик
82015
The use of convective-thermoradiative method of energy supply in the apple snack technology
I Malezhyk, I Dubkovetskiy, H Bandurenko, L Strelchenko, T Levkіvska
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 47-52, 2016
62016
Исследование процесса сушки яблок конвективным, терморадиационным и комбинированным способами
ИФ Малежик, ИВ Дубковецкий, ГМ Бандуренко, ЛВ Стрельченко
52015
Investigation of drying apple snack convection-termoradiatsiynym energy to wrap different power heaters
I Malejic, L Strelchenko, I Dubkovetskyi
Modern Technologies in the Food Industry, 64-68, 2016
42016
Исследование процесса сушки грибов комбинированым конвективно-терморадиационным методом
ТВ Бурлака, ИВ Дубковецкий, ИФ Малежик
42015
Дослідження кінетики комбінованого методу сушіння грибів гливи
ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, ТВ Бурлака, ЛВ Стрельченко
42014
Дослідження впливу конвективно-інфрачервоного сушіння на зміну характеристик білкових препаратів тваринного і рослинного походження
ІВ Дубковецький, ІМ Страшинський, ЛВ Стрельченко, РА Коломієць
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
32015
М’ясомісткі продукти з буряковим барвником
ВМ Пасічний, ІВ Тимошенко, ІВ Дубковецький
Харчова наука і технологія, 47-51, 2014
32014
Визначення основних тепломасообмінних параметрів сушіння культивованих грибів при різних способах енергопідведення
ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, ТВ Бурлака
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 53-58, 2016
22016
Исследование биологически активных веществ при сушке культивированых грибов вешенка
ТВ Бурлака, ИВ Дубковецкий, ИФ Малежик, ЯФ Жукова
22015
Вплив швидкості теплоносія на основні тепломасообмінні параметри конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів
ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, ТВ Буpлака
22015
Вплив швидкості теплоносія на основні тепломасообмінні параметри конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів
ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, ТВ Буpлака
22015
Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду
ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, ЯВ Євчук
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 87-92, 2012
22012
Influence of differential heat treatment on foodstuffs with apples obtained by the convection-thermoradiation method of drying
L Strelchenko, I Dubkovetskyi, I Malezhyk
Ukrainian food journal, 155-168, 2019
12019
Шляхи зниження енерговитрат при отриманні сушеної картоплі
МГ Писарєв, ГМ Бандуренко, ІВ Дубковецький, ІФ Малежик
12015
Дослідження кінетики конвективно-терморадіаційного сушіння глоду
ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, ЛВ Стрельченко, ЯВ Євчук
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 18-22, 2015
12015
Дослідження кінетики процесу сушіння груш комбінованим енергопідведенням
ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, О Шевчук
12014
Kinetics research of rice flour paste drying with beet colorant combined with energy supply
I Dubkovetskyi, I Malejic, V Pasichny, I Tymoshenko
Modern Technologies in the Food Industry, 36-41, 2014
12014
Дослідження процесу конвективного сушіння глоду
ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, ЯВ Євчук
12012
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20