Організація готельного господарства: підручник. СІ Байлик, ІМ Писаревський Харківський національний університет міського господарства імені ОМ Бекетова, 2015 | 280 | 2015 |
Засади формування пріоритетних напрямів туристичної політики України М Бойко, Л Гопкало Регіональна економіка, 222-229, 2005 | 52 | 2005 |
Світовий досвід застосування концепції маркетингу та франчайзингових систем у готельному бізнесі СІ Байлик, МГ Бойко, СН Василиса, ЛМ Гопкало, СІ Дорогунцов, ... | 24 | 2010 |
Готельна справа: електронний підручник МГ Бойко, ЛМ Гопкало К.: КНТЕУ, 2015 | 13 | 2015 |
Система гарантування якості навчання як фактор удосконалення менеджмент-освіти у сфері туризму М Бойко, Л Гопкало Вісник Київського національного торговельно-економічного університету.–К …, 2003 | 11 | 2003 |
Организация гостиничного хозяйства: Учебник НГ Бойко, ЛM Гопкало К.: Киев, нац. торг.-экон. ун-т, 2006 | 8 | 2006 |
Организация гостиничного хозяйства НГ Бойко, ЛM Гопкало учебник/Бойко НГ, Гопкало ЛM-К.: нац. торг.-экон. ун-т, 2006 | 6 | 2006 |
Соціальний туризм у контексті розвитку ринкової економіки ЛМ Гопкало Вісник Київського національного торговельно-економічного університету.–2004 …, 2004 | 6 | 2004 |
Організація готельного господарства.[Опорний конспект лекцій] ЛМ Гопкало ЛМ Гопкало–К.: КНТЕУ, 2002 | 6 | 2002 |
Диверсифікаційний підхід до клієнтоорієнтованого управління діяльністю суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу ЛА Бовш, ЛМ Гопкало, АМ Расулова, АН Расулова Поліський національний університет, 2020 | 4 | 2020 |
Принципы формирования приоритетных направлений туристической политики М Бойко, Л Гопкало Региональная экономика, 222, 2005 | 4 | 2005 |
Геокарта клієнтського середовища в умовах ескалації пандемії ЛА Бовш, ЛМ Гопкало, ЮА Тесля Ресторанно-готельний консалтинг. Інновації, 33-35, 2020 | 3 | 2020 |
Інноваційні послуги як головний чинник зростання продуктивності готельного сектору ОГ Мітал Вісник Одеського національного університету. Серія: Економіка, 68-71, 2018 | 3 | 2018 |
РЕАБІЛІТАЦІЙНІ ПОСЛУГИ, ЯК ІНСТРУМЕНТ АДАПТАЦІЇ ГОТЕЛІВ ДО УМОВ ВІЙНИ Л БОВШ, Л ГОПКАЛО Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти, 2024 | | 2024 |
ОСОБЛИВОСТІ ПРОЕКТУВАННЯ ТУРИСТИЧНИХ КОМПЛЕКСІВ В ГІРСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ А ШЕТИЛЯ, Л ГОПКАЛО Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти, 2024 | | 2024 |
ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ В УМОВАХ ВІЙНИ О ГЛАДИШЕВ, Л ГОПКАЛО Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти, 2024 | | 2024 |
РОЗВИТОК ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ПЛАНУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ Н ГОНЧАРЕНКО, Л ГОПКАЛО Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти, 2024 | | 2024 |
RESEARCH OF NUTRITIONAL AND BIOLOGICAL VALUE OF FUNCTIONAL MINCED PRODUCTS АВ Слащева, ІВ Золотухіна, СЮ Попова, ЛМ Гопкало Обладнання та технології харчових виробництв 43 (2), 79-85, 2021 | | 2021 |
Робоча програма виробничої практики (2–4 курси) спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» освітня програма «Готельно-ресторанний бізнес» ІВ Левицька, ЛМ Гопкало | | 2021 |
Визначення оптимальних параметрів активації дріжджів у присутності сухої картопляної добавки СЮ Попова, ЛМ Гопкало, АВ Слащева, ОА Пусікова | | 2021 |