Підписатись
Оксана Вашека
Оксана Вашека
Национальный университет пищевых технологий, доцент кафедры экспертизы пищевых продуктов
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів
ТА Тарасенко, ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека, АВ Гавриш, ...
182015
Перспектива використання рослинних харчових добавок для виробництва молочних продуктів функціонального призначення
ОМ Вашека, ТО Рашевська
82005
Мікроструктура водних розчинів порошків моркви, отриманих за різними технологіями сушіння
ОМ Вашека, ТО Рашевська
72007
Аспекти вітчизняних та зарубіжних нормативних документів на майонез
ОО Петруша, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 262-266, 2014
52014
Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла
ОМ Вашека, ТО Рашевська, НВ Сіндікаєва
42005
Теоретическое исследование способов сушки овощей и фруктов
ТА Тарасенко, ВВ Евлаш, АВ Немирич, АМ Вашека, АВ Гавриш, ...
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
32015
Перспективи використання насіння льону як багатокомпонентної системи для харчування і оздоровлення
МЮ Махоніна, ТО Рашевська, ОМ Вашека
32009
Дослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому маслі
ОМ Вашека, ТО Рашевська
32009
Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначення
НВ Сіндікаєва, ОМ Вашека, ТО Рашевська
32005
Збагачення вершкового масла порошком моркви
ОМ Вашека, ТО Рашевська
22003
Теоретичні передумови створення рецептурної композиції масляних сумішей з рослинними інгредієнтами
YV Bartashak, AV Niemirich, AM Vasheka, D Hui, AV Gavrish
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
12017
Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням
ОВ Нєміріч, ОМ Вашека, АВ Гавриш, ВЄ Носенко, СІ Літвинчук, ...
Харчова промисловість, 113-118, 2015
12015
Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви
ОМ Вашека
12013
Дослідження мікроструктури суспензій порошків із моркви та вивчення впливу добавки на водну фазу збагаченого вершкового масла
ОМ Вашека, ТО Рашевська
12011
Вплив кріопорошку із моркви на жирову фазу збагаченого вершкового масла.
ОМ Вашека, ТО Рашевська
12009
Теплофізичні дослідження вершкового масла, збагаченого порошком моркви
ОМ Вашека, ТО Рашевська
12007
Технологічне проектування харчових виробництв в системі управління безпечністю
ОО Петруша, ОМ Вашека
2021
ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРОСТРУКТУРИ ОВОЧЕВОЇ СУШЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
ОМ Вашека, ОВ Нєміріч, ОВ Запорожець
The 10th International scientific and practical conference “Dynamics of the …, 2020
2020
Дослідження впливу сушеної харчової продукції на якість масляної суміші впродовж зберігання
ОМ Вашека, ОВ Нєміріч, АВ Гавриш, ІМ Устименко
2020
Удосконалення методу визначення ефективності пастеризації молока за фосфатазою із застосуванням комп'ютерної колориметрії
ОМ Вашека, ОО Петруша, ЛЮ Арсеньєва
НУХТ, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20