Дослідження органолептичних і фізико-хімічних показників та вмісту біологічно активних речовин у пивному напої із витяжки гарбуза звичайного та пелюстків календули МІ Бойко, АА Таволжан, ТО Березка НТУ" ХПІ", 2016 | 2 | 2016 |
Розроблення технологічних режимів і визначення оптимальних параметрів приготування зерна із тритікале МІ Бойко, ВЛ Прибильський, МВ Бондар | 2 | 2012 |
Дослідження динаміки кислотності у процесі бродіння квасного сусла з різних екстрактів і концентратів та аналіз показників готового квасу МІ Бойко, ВЛ Прибильський Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 338-341, 2012 | 2 | 2012 |
Розробка та дослідження термоелектричних модулів на основі PbTe МІ Бойко, CМ Левицький, ОІ Власенко, ЦА Криськов Фізика і хімія твердого тіла, 777-781, 2011 | 2 | 2011 |
Розробка технології харчової добавки на основі кмину чорного М Бойко, ОВ Подобій, ІВ Житнецький | 1 | 2018 |
Біодеградабельне їстівне покриття для створення екологічного посуду ОС Шульга, АІ Чорна, МІ Бойко | 1 | 2018 |
Розробка технології пива з новими органолептичними властивостями M Boyko, T Berezka, S Molchenko Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2017 | 1 | 2017 |
Антиоксидант з кори дуба як джерело поліфенолів у пивоварінні ЛА Данилова, ТО Березка, АО Демидова, МІ Бойко, ТВ Арутюнян НТУ" ХПІ", 2016 | 1 | 2016 |
Использование протеолитических ферментных препаратов при производстве зернового экстракта из тритикале МИ Бойко, ВЛ Прибыльский, НВ Бондарь Пиво и напитки, 22-23, 2013 | 1 | 2013 |
Удосконалення технології квасу із використанням зернового екстракту тритікале МІ Бойко | 1 | 2012 |
Дослідження впливу ферментних препаратів на вуглеводний склад сусла з тритікале МІ Бойко, ВЛ Прибильський, ІМ Бабич Харчова наука і технологія, 40-41, 2012 | 1 | 2012 |
Дослідження та удосконалення технології зернових екстрактів з тритикале МІ Бойко, ВЛ Прибильський | 1 | 2011 |
Приготування хлібного квасу із зернового екстракту тритікале МІ Бойко, ВЛ Прибильський, МВ Бондар | 1 | 2011 |
Дослідження білкового складу зернових екстрактів з тритикале МІ Бойко, ВЛ Прибильський | 1 | 2011 |
Дослідження білкового складу зернових екстрактів з тритикале ВЛ Прибильський, МІ Бойко Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 47-50, 2011 | 1 | 2011 |
Застосування сонячної енергії як джерела для знезараження текучих харчових продуктів МІ Бойко, МА Перетягін Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2023 | | 2023 |
Відмінності використання імпульсного електричного розряду в газових бульках у воді від використання імпульсного бар'єрного розряду при знезаражувальній обробці води МІ Бойко, АВ Макогон ТОВ" Планета-Прінт", 2021 | | 2021 |
Використання софори японської як нетрадиційної сировини у пивоварній промисловості МІ Бойко | | 2020 |
Презентування, поширення та популяризація єврейської історико-культурної спадщини у просторі сучасного музею (на прикладі польського досвіду) Х Бойко, М Бойко Вісник Львівської національної академії мистецтв, 357-372, 2018 | | 2018 |
Сучасні методи та способи отримання ефірних олій для косметичної промисловості МІ Бойко, ОВ Подобій | | 2016 |