Optimization of energy consumption for the drying process with pre-heating of the material V Potapov, E Yakushenko Abstracts. The Sixth Nordic Drying Conference, Copenhagen, Denmark, 05-08, 2013 | 6 | 2013 |
Modeling of the drying process with Pre-Heating V Potapov, E Yakushenko Industrial Technology and Engineering, 10-16, 2013 | 6 | 2013 |
Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння ВО Потапов, ЄМ Якушенко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010 | 2 | 2010 |
Обладнання для холодильної та електромагнітної обробки харчових продуктів ДП Семенюк, ОВ Петренко, ЄМ Якушенко Харків: ДБТУ, 2022 | 1 | 2022 |
Теплотехнічні прилади вимірювання кріогенних систем охолодження вантажів, що швидко псуються ЄМ Якушенко, ДП Семенюк Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Застосування електрофізичних методів у холодильній індустрії ДП Семенюк, ЄМ Якушенко Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Інформаційно-компютерне забезпечення інженерної діяльності ДП Семенюк, ЄМ Якушенко, ОВ Петренко Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Хладагент CO2 та його перспективи у рітейлі ЄМ Якушенко, ДВ Козлов Державний біотехнологічний універститет, 2023 | | 2023 |
Ліофільна сушка харчових продуктів тривалого зберігання ЄМ Якушенко, ДП Семенюк Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Застосування теплового насосу як перспективного обладнання для зниження енерговитрат при сушінні зернової продукції ЄМ Якушенко, ДП Семенюк Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Торгове обладнання ДП Семенюк, ЄМ Якушенко Харків:[б. в.], 2023 | | 2023 |
ХОЛОДИЛЬНЕ ТА КЛІМАТИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ ЄМ Якушенко, ДП Семенюк Нові технології і обладнання харчових та переробних, 2023 | | 2023 |
Безмашинні засоби охолодженняз використанням альтернативних джерел енергії ЄМ Якушенко, ДП Семенюк Харків: ДБТУ, 2022 | | 2022 |
Математичне моделювання роботи пропіленглікольового контуру системи холодопостачання птахофабрики ДП Семенюк, ЄМ Якушенко Харків: ДБТУ, 2022 | | 2022 |
Особливості вибору холодильного обладнання для роздрібної торгівлі МС Махно, ЄМ Якушенко Харків: ДБТУ, 2022 | | 2022 |
Властивості й застосування трави солерос ЄМ Якушенко Харків: ХДУХТ, 2021 | | 2021 |
Застосування Google-диска як інформаційно-освітньої платформи під час створення дистанційного курсу ВВ Максимова, ЄМ Якушенко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Застосування виноградних вичавків для збагачення морозива і заморожених десертів ВВ Євлаш, ЄМ Якушенко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ КІНЕТИКИ ТЕМПЕРАТУРИ ФІЛЬТРАЦІЙНОГО СУШІННЯ ПІД ДІЄЮ ПІДВИЩЕНОГО ТИСКУ. Я ЄМ Scientific Works 85 (1), 2021 | | 2021 |
Переваги і недоліки дистанційної освіти ВВ Максимова, ЄМ Якушенко Харків: ХДУХТ, 2020 | | 2020 |