Підписатись
Ірина Антонюк
Ірина Антонюк
Державний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Фундаментальные и прикладные аспекты современных эколого-биологических исследований
НМ Фатеева, ПА Карпенко, АП Шутко, АК Киялбаев, МФ Кравченко, ...
Физическое лицо-предприниматель Куприенко Сергей Васильевич, 2015
412015
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: Підручник
22*2011
Технологія запіканок із кисломолочного сиру підвищеної харчової цінності
ВН Корзун, ІЮ Антонюк
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 63-67, 2012
102012
Екологія і захворювання щитоподібної залози
ВН Корзун, ТО Воронцова, ІЮ Антонюк
К.: Міжрегіональний видавничий центр «Медінформ, 2018
82018
Ресторанні тактики: антипандемічний кейс.
АІ Босовська М., Бовш Л.
Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право 2, 113-132, 2021
5*2021
Технологія продукції ресторанного господарства. Опорний конспект лекцій
ІЮ Антонюк
АО Медведєва, ІЮ Антонюк,. К, 2009
52009
The study of influence of natural antioxidants on quality of peanut and linseed oil blends during their storage
OV S.Lehnert, A. Dubinina, G. Deynichenko, O.Khomenko, O.Haponceva, I ...
Technology and Equipment of Food Production, 44-50, 2018
4*2018
Технологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначення
ВН Корзун, ІЮ Антонюк
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
42012
Нові десертні страви у профілактиці мікроелементозів
V CORZUN, I ANTONYUK
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 7 (1 …, 2009
42009
Заходи профілактики йоддефіцитних станів у населення
АІЮ Корзун В.Н.
Наукові праці Національного університету харчових технологій 20 (2), 30-37, 2014
32014
Технологія соусів із використанням фукусу та насіння льону
ВН Корзун, ІЮ Антонюк, ОІ Шкіра
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 138-142, 2013
32013
Технологія фруктового шербету з покращеним нутрієнтним складом
ВН Корзун, ІЮ Антонюк
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017
22017
Фруктово-ягідні начинки в корекції йодо- та селендефіциту у населення
ЮКС Антонюк І.Ю.
Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми формування асортименту …, 2015
2*2015
Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань
V CORZUN, I ANTONYUK
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 13 (1 …, 2012
22012
та ін. Роль мікроелементів у етіології йододефіцитних захворювань
ВН Корзун, ЮС Котикович, ІЮ Антонюк
Проблеми харчування.—2011, 3-4, 0
2
Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна
ІЮ Антонюк
Київ, 2002, 0
2
Прийоми маркетингу в організації ресторанного бізнесу України під час війни
МАО Компанець К.А., Антонюк І.Ю.
Наука і техніка сьогодні, 78-87, 2022
12022
Інноваційна дифузія в організації ресторанного господарства під впливом пандемії COVID-19
МАО Компанець К.А., Антонюк І.Ю.
ЕКОНОМІКА ТА СУСПІЛЬСТВО 25, 2021
12021
Технологія безглютенового печива пісочного
АО Медведєва, ІЮ Антонюк
Випуск 20, том 2, 2020
12020
Технологія мафінів підвищеної біологічної цінності
ІЮ Антонюк
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2019
12019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20