Продовольство, сировина і реміснича продукція у Візантії IV–IX ст.: професійна спеціалізація у виробництві та торгівлі КС Сорочан КС Сорочан.–Харків, 2015.–24 c, 2015 | 3 | 2015 |
О специализации в сфере производства и торговли кожаными изделиями и обувью в Византии IV–IX вв. Е Сорочан Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії 13, 2010 | 3 | 2010 |
О керамических изделиях как ремесленной продукции и ее специализации в Византии IV-IX вв ЕС Сорочан Дриновський збірник 5, 214-222, 2012 | 2 | 2012 |
Byzantine Spices as a Daily Byzantine Cuisine Part KS Sorochan Древности 15, 34-43, 2017 | 1 | 2017 |
Писчий материал и книги как предмет рынка в Византии IV-IX вв. С Екатерина Восточная Европа в древности и средневековье, 261-265, 2016 | 1 | 2016 |
Про ювелірів та їхню спеціалізацію у Візантії IV-IX ст. КС Сорочан Археологія, 85-96, 2013 | 1 | 2013 |
Об изделиях из стекла как предмете ремесла и торговли в Византии в IV–IX вв. Е Сорочан Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії 14, 2011 | 1 | 2011 |
О благовониях, парфюмерии, лекарствах и красителях как ремесленной продукции и их специализации в Византии IV–IX вв. Е Сорочан Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії, 52-60, 2009 | 1 | 2009 |
Візантійські спеції як частина щоденної римської кухні ЕС Сорочан Давнина. Харківський історико-археологічний щорічник 15, 34-43, 2017 | | 2017 |
Матеріал для письма та книги у Візантії IV–IX ст.: виробництво і товар КС Сорочан Дриновський збірник 10, 105-109, 2017 | | 2017 |
Изделия из металла в Византии IV-IX вв. как ремесленная продукция: специализация производства и торговли (на примере византийского Крыма и других регионов империи) ЕС Сорочан Вестник Университета Дмитрия Пожарского, 252-270, 2014 | | 2014 |
Византийские пряности как элемент повседневной ромейской кухни ЕС Сорочан Via in tempore. История. Политология 26 (8 (151)), 34-40, 2013 | | 2013 |
Про культові речі як предмет торгівлі у Візантії в IV-IX ст. КС Сорочан Наукові праці Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана …, 2012 | | 2012 |
О специях как элементе повседневной ромейской кухни К Сорочан Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії 15, 2012 | | 2012 |
Про термінологію та професійну спеціалізацію в сфері торгівлі домашньою худобою в Візантії IV-IX ст К Сорочан Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії, 64-73, 2008 | | 2008 |
О специализации в торговле древесиной в Византии IV-IX вв. Е Сорочан Харківський національний університет імені ВН Каразіна, 2007 | | 2007 |