Підписатись
Tetiana Popova
Tetiana Popova
Інші іменаTatyana Popova, Тетяна Миколаївна Попова, Татьяна Николаевна Попова
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine;/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Вітамінний і мінеральний склад крупів із гречки
А Дубініна, Т Попова, С Ленерт
Товари і ринки, 106-115, 2014
122014
Аналіз хімічного складу гречаної крупи із гречки різних селекційних сортів
АА Дубініна, ТМ Попова, СО Ленерт
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (70)), 58-62, 2014
102014
Аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білка крупи із гречки різних сортів
АА Дубініна, СО Ленерт, ТМ Попова
Технологический аудит и резервы производства 4 (4 (24)), 55-61, 2015
82015
Vitaminnyi i mineralnyi sklad krupiv iz hrechky
A Dubynyna, T Popova, S Lenert
Tovary i rynky 2, 106-115, 2014
82014
The vitamin and mineral content of buckwheat groats
A Dubinina, T Popova, S Lenert
Tovary i rynky 2, 106-115, 2014
72014
Використання пшона у виробництві хліба оздоровчого призначення
АА Дубініна, СО Ленерт, ТМ Попова
62016
Загальна технологія харчових виробництв. Навчальний посібник
АА Дубініна, ЮМ Хацкевич, ТМ Попова, СО Ленерт
Харків: ХДУХТ, 2016
52016
Development of waffle with fat filling using unconventional vegetable raw materials
O Haponceva, N Cherevychna, O Balashcova, A Nikolaenko-Lomakina, ...
ScienceRise, 87-92, 2021
32021
Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використанням
ТМ Попова
Харків, 2017
32017
Вміст нітратів у гречаній крупі та пшоні із гречки та проса різних сортів
АА Дубініна, ТМ Попова, СО Ленерт
Молодий вчений, 8-11, 2015
32015
Дослідження стероїдного комплексу крупи з гречки різних сортів
АА Дубініна, СО Ленерт, ТМ Попова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 204-210, 2015
32015
Биологическая ценность белков пшена из зерна проса разных сортов
ЛСА Дубинина А.А., Попова Т.М.
Товаровед продовольственных товаров, 10-17, 2014
32014
Хімічний склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській області
АА Дубініна, ТМ Попова, СО Ленерт
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
32013
Застосування технології екструзії під час виробництва нових видів зернових продуктів
АА Дубініна, ТМ Попова
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в …, 0
3
Органолептична оцінка якості пшона із проса різних сортів, районованих в Україні
АА Дубініна, ТМ Попова, СО Ленерт
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві …, 0
3
Розробка рецептурного складу та оцінка якості хліба з гречаним борошном
А Дубініна, Т Попова, С Ленерт, А Холодна
Молодий вчений, 189-192, 2019
22019
Вміст радіонуклідів у крупі з гречки різних сортів, поширених в Україні
АА Дубініна, ТМ Попова, СО Ленерт
Харків: ХДУХТ, 2016
22016
Дослідження здатності до накопичення радіонуклідів у пшоні із проса різних сортів
АА Дубинина, СА Ленерт, ТН Попова
Zprávy vědecké ideje-2015, 82-88, 2015
22015
ANALYZING CHEMICAL COMPOSITION OF BUCKWHEAT GROAT OF DIFFERENT BUCKWHEAT VARIETIES.
A Dubinina, T Popova, S Lenert
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (10), 2014
22014
Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінності
СО Ленерт, ТМ Попова, ГА Селютіна
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
12021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20