Підписатись
Сорочан Катерина Сергіївна
Сорочан Катерина Сергіївна
Підтверджена електронна адреса в karazin.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Продовольство, сировина і реміснича продукція у Візантії IV–IX ст.: професійна спеціалізація у виробництві та торгівлі
КС Сорочан
КС Сорочан.–Харків, 2015.–24 c, 2015
32015
О специализации в сфере производства и торговли кожаными изделиями и обувью в Византии IV–IX вв.
Е Сорочан
Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії 13, 2010
32010
О керамических изделиях как ремесленной продукции и ее специализации в Византии IV-IX вв
ЕС Сорочан
Дриновський збірник 5, 214-222, 2012
22012
Byzantine Spices as a Daily Byzantine Cuisine Part
KS Sorochan
Древности 15, 34-43, 2017
12017
Писчий материал и книги как предмет рынка в Византии IV-IX вв.
С Екатерина
Восточная Европа в древности и средневековье, 261-265, 2016
12016
Про ювелірів та їхню спеціалізацію у Візантії IV-IX ст.
КС Сорочан
Археологія, 85-96, 2013
12013
Об изделиях из стекла как предмете ремесла и торговли в Византии в IV–IX вв.
Е Сорочан
Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії 14, 2011
12011
О благовониях, парфюмерии, лекарствах и красителях как ремесленной продукции и их специализации в Византии IV–IX вв.
Е Сорочан
Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії, 52-60, 2009
12009
Візантійські спеції як частина щоденної римської кухні
ЕС Сорочан
Давнина. Харківський історико-археологічний щорічник 15, 34-43, 2017
2017
Матеріал для письма та книги у Візантії IV–IX ст.: виробництво і товар
КС Сорочан
Дриновський збірник 10, 105-109, 2017
2017
Изделия из металла в Византии IV-IX вв. как ремесленная продукция: специализация производства и торговли (на примере византийского Крыма и других регионов империи)
ЕС Сорочан
Вестник Университета Дмитрия Пожарского, 252-270, 2014
2014
Византийские пряности как элемент повседневной ромейской кухни
ЕС Сорочан
Via in tempore. История. Политология 26 (8 (151)), 34-40, 2013
2013
Про культові речі як предмет торгівлі у Візантії в IV-IX ст.
КС Сорочан
Наукові праці Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана …, 2012
2012
О специях как элементе повседневной ромейской кухни
К Сорочан
Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії 15, 2012
2012
Про термінологію та професійну спеціалізацію в сфері торгівлі домашньою худобою в Візантії IV-IX ст
К Сорочан
Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії, 64-73, 2008
2008
О специализации в торговле древесиной в Византии IV-IX вв.
Е Сорочан
Харківський національний університет імені ВН Каразіна, 2007
2007
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–16