Підписатись
Марина Бойко
Марина Бойко
НУХТ
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження органолептичних і фізико-хімічних показників та вмісту біологічно активних речовин у пивному напої із витяжки гарбуза звичайного та пелюстків календули
МІ Бойко, АА Таволжан, ТО Березка
НТУ" ХПІ", 2016
22016
Розроблення технологічних режимів і визначення оптимальних параметрів приготування зерна із тритікале
МІ Бойко, ВЛ Прибильський, МВ Бондар
22012
Дослідження динаміки кислотності у процесі бродіння квасного сусла з різних екстрактів і концентратів та аналіз показників готового квасу
МІ Бойко, ВЛ Прибильський
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 338-341, 2012
22012
Розробка та дослідження термоелектричних модулів на основі PbTe
МІ Бойко, CМ Левицький, ОІ Власенко, ЦА Криськов
Фізика і хімія твердого тіла, 777-781, 2011
22011
Розробка технології харчової добавки на основі кмину чорного
М Бойко, ОВ Подобій, ІВ Житнецький
12018
Біодеградабельне їстівне покриття для створення екологічного посуду
ОС Шульга, АІ Чорна, МІ Бойко
12018
Розробка технології пива з новими органолептичними властивостями
M Boyko, T Berezka, S Molchenko
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2017
12017
Антиоксидант з кори дуба як джерело поліфенолів у пивоварінні
ЛА Данилова, ТО Березка, АО Демидова, МІ Бойко, ТВ Арутюнян
НТУ" ХПІ", 2016
12016
Использование протеолитических ферментных препаратов при производстве зернового экстракта из тритикале
МИ Бойко, ВЛ Прибыльский, НВ Бондарь
Пиво и напитки, 22-23, 2013
12013
Удосконалення технології квасу із використанням зернового екстракту тритікале
МІ Бойко
12012
Дослідження впливу ферментних препаратів на вуглеводний склад сусла з тритікале
МІ Бойко, ВЛ Прибильський, ІМ Бабич
Харчова наука і технологія, 40-41, 2012
12012
Дослідження та удосконалення технології зернових екстрактів з тритикале
МІ Бойко, ВЛ Прибильський
12011
Приготування хлібного квасу із зернового екстракту тритікале
МІ Бойко, ВЛ Прибильський, МВ Бондар
12011
Дослідження білкового складу зернових екстрактів з тритикале
МІ Бойко, ВЛ Прибильський
12011
Дослідження білкового складу зернових екстрактів з тритикале
ВЛ Прибильський, МІ Бойко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 47-50, 2011
12011
Застосування сонячної енергії як джерела для знезараження текучих харчових продуктів
МІ Бойко, МА Перетягін
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2023
2023
Відмінності використання імпульсного електричного розряду в газових бульках у воді від використання імпульсного бар'єрного розряду при знезаражувальній обробці води
МІ Бойко, АВ Макогон
ТОВ" Планета-Прінт", 2021
2021
Використання софори японської як нетрадиційної сировини у пивоварній промисловості
МІ Бойко
2020
Презентування, поширення та популяризація єврейської історико-культурної спадщини у просторі сучасного музею (на прикладі польського досвіду)
Х Бойко, М Бойко
Вісник Львівської національної академії мистецтв, 357-372, 2018
2018
Сучасні методи та способи отримання ефірних олій для косметичної промисловості
МІ Бойко, ОВ Подобій
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20