Подписаться
Котляр Євгеній Олександрович
Котляр Євгеній Олександрович
кандидат технічних наук, доцент, Одеська національна академія харчових технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Принципи купажування рослинних олій, збалансованих за жирнокислотним складом
КЄО Топчій О.А.
Східно-європейський журнал передових технологій, С. 26-32., 2015
202015
Використання рослинних олій у рецептурах м’ясних паштетів
ГІО Топчій О.А., Іващук П.В., Котляр Є.О.
Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості …, 2014
11*2014
Використання рослинних олій у рецептурах м’ясних паштетів
КЄО Топчій О.А., Кишенько І.І.
Науковий вісник Львівсь-кого Національного університету ветеринарної …, 2013
11*2013
Principles of blending fatty acid balanced vegetable oils
O Topčij, J Kotliar
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 73, 2015
102015
Розробка рецептур м'ясних паштетів з використанням білково-жирових емульсій на основі вітамінізованих купажованих рослинних олій
КЄО Топчій О.А.
Науковий вісник Львівсько-го національного університе-ту ветеринарної …, 2017
9*2017
Development of sanitary safe pastry products from poultry meat balanced by fatty and vitamin composition
ES Ye. Kotliar, O.Topchiy, L. Pylypenko, I. Pуlуpenko
Eastern-european journal of enterprise technologies, С. 61-70, 2017
8*2017
Use of oilseed polyfunctional supplements in the manufacture of meat products
TO Topchii O., Kotliar Ye., Honcharenko T., Petryna A.
Food Science and Technology 13 (2), 78-86, 2019
7*2019
Epiphytic and regulated microbial contaminants of food vegetable raw materials and products
RK Inna Pylypenko, Liudmyla Pylypenko, Kotliar Yevhenii
Ukrainian Food Journal, Р. 272-280, 2016
72016
Використання комплексу β-циклодектрину з йодом при виробництві варених ковбасних виробів
ПВМ Полумбрик М.О., Котляр Є.О., Омельченко Х.В., Полумбрик М.Н.
Харчова наука і технологія 10 (3), С. 45–49., 2016
62016
Новітні інгредієнти для натуральної косметики на основі молочної сироватки
ЄОК Н.А. Ткаченко, О.П. Чагаровський, Є.О. Ізбаш, Л.О. Ланженко
Наук. праці ОНАХТ 81 (2), С. 87-98, 2018
52018
Сomplex of chemical-technological and sanitary-hygienic quality indicators of the new pastry products ofspecial nutrition
ES Ye. Kotliar, O.Topchiy, L. Pylypenko, I. Pуlуpenko
«EUREKA: Life Sciences», Р. 35-42., 2017
5*2017
Identification of bacillary microbial contaminant sand food poisoninga gents from ukrainian plant raw materials and products
YK L. Pylypenko, I. Pуlуpenko, A. Yamborko
Ukrainian food journal, P. 7-19, 2017
5*2017
Разработка рецептур мясных паштетов с использованием белково-жировых емульсий на основе витаминизированных купажированных растительных масел
ЕА Котляр, ОА Топчий
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
52017
Характеристика вітамінізованих купажів рослинних олій
КЄО Топчій О.А.
Харчова наука і технологія, С. 93-97, 2014
52014
Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів
МО Полумбрик, ІІ Осипенкова, ЄО Котляр
Логос, 2019
42019
Переробка сироватки у десертні желейні продукти
КОН Л.О. Ланжен-ко, Н.О. Дец, Є.О. Котляр
Вчені записки Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського …, 2018
42018
Удосконалення технології м’ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом
ЄО Котляр
ОНАХТ, 2016
42016
Лосьйон косметичний на основі екстракту з винограду
ЄО Котляр, НА Ткаченко, ІО Левчук, СІ Вікуль, ЄО Ізбаш
22019
Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння
ІГР Є. О. Котляр, Н. А. Ткаченко, К. С. Здоренко
Наукові праці Національного університету харчових технологій 21 (5), 187-196, 2019
2*2019
Investigation of the role of plasticizers in film-forming coats for protecting cooled meat
KG A. Kyshenia, L. Vinnikova, Ye. Kotliar, T. Volovik
«EUREKA: Life Sciences», Р. 27-34, 2018
22018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20