Підписатись
Олена Васильєва
Олена Васильєва
Інші іменаVasylieva Olena, Vasylieva O.
Державний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Актуальні проблеми виробництва солодких страв з пінною структурою
Гніцевич, ВА, Васильєва
Обладнання та технології харчових виробництв. Тематичний збірник наукових …, 2010
9*2010
The study of influence of natural antioxidants on quality of peanut and linseed oil blends during their storage
MD O. Vasylieva A. Dubinina, G. Deynichenko, O.Khomenko, O.Haponceva, I ...
Technology and Equipment of Food Production, 44-50, 2018
4*2018
Research of fatty acid composition of lipids of dry fish and plant semi-finished food products.
D Fedorova, P Karpenko, O Vasylieva
42017
Thermodynamic and phase behavior of nanofluids
S Artemenko, V Mazur, O Vasilieva
Physics of Liquid Matter: Modern Problems: Proceedings, Kyiv, Ukraine, 23-27 …, 2015
42015
Comparative quality assessment of peanut and peanut-flaxseed oil
S Lenert, A Dubinina, G Deynichenko, O Khomenko, O Haponceva, ...
EUREKA: Life Sciences, 48-56, 2018
32018
Обґрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та кизилу
ВА Гніцевич, ОО Васильєва
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015
32015
Validation of emulsifying properties of semi-finished product based on low-lactose milk whey
LD Victoriya Gnitsevych, Tatiana Yudina, Yuliia Honchar, Olena Vasylieva
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (No 11 (105)), 21-29, 2020
2*2020
Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв
ОО Васильєва
Харків: ХДУХТ, 2005
22005
Перспективи використання авокадо у технології зефіру
ОО Васильєва
Харків: ДБТУ, 2021
12021
Визначення технологічних параметрів обробки пектинвмісної сировини у технології молочно-рослинних фаршів
ГВ Дейниченко, ВА Гніцевич, ТІ Юдіна, ІА Назаренко, ОО Васильєва
Eastern-European Jornal of Enterprise technologies 5 (11 (83)), 25-31, 2016
12016
Крафтова технологія хлібу Лочира
ХО Васильєва Олена
ІХ INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL CONFERENCE ACHIEVEMENTS AND PROSPECTS …, 2022
2022
Використання плодів кизилу у технології солодких страв
В О.
«Перспективи використання плодів кизилу у технології солодких соусів». XIV …, 2022
2022
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПЛОДІВ КИЗИЛУ У ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ
ОО Васильєва
The 14 th International scientific and practical conference “Modern …, 2022
2022
Фізіологія харчування людини у стані стресу
ХО Васильєва Олена
V Студентська наукова Інтернет конференція "Сучасні інноваційні технології у …, 2022
2022
ТЕХНОЛОГІЯ СОЛОДКИХ СОУСІВ З АЙВИ ТА КИЗИЛУ
ОО Васильєва
Обладнання та технології харчових виробництв 42 (1), 13-19, 2021
2021
Технологія напівфабрикату з авокадо
ОО Васильєва, КА Капуста
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Технологія напівфабрикатів на основі топінамбура та кизилу
V GNITSEVYCH, O VASYLIEVA
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 36 (4 …, 2020
2020
Технологія солодких топінгів із плодово-ягідної сировини
ОО Васильєва
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
Технологія солодких соусів із плодово-ягідної сировини
ВасильєваО.
Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і Ринки". Технічні науки 1 (1 …, 2020
2020
Інноваційна технологія напівфабрикату з плодово-ягідної сировини
ОО Васильєва
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20