Економічна сутність інновації та інноваційної діяльності в ринкових умовах господарювання ІВ Житнецький, ЮГ Левченко | 7 | 2008 |
Перспективи використання зеленої маси подорожника у виробництві напівфабрикатів з м’яса птиці ВМ Пасічний, ІВ Житнецький, ДА Шведюк, МІ Юшко, НП Логвиненко Harbar, VV (2014). Ekonomichna sutnist poniattia staloho rozvytku …, 2016 | | 2016 |
Тривалість основних етапів приготування рідкої опари, визначена непрямим методом ЮЮ Доломакін, ІГ Бабанов, ІВ Житнецький | | 2016 |
ЗАСТОСУВАННЯ ПЕРВАПОРАЦІЇ ДЛЯ ВИЛУЧЕННЯ КОМПОНЕНТІВ ІЗ ЕФІРНОЇ ОЛІЇ М’ЯТИ ПЕРЦЕВОЇ ІВ Житнецький, ОВ Журавков, ОІ Кравчук, ВЛ Яровий | | 2012 |
ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСІВ І АПАРАТІВ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, СВ Михайлова, ... | | |
КУРС ЛЕКЦІЙ ЄМ Бабко, ММ Даценко, ІВ Житнецький | | |
Алфавітний покажчик Акмен ВО 342 ІГ Бабанов, ЛА Гайдамаха, ГВ Дейниченко, О Ебанугва, ВВ Євлаш, ... | | |