Дослідження функціонального стану студентів у процесі навчання ЮС Лис Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних Сил, 208-211, 2016 | 9 | 2016 |
Оцінка ризиків в системі управління охороною праці ЮС Лис Системи обробки інформації, 193-196, 2016 | 7 | 2016 |
Багатокритеріальне оцінювання умов праці на виробництві O Cherniak, Y Lys, H Hrinchenko, I Kanytska Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2020 | 5 | 2020 |
Функціональний стан людини-оператора в системі управління охороною праці ЮС Лис, ОВ Солдатов Системи озброєння і військова техніка, 133-126, 2016 | 2 | 2016 |
Методика управління ризиками для системи управління якістю при виготовленні виробів медичного призначення АМ Денисенко, ГС Грінченко, ВМ Бурдейна, ЮС Лис Системи управління, навігації та зв'язку, 25-30, 2019 | 1 | 2019 |
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ ПРАЦІ ТА ОХОРОНОЮ ЗДОРОВ'Я ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЮС Лис | | 2021 |
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ПРАЦІ НА МАШИНОБУДІВНОМУ ПІДРИЄМСТВІ ЮС Лис | | 2020 |
Оцінювання якості процесів при виготовленні виробів медичного призначення R Trishch, A Denysenko, S Artiukh, Y Lys Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2019 | | 2019 |
ОЦІНКА ТА РЕГУЛЯЦІЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СТАНУ ЛЮДИНИ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ ТА ОХОРОНОЮ ЗДОРОВ´ Я ЮС Лис | | 2018 |
КОНЦІПЦІЇ ТА МЕТОДИ ОЦІНКИ РИЗИКІВ В СИСТЕМІ «ЛЮДИНА-МАШИНА-ВИРОБНИЧЕ СЕРЕДОВИШЕ» ЮС Лис | | 2018 |
ФАКТОРИ РИЗИКУ В ПРОЦЕСІ ДІЯЛЬНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЮС Лис | | 2018 |
Сучасні підходи до визначення ризиків в системі управління охороною праці ЮС Лис Машинобудування, 137-144, 2018 | | 2018 |
Функціональний стан людини-оператора та безпека праці Y Lys Машинобудування, 145-151, 2018 | | 2018 |
ОЦІНКА РИЗИКІВ НА РОБОЧИХ МІСЦЯХ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ПРАЦІ ЮС Лис | | 2017 |
СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ПРАЦІ–ІНДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ОЦІНКА РИЗИКУ ЮС Лис | | 2016 |
ОСОБЛИВОСТІ ДОСЛІДЖЕННЯ РІВНЯ ЗДОРОВ´ Я ВИКЛАДАЧІВ І СТУДЕНТІВ ЮС Лис | | 2015 |
Спосіб контролю залишків шоколаду в формах РМ Тріщ, СМ Артюх, ГС Кіпоренко, ЮС Лис, ДІ Шматков, ... | | 2015 |
Засіб контролю температурних режимів зберігання харчової продукції РМ Тріщ, СМ Артюх, ГС Кіпоренко, ЮС Лис, ДІ Шматков, ОА Дідусенко | | 2015 |
ЕКСПЕРТИЗА УМОВ ПРАЦІ–ПЕРЕДУМОВА БЕЗПЕКИ ЮС Лис | | 2012 |
Методика количественной оценки безопасности ВГ Иванов, ЮС Лис, СВ Иванов Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних сил, 218-221, 2010 | | 2010 |