The study of features of control of technological process for receiving the apple snacks I Malezhyk, I Dubkovetskiy, H Bandurenko, T Levkіvska, L Strelchenko EUREKA: Life Sciences, 17-23, 2016 | 10 | 2016 |
Дослідження сушіння культивованих грибів різними інфрачервоними випромінювачами ТВ Буpлака, ІВ Дубковецький, ІФ Малежик | 8 | 2015 |
The use of convective-thermoradiative method of energy supply in the apple snack technology I Malezhyk, I Dubkovetskiy, H Bandurenko, L Strelchenko, T Levkіvska Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 47-52, 2016 | 6 | 2016 |
Исследование процесса сушки яблок конвективным, терморадиационным и комбинированным способами ИФ Малежик, ИВ Дубковецкий, ГМ Бандуренко, ЛВ Стрельченко | 5 | 2015 |
Investigation of drying apple snack convection-termoradiatsiynym energy to wrap different power heaters I Malejic, L Strelchenko, I Dubkovetskyi Modern Technologies in the Food Industry, 64-68, 2016 | 4 | 2016 |
Исследование процесса сушки грибов комбинированым конвективно-терморадиационным методом ТВ Бурлака, ИВ Дубковецкий, ИФ Малежик | 4 | 2015 |
Дослідження кінетики комбінованого методу сушіння грибів гливи ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, ТВ Бурлака, ЛВ Стрельченко | 4 | 2014 |
Дослідження впливу конвективно-інфрачервоного сушіння на зміну характеристик білкових препаратів тваринного і рослинного походження ІВ Дубковецький, ІМ Страшинський, ЛВ Стрельченко, РА Коломієць Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015 | 3 | 2015 |
М’ясомісткі продукти з буряковим барвником ВМ Пасічний, ІВ Тимошенко, ІВ Дубковецький Харчова наука і технологія, 47-51, 2014 | 3 | 2014 |
Визначення основних тепломасообмінних параметрів сушіння культивованих грибів при різних способах енергопідведення ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, ТВ Бурлака Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 53-58, 2016 | 2 | 2016 |
Исследование биологически активных веществ при сушке культивированых грибов вешенка ТВ Бурлака, ИВ Дубковецкий, ИФ Малежик, ЯФ Жукова | 2 | 2015 |
Вплив швидкості теплоносія на основні тепломасообмінні параметри конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, ТВ Буpлака | 2 | 2015 |
Вплив швидкості теплоносія на основні тепломасообмінні параметри конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, ТВ Буpлака | 2 | 2015 |
Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, ЯВ Євчук Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 87-92, 2012 | 2 | 2012 |
Influence of differential heat treatment on foodstuffs with apples obtained by the convection-thermoradiation method of drying L Strelchenko, I Dubkovetskyi, I Malezhyk Ukrainian food journal, 155-168, 2019 | 1 | 2019 |
Шляхи зниження енерговитрат при отриманні сушеної картоплі МГ Писарєв, ГМ Бандуренко, ІВ Дубковецький, ІФ Малежик | 1 | 2015 |
Дослідження кінетики конвективно-терморадіаційного сушіння глоду ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, ЛВ Стрельченко, ЯВ Євчук Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 18-22, 2015 | 1 | 2015 |
Дослідження кінетики процесу сушіння груш комбінованим енергопідведенням ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, О Шевчук | 1 | 2014 |
Kinetics research of rice flour paste drying with beet colorant combined with energy supply I Dubkovetskyi, I Malejic, V Pasichny, I Tymoshenko Modern Technologies in the Food Industry, 36-41, 2014 | 1 | 2014 |
Дослідження процесу конвективного сушіння глоду ІВ Дубковецький, ІФ Малежик, ЯВ Євчук | 1 | 2012 |