Follow
Гопкало Лариса Михайлівна
Гопкало Лариса Михайлівна
Київський національний торговельно-економічний університет, факультет ресторанно-готельного та
Verified email at knteu.kiev.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Організація готельного господарства: підручник.
СІ Байлик, ІМ Писаревський
Харківський національний університет міського господарства імені ОМ Бекетова, 2015
2802015
Засади формування пріоритетних напрямів туристичної політики України
М Бойко, Л Гопкало
Регіональна економіка, 222-229, 2005
522005
Світовий досвід застосування концепції маркетингу та франчайзингових систем у готельному бізнесі
СІ Байлик, МГ Бойко, СН Василиса, ЛМ Гопкало, СІ Дорогунцов, ...
242010
Готельна справа: електронний підручник
МГ Бойко, ЛМ Гопкало
К.: КНТЕУ, 2015
132015
Система гарантування якості навчання як фактор удосконалення менеджмент-освіти у сфері туризму
М Бойко, Л Гопкало
Вісник Київського національного торговельно-економічного університету.–К …, 2003
112003
Организация гостиничного хозяйства: Учебник
НГ Бойко, ЛM Гопкало
К.: Киев, нац. торг.-экон. ун-т, 2006
82006
Организация гостиничного хозяйства
НГ Бойко, ЛM Гопкало
учебник/Бойко НГ, Гопкало ЛM-К.: нац. торг.-экон. ун-т, 2006
62006
Соціальний туризм у контексті розвитку ринкової економіки
ЛМ Гопкало
Вісник Київського національного торговельно-економічного університету.–2004 …, 2004
62004
Організація готельного господарства.[Опорний конспект лекцій]
ЛМ Гопкало
ЛМ Гопкало–К.: КНТЕУ, 2002
62002
Диверсифікаційний підхід до клієнтоорієнтованого управління діяльністю суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу
ЛА Бовш, ЛМ Гопкало, АМ Расулова, АН Расулова
Поліський національний університет, 2020
42020
Принципы формирования приоритетных направлений туристической политики
М Бойко, Л Гопкало
Региональная экономика, 222, 2005
42005
Геокарта клієнтського середовища в умовах ескалації пандемії
ЛА Бовш, ЛМ Гопкало, ЮА Тесля
Ресторанно-готельний консалтинг. Інновації, 33-35, 2020
32020
Інноваційні послуги як головний чинник зростання продуктивності готельного сектору
ОГ Мітал
Вісник Одеського національного університету. Серія: Економіка, 68-71, 2018
32018
РЕАБІЛІТАЦІЙНІ ПОСЛУГИ, ЯК ІНСТРУМЕНТ АДАПТАЦІЇ ГОТЕЛІВ ДО УМОВ ВІЙНИ
Л БОВШ, Л ГОПКАЛО
Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти, 2024
2024
ОСОБЛИВОСТІ ПРОЕКТУВАННЯ ТУРИСТИЧНИХ КОМПЛЕКСІВ В ГІРСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ
А ШЕТИЛЯ, Л ГОПКАЛО
Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти, 2024
2024
ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ В УМОВАХ ВІЙНИ
О ГЛАДИШЕВ, Л ГОПКАЛО
Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти, 2024
2024
РОЗВИТОК ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ПЛАНУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ
Н ГОНЧАРЕНКО, Л ГОПКАЛО
Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти, 2024
2024
RESEARCH OF NUTRITIONAL AND BIOLOGICAL VALUE OF FUNCTIONAL MINCED PRODUCTS
АВ Слащева, ІВ Золотухіна, СЮ Попова, ЛМ Гопкало
Обладнання та технології харчових виробництв 43 (2), 79-85, 2021
2021
Робоча програма виробничої практики (2–4 курси) спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» освітня програма «Готельно-ресторанний бізнес»
ІВ Левицька, ЛМ Гопкало
2021
Визначення оптимальних параметрів активації дріжджів у присутності сухої картопляної добавки
СЮ Попова, ЛМ Гопкало, АВ Слащева, ОА Пусікова
2021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20