Підписатись
Марина Мардар
Марина Мардар
Odesa National University of Technology
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Стан харчування населення України
B Yegorov, M Mardar
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 11 (1 …, 2011
592011
Маркетингові дослідження споживчих мотивацій та переваг при виборі зернових пластівців
МР Мардар, СМ Соц, ЄІ Шутенко
Зернові продукти і комбікорми, 26-29, 2014
17*2014
Модель формирования потребительских свойств пищевых продуктов функциональной направленности
БВ Егоров, МР Мардар
Зернові продукти і комбікорми, 11-14, 2009
152009
Наукові основи формування споживних властивостей нових зернових продуктів: монографія
БВ Єгоров, БВ Мардар
Одеса: ТЕС, 2013
132013
Формування споживчих переваг до функціональних продуктів харчування на основі маркетингових досліджень
МР Мардар
Економіка харчової промисловості, 2015
122015
Development of recipe composition of bread with the inclusion of juniper using mathematical modeling and assessment of its quality
S Ibraimova, R Uazhanova, M Mardar, A Serikbaeva, N Tkachenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11-108), 6-16, 2020
102020
Построение" дома качества" для кофе натурального жареного молотого
ЛС Прохасько, ЛН Третьяк, ФХ Смольникова, МР Мардар
Вопросы экономики и управления, 42-45, 2015
92015
Основні тенденції розвитку ринку молочної продукції і методи її просування
МР Мардар, ГМ Лозовська, СА Памбук, ГК Гожелова
82019
Разработка мероприятий по обеспечению безопасности производства макаронных изделий
ДР Аптрахимов, МР Мардар, ФХ Смольникова, ЕС Вайскробова
АПК России 23 (2), 453, 2016
82016
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів
МР Мардар
72013
Харчовий статус населення України
МР Мардар
Зб. наук. пр. Одеської нац. академії харчових технологій.–О.: ОНАХТ, 167-171, 2012
62012
Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів
Н Кордзая, М Мардар
Товари і ринки, 102-110, 2012
62012
Особенности формирования рецептов комбикормов для домашних животных
БВ Егоров, МР Мардар, ТВ Бордун
Зернові продукти і комбікорми, 33-38, 2004
62004
Маркетингові дослідження товарного асортименту зернових пластівців
МР Мардар, АВ Лазуткіна, А Янівська, ММ Голубєва
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 260-263, 2014
52014
Медико-біолоігічна оцінка хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
МР Мардар, НР Кордзая
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (64)), 34-39, 2013
52013
Система качества на предприятиях розничной торговли
НБ Губер, ЕЮ Кожевникова, АЕ Кожемякина, МР Мардар, МБ Ребезов
Инновацияларды дамытудағы Қазақстан жастарының рөлі: мат. жоғары оқу …, 2013
52013
Розробка збагачених харчових продуктів із покращеними споживчими властивостями
БВ Єгоров, МР Мардар
Харків.–ХДУХТ, 124-126, 2012
52012
Аналіз асортименту та маркетингові дослідження споживних мотивацій та переваг при виборі зернових хлібців
МР Мардар, РР Значек
Наук. пр./Одес. нац. акад. харч. технологій. Одеса 2, 386-390, 2012
52012
Комплексна товарознавча оцінка якості нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності
МР Мардар, ЛО Валевська
Зернові продукти і комбікорми, 19-22, 2010
52010
Маркетингові дослідження при позиціонуванні та виведенні на ринок низькокалорійного майонезу, збагаченого комплексом синбіотиків
МР Мардар, НА Ткаченко, ГМ Лозовська, ТВ Маковська
42016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20