Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію ЖА Крутовий, НВ Манжос, ГВ Запаренко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011 | 18 | 2011 |
Плодово-ягідні системи як основа для соусів МФ Кравченко, АВ Антоненко, ВС Михайлик Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 13 | 2012 |
Особливості використання молочної сироватки та ретентату, отримання високоякісних напоїв оздоровчого харчування ЮВ Назаренко, СЮ Ященко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016 | 11 | 2016 |
Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом МФ Кравченко, НЮ Ярошенко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015 | 11 | 2015 |
Структурно-енергетичний метод аналізу ізотерм сорбції-десорбції харчової сировини ВО Потапов Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного …, 2005 | 11 | 2005 |
Аналітичні дослідження енерговитрат пульсаційного гомогенізатора молока ГВ Дейниченко, КО Самойчук, ЛВ Левченко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016 | 10 | 2016 |
Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур ОП Прісс, ВВ Калитка Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014 | 10 | 2014 |
Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення НА Дідух, ЛО Молокопой, ЮВ Назаренко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010 | 10 | 2010 |
Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів ОМ Григоренко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 10 | 2009 |
Проблеми впровадження технологій з виробництва пектину ГВ Дейниченко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008 | 10 | 2008 |
Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентів ОВ Добровольська Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013 | 9 | 2013 |
Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів СО Тесленко, ЛІ Перевалов Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013 | 9 | 2013 |
До питання класифікації продуктів спеціального призначення ГМ Лисюк, СГ Олійник, ОВ Самохвалова, ЗІ Кучерук Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011 | 9 | 2011 |
Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива ОГ Шидакова-Каменюка, ГМ Лисюк Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 9 | 2009 |
Дослідження стану води та вологоутримуючої здатності структурованих систем на основі альгінату натрію ОП Пивоварова, ЄП Пивоваров Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 9 | 2009 |
Широкодіапазонний ротаційний віскозиметр МТ Малафаєв Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007 | 9 | 2007 |
Дослідження стану води в області гігроскопічного вологовмісту харчової сировини методом ЕПР-спінових міток МІ Погожих Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007 | 9 | 2007 |
Перспектива використання продуктів переробки полби у харчових продуктах ГМ Лисюк, ОМ Постнова, РЛ Богуславський Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005 | 9 | 2005 |
Шляхи підвищення харчової цінності пісочного печива ГМ Лисюк, АМ Чуйко, ОГ Шидакова-Каменюка Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005 | 9 | 2005 |
Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі олія–ліпідо-магнетитова суспензія ІВ Цихановська, ЗВ Барсова, ІМ Демидов, ЛФ Павлоцька Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015 | 8 | 2015 |