Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Подтвержден адрес электронной почты в домене hduht.edu.ua - Главная страница
НазваниеПроцитированоГод
Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію
ЖА Крутовий, НВ Манжос, ГВ Запаренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
112011
Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур
ОП Прісс, ВВ Калитка
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
92014
Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів
ОМ Григоренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
92009
Дослідження стану води в області гігроскопічного вологовмісту харчової сировини методом ЕПР-спінових міток
МІ Погожих
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007
92007
Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення
НА Дідух, ЛО Молокопой, ЮВ Назаренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
72010
Дослідження стану води та вологоутримуючої здатності структурованих систем на основі альгінату натрію
ОП Пивоварова, ЄП Пивоваров
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
72009
Фрагментований рефлектор для рівномірного опромінювання приймача з напівеліптичною формою перерізу
ВП Плевако
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного …, 2008
72008
Проблеми впровадження технологій з виробництва пектину
ГВ Дейниченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008
72008
Широкодіапазонний ротаційний віскозиметр
МТ Малафаєв
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007
72007
Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ВВ Гузенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
62013
Енергетична ефективнiсть апаратiв для кондуктивного жарення м’яса/ОI Червко, ВО Скрипник
ОI Черевко
Прогресивнi технiка та технологiї харчових виробництв, ресторанного …, 2012
6*2012
Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса
ОІ Черевко, ВО Скрипник
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
62012
Формування навчально-методичних матеріалів, використання Web-технологій
ЛМ Янчева, СП Вялкина
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005
62005
Про розробку систем харчування для профілактики та лікування захворювань, залежних від вмісту кальцію в організмі людини
ЖА Крутовий
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
52012
Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки
ОІ Кравченко, ГМ Лисюк, СГ Олійник
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
52011
Дослідження властивостей печінкових мас при додаванні пребіотичної суміші
СЕ Стіборовський
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
52010
Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру
ГІ Дюкарева, ЯО Білецька
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
5*2009
Доцільність використання напівфабрикату кісткового харчового для збагачення борошняних кондитерських виробів кальцієм
МП Головко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008
52008
Перспектива використання продуктів переробки полби у харчових продуктах
ГМ Лисюк, ОМ Постнова, РЛ Богуславський
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005
52005
Структурно-енергетичний метод аналізу ізотерм сорбції-десорбції харчової сировини
ВО Потапов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного …, 2005
52005
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20