Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Подтвержден адрес электронной почты в домене hduht.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію
ЖА Крутовий, НВ Манжос, ГВ Запаренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
152011
Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур
ОП Прісс, ВВ Калитка
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
132014
Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів
СО Тесленко, ЛІ Перевалов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
102013
Дослідження стану води в області гігроскопічного вологовмісту харчової сировини методом ЕПР-спінових міток
МІ Погожих
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007
102007
Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення
НА Дідух, ЛО Молокопой, ЮВ Назаренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
92010
Дослідження стану води та вологоутримуючої здатності структурованих систем на основі альгінату натрію
ОП Пивоварова, ЄП Пивоваров
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
92009
Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів
ОМ Григоренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
92009
Широкодіапазонний ротаційний віскозиметр
МТ Малафаєв
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007
92007
Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом
МФ Кравченко, НЮ Ярошенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
82015
Енергетична ефективнiсть апаратiв для кондуктивного жарення м’яса/ОI Червко, ВО Скрипник
ОI Черевко
Прогресивнi технiка та технологiї харчових виробництв, ресторанного …, 2012
8*2012
Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса
ОІ Черевко, ВО Скрипник
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
82012
Фрагментований рефлектор для рівномірного опромінювання приймача з напівеліптичною формою перерізу
ВП Плевако
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного …, 2008
82008
Проблеми впровадження технологій з виробництва пектину
ГВ Дейниченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008
82008
Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі олія–ліпідо-магнетитова суспензія
ІВ Цихановська, ЗВ Барсова, ІМ Демидов, ЛФ Павлоцька
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
72015
Формування навчально-методичних матеріалів, використання Web-технологій
ЛМ Янчева, СП Вялкина
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005
72005
Перспектива використання продуктів переробки полби у харчових продуктах
ГМ Лисюк, ОМ Постнова, РЛ Богуславський
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005
72005
Структурно-енергетичний метод аналізу ізотерм сорбції-десорбції харчової сировини
ВО Потапов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного …, 2005
72005
Аналітичні дослідження енерговитрат пульсаційного гомогенізатора молока
ГВ Дейниченко, КО Самойчук, ЛВ Левченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016
62016
Вплив технологiчних параметрiв на результат екстракцiї макухи соняшнику етиловим спиртом
ДВ Матюхов, ФФ Гладкий
Прогресивнi технiка та технологiї харчових виробництв ресторанного …, 2013
6*2013
Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртом
ДВ Матюхов, ФФ Гладкий
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного …, 2013
62013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20