Вітамінний і мінеральний склад крупів із гречки А Дубініна, Т Попова, С Ленерт Товари і ринки, 106-115, 2014 | 12 | 2014 |
Аналіз хімічного складу гречаної крупи із гречки різних селекційних сортів АА Дубініна, ТМ Попова, СО Ленерт Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (70)), 58-62, 2014 | 10 | 2014 |
Аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білка крупи із гречки різних сортів АА Дубініна, СО Ленерт, ТМ Попова Технологический аудит и резервы производства 4 (4 (24)), 55-61, 2015 | 8 | 2015 |
Vitaminnyi i mineralnyi sklad krupiv iz hrechky A Dubynyna, T Popova, S Lenert Tovary i rynky 2, 106-115, 2014 | 8 | 2014 |
The vitamin and mineral content of buckwheat groats A Dubinina, T Popova, S Lenert Tovary i rynky 2, 106-115, 2014 | 7 | 2014 |
Використання пшона у виробництві хліба оздоровчого призначення АА Дубініна, СО Ленерт, ТМ Попова | 6 | 2016 |
Загальна технологія харчових виробництв. Навчальний посібник АА Дубініна, ЮМ Хацкевич, ТМ Попова, СО Ленерт Харків: ХДУХТ, 2016 | 5 | 2016 |
Development of waffle with fat filling using unconventional vegetable raw materials O Haponceva, N Cherevychna, O Balashcova, A Nikolaenko-Lomakina, ... ScienceRise, 87-92, 2021 | 3 | 2021 |
Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використанням ТМ Попова Харків, 2017 | 3 | 2017 |
Вміст нітратів у гречаній крупі та пшоні із гречки та проса різних сортів АА Дубініна, ТМ Попова, СО Ленерт Молодий вчений, 8-11, 2015 | 3 | 2015 |
Дослідження стероїдного комплексу крупи з гречки різних сортів АА Дубініна, СО Ленерт, ТМ Попова Наукові праці Національного університету харчових технологій, 204-210, 2015 | 3 | 2015 |
Биологическая ценность белков пшена из зерна проса разных сортов ЛСА Дубинина А.А., Попова Т.М. Товаровед продовольственных товаров, 10-17, 2014 | 3 | 2014 |
Хімічний склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській області АА Дубініна, ТМ Попова, СО Ленерт Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 3 | 2013 |
Застосування технології екструзії під час виробництва нових видів зернових продуктів АА Дубініна, ТМ Попова Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в …, 0 | 3 | |
Органолептична оцінка якості пшона із проса різних сортів, районованих в Україні АА Дубініна, ТМ Попова, СО Ленерт Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві …, 0 | 3 | |
Розробка рецептурного складу та оцінка якості хліба з гречаним борошном А Дубініна, Т Попова, С Ленерт, А Холодна Молодий вчений, 189-192, 2019 | 2 | 2019 |
Вміст радіонуклідів у крупі з гречки різних сортів, поширених в Україні АА Дубініна, ТМ Попова, СО Ленерт Харків: ХДУХТ, 2016 | 2 | 2016 |
Дослідження здатності до накопичення радіонуклідів у пшоні із проса різних сортів АА Дубинина, СА Ленерт, ТН Попова Zprávy vědecké ideje-2015, 82-88, 2015 | 2 | 2015 |
ANALYZING CHEMICAL COMPOSITION OF BUCKWHEAT GROAT OF DIFFERENT BUCKWHEAT VARIETIES. A Dubinina, T Popova, S Lenert Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (10), 2014 | 2 | 2014 |
Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінності СО Ленерт, ТМ Попова, ГА Селютіна Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | 1 | 2021 |