Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Подтвержден адрес электронной почты в домене hduht.edu.ua - Главная страница
НазваниеПроцитированоГод
Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію
ЖА Крутовий, НВ Манжос, ГВ Запаренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
122011
Дослідження стану води в області гігроскопічного вологовмісту харчової сировини методом ЕПР-спінових міток
МІ Погожих
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007
112007
Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів
ОМ Григоренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
92009
Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур
ОП Прісс, ВВ Калитка
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
82014
Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення
НА Дідух, ЛО Молокопой, ЮВ Назаренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
82010
Широкодіапазонний ротаційний віскозиметр
МТ Малафаєв
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007
82007
Дослідження стану води та вологоутримуючої здатності структурованих систем на основі альгінату натрію
ОП Пивоварова, ЄП Пивоваров
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
72009
Проблеми впровадження технологій з виробництва пектину
ГВ Дейниченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008
72008
Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ВВ Гузенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
62013
Енергетична ефективнiсть апаратiв для кондуктивного жарення м’яса/ОI Червко, ВО Скрипник
ОI Черевко
Прогресивнi технiка та технологiї харчових виробництв, ресторанного …, 2012
6*2012
Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса
ОІ Черевко, ВО Скрипник
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
62012
Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ТВ Крячко, АА Берестова, ДО Глубокий, ...
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
62009
Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ТВ Крячко, АА Берестова, ДО Глубокий, ...
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
62009
Фрагментований рефлектор для рівномірного опромінювання приймача з напівеліптичною формою перерізу
ВП Плевако
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного …, 2008
62008
Формування навчально-методичних матеріалів, використання Web-технологій
ЛМ Янчева, СП Вялкина
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005
62005
Структурно-енергетичний метод аналізу ізотерм сорбції-десорбції харчової сировини
ВО Потапов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного …, 2005
62005
Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів
СО Тесленко, ЛІ Перевалов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
52013
Про розробку систем харчування для профілактики та лікування захворювань, залежних від вмісту кальцію в організмі людини
ЖА Крутовий
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
52012
Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки
ОІ Кравченко, ГМ Лисюк, СГ Олійник
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
52011
Современные проблемы качественного питания и получения экологически чистых продуктов животного происхождения
ВД Буханов, АИ Везенцев, ЛИ Науменко, НИ Мячикова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
52009
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20