Цифровий маркетинг як інноваційний інструмент управління ОО Марчук Економіка і суспільство 17, 296-299, 2018 | 82 | 2018 |
Використання вторинних ресурсів для ефективного теплопостачання виробничих та побутових приміщень в сільській місцевості О Шевченко, В Дубровін, В Мироненко, П Євич, І Стовпник, О Марчук К.: НУБіПУ, 7-14, 2009 | 8 | 2009 |
Формування конкурентоспроможної товарної політики підприємства ОО Марчук ВІСНИК, 116, 2018 | 6 | 2018 |
Біорізноманіття деревних видів у дендраріях і парках Харківщини та перспективи їх використання в лісовому господарстві й озелененні ОО Марчук НДІ ліс. госп-ва та агролісомеліорації ім. ГМ Висоцького. Харків, 2006 | 6 | 2006 |
Основні етапи реалізації процесу збереження та використання лісових генетичних ресурсів в Україні ЮІ Гайда, РМ Яцик, ОО Марчук, ВІ Парпан Науковий вісник НЛТУ України 18 (10), 33-41, 2008 | 4 | 2008 |
Вивчення епідеміологічної ситуації в Україні щодо ботулізму ОЛ Кравцова, УМ Яненко, ОО Марчук, НГ Сорокіна, НІ КОС'ЯНЧУК, ... Ukrainian Journal of Veterinary Sciences 11 (2), 2020 | 1 | 2020 |
Цефінель–новий антибактеріальний лікарський засіб вітчизняного вироьництва для ветеринарної медицини ОЄ Айшпур, УМ Яненко, НВ Сапон, ОВ Ярос, ОО Марчук, ЗВ Черкас, ... Ветеринарна біотехнологія, 7-15, 2013 | 1 | 2013 |
МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ КРИТЕРІЯМИ О Кравцова, О Чечет, О Гайдей, С Шуляк, В Гереймович, О Марчук Grail of Science, 143-151, 2022 | | 2022 |
МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ВОДИ ПІДПРИЄМСТВ З ПЕРЕРОБКИ ТА ВИГОТОВЛЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ В УКРАЇНІ О Кравцова, О Марчук, У Яненко, Г Київська Матеріали конференцій МЦНД, 2021 | | 2021 |
ВПЛИВ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ НА ЯКІСТЬ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ О Кравцова, О Марчук, У Яненко Матеріали конференцій МЦНД, 2021 | | 2021 |
Роль визначення рівня кальпротектину крові (MRP8/14) для прогнозування загострення ювенільного ідіопатичного артриту після відміни лікування Я Бойко, В Іванова, Т Козіна, М Вакарук, Н Шевченко, Н Вайзер, ... Український ревматологічний журнал, 71-77, 2019 | | 2019 |
ДОСЛІДЖЕННЯ КОН’ЮНКТУРИ СВІТОВОГО ТА ВІТЧИЗНЯНОГО РИНКІВ ЦУКРУ ОО Марчук Підприємництво і торгівля, 143-150, 2018 | | 2018 |
Екологія і харчування в Україні та світі О Марчук | | 2017 |
МАРКЕТИНГОВА ДІЛЬНІСТЬ ЯК ІНСТРУМЕНТ ВИХОДУ НА СВІТОВИЙ РИНОК ОО Марчук ЖДТУ, 2016 | | 2016 |
ОСОБЛИВОСТІ ЗБУТОВОЇ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВА ОО Марчук ЖДТУ, 2016 | | 2016 |
Модель та особливості застосування комплексу маркетингу в сфері послуг ОО Марчук Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Економічні науки …, 2016 | | 2016 |
ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ ІНФЛЯЦІЇ. КРИВА ФІЛІПСА ОО Марчук ЖДТУ, 2014 | | 2014 |
Вплив кормів рослинного та тваринного походження на забруднення сальмонелами продуктів харчування тваринного походження ТО Гаркавенко, ОЛ Кравцова, ОО Марчук, ІВ Семенчукова, НЯ Мех, ... Ветеринарна біотехнологія, 69-73, 2013 | | 2013 |
Основні віхи у формуванні грошово-кредитної політики в Україні ОО Марчук Держава та регіони. Сер.: Економіка та підприємництво, 207-210, 2013 | | 2013 |
ОПЕРАЦІЇ НА ВІДКРИТОМУ РИНКУ ЯК АКТИВНИЙ ІНСТРУМЕНТ ГРОШОВО-КРЕДИТНОЇ ПОЛІТИКИ ОО Марчук Сборник научных трудов SWorld 10 (1), 67-68, 2011 | | 2011 |