Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію ЖА Крутовий, НВ Манжос, ГВ Запаренко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011 | 14 | 2011 |
Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур ОП Прісс, ВВ Калитка Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014 | 10 | 2014 |
Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення НА Дідух, ЛО Молокопой, ЮВ Назаренко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010 | 9 | 2010 |
Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів ОМ Григоренко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 9 | 2009 |
Дослідження стану води в області гігроскопічного вологовмісту харчової сировини методом ЕПР-спінових міток МІ Погожих Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007 | 9 | 2007 |
Дослідження стану води та вологоутримуючої здатності структурованих систем на основі альгінату натрію ОП Пивоварова, ЄП Пивоваров Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 8 | 2009 |
Проблеми впровадження технологій з виробництва пектину ГВ Дейниченко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008 | 8 | 2008 |
Широкодіапазонний ротаційний віскозиметр МТ Малафаєв Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007 | 8 | 2007 |
Аналітичні дослідження енерговитрат пульсаційного гомогенізатора молока ГВ Дейниченко, КО Самойчук, ЛВ Левченко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016 | 6 | 2016 |
Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ВВ Гузенко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013 | 6 | 2013 |
Енергетична ефективнiсть апаратiв для кондуктивного жарення м’яса/ОI Червко, ВО Скрипник ОI Черевко Прогресивнi технiка та технологiї харчових виробництв, ресторанного …, 2012 | 6* | 2012 |
Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса ОІ Черевко, ВО Скрипник Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 6 | 2012 |
Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ТВ Крячко, АА Берестова, ДО Глубокий, ... Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 6 | 2009 |
Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ТВ Крячко, АА Берестова, ДО Глубокий, ... Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 6 | 2009 |
Фрагментований рефлектор для рівномірного опромінювання приймача з напівеліптичною формою перерізу ВП Плевако Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного …, 2008 | 6 | 2008 |
Формування навчально-методичних матеріалів, використання Web-технологій ЛМ Янчева, СП Вялкина Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005 | 6 | 2005 |
Структурно-енергетичний метод аналізу ізотерм сорбції-десорбції харчової сировини ВО Потапов Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного …, 2005 | 6 | 2005 |
Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів СО Тесленко, ЛІ Перевалов Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013 | 5 | 2013 |
Про розробку систем харчування для профілактики та лікування захворювань, залежних від вмісту кальцію в організмі людини ЖА Крутовий Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 5 | 2012 |
Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки ОІ Кравченко, ГМ Лисюк, СГ Олійник Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011 | 5 | 2011 |