Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів ТА Тарасенко, ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека, АВ Гавриш, ... | 18 | 2015 |
Перспектива використання рослинних харчових добавок для виробництва молочних продуктів функціонального призначення ОМ Вашека, ТО Рашевська | 9 | 2005 |
Мікроструктура водних розчинів порошків моркви, отриманих за різними технологіями сушіння ОМ Вашека, ТО Рашевська | 7 | 2007 |
Аспекти вітчизняних та зарубіжних нормативних документів на майонез ОО Петруша, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 262-266, 2014 | 5 | 2014 |
Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла ОМ Вашека, ТО Рашевська, НВ Сіндікаєва | 4 | 2005 |
Теоретическое исследование способов сушки овощей и фруктов ТА Тарасенко, ВВ Евлаш, АВ Немирич, АМ Вашека, АВ Гавриш, ... Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 3 | 2015 |
Перспективи використання насіння льону як багатокомпонентної системи для харчування і оздоровлення МЮ Махоніна, ТО Рашевська, ОМ Вашека | 3 | 2009 |
Дослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому маслі ОМ Вашека, ТО Рашевська | 3 | 2009 |
Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначення НВ Сіндікаєва, ОМ Вашека, ТО Рашевська | 3 | 2005 |
Теоретичні передумови створення рецептурної композиції масляних сумішей з рослинними інгредієнтами YV Bartashak, AV Niemirich, AM Vasheka, D Hui, AV Gavrish Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | 2 | 2017 |
Збагачення вершкового масла порошком моркви ОМ Вашека, ТО Рашевська | 2 | 2003 |
Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням ОВ Нєміріч, ОМ Вашека, АВ Гавриш, ВЄ Носенко, СІ Літвинчук, ... Харчова промисловість, 113-118, 2015 | 1 | 2015 |
Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви ОМ Вашека | 1 | 2013 |
Дослідження мікроструктури суспензій порошків із моркви та вивчення впливу добавки на водну фазу збагаченого вершкового масла ОМ Вашека, ТО Рашевська | 1 | 2011 |
Вплив кріопорошку із моркви на жирову фазу збагаченого вершкового масла. ОМ Вашека, ТО Рашевська | 1 | 2009 |
Теплофізичні дослідження вершкового масла, збагаченого порошком моркви ОМ Вашека, ТО Рашевська | 1 | 2007 |
Технологічне проектування харчових виробництв в системі управління безпечністю ОО Петруша, ОМ Вашека | | 2021 |
ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРОСТРУКТУРИ ОВОЧЕВОЇ СУШЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ОМ Вашека, ОВ Нєміріч, ОВ Запорожець The 10th International scientific and practical conference “Dynamics of the …, 2020 | | 2020 |
Дослідження впливу сушеної харчової продукції на якість масляної суміші впродовж зберігання ОМ Вашека, ОВ Нєміріч, АВ Гавриш, ІМ Устименко | | 2020 |
Удосконалення методу визначення ефективності пастеризації молока за фосфатазою із застосуванням комп'ютерної колориметрії ОМ Вашека, ОО Петруша, ЛЮ Арсеньєва НУХТ, 2020 | | 2020 |