Загальна технологія харчових виробництв. Навчальний посібник АА Дубініна, ЮМ Хацкевич, ТМ Попова, СО Ленерт Харків: ХДУХТ, 2016 | 5 | 2016 |
Застосування олій купажованих у виробництві майонезів ЮМ Хацкевич, ТВ Щербакова, ГА Селютіна Наукові праці Національного університету харчових технологій, 214-221, 2016 | 2 | 2016 |
Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання ЮМ Хацкевич, ТА Непочатих, ОС Іванченко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011 | 2 | 2011 |
Зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів на основі олій купажованих ЮМ Хацкевич, ТВ Щербакова, ГА Селютіна Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | 1 | 2020 |
Кількісна оцінка кольору нових продуктів з коренеплодів редьки ТВ Щербакова, ГА Селютіна, ЮМ Хацкевич, ОВ Виродова Молодий вчений, 213-216, 2016 | 1 | 2016 |
Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої ЮМ Хацкевич, НІ Черевична, АО Борисова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 1 | 2012 |
Плівкове покриття для обробки плодів томатів перед зберіганням ОІ Черевко, АА Дубініна, ТМ Летута, СО Ленерт, ТВ Фролова, ... | | 2020 |
Важливість вивчення дисципліни «Міжнародний консьюмеризм» для підготовки фахівців у сфері захисту прав споживачів ЮМ Хацкевич, ТВ Щербакова, ГА Селютіна Харків: ХДУХТ, 2020 | | 2020 |
Формування єдиного простору вищої освіти ТВ Щербакова, ЮМ Хацкевич, С Дамянова Харків: ХДУХТ, 2020 | | 2020 |
Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якості ТВ Щербакова, ЮМ Хацкевич, ГА Селютіна Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | | 2020 |
Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих ЮМ Хацкевич, ТВ Щербакова, ГА Селютіна Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | | 2020 |
Міжнародний консюмеризм. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітній ступінь магістр ЮМ Хацкевич Харків: ХДУХТ, 2020 | | 2020 |
Товарознавча характеристика продукції дитячого харчування, представленої на ринку міста Харкова, та виявлення її споживчих переваг ТВ Щербакова, ЮМ Хацкевич Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |
Аналіз впливу хімічного складу технологічного диму на формування якості копченої рибної продукції ЮМ Хацкевич, ТВ Щербакова Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |
Міжнародний консюмеризм. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ЮМ Хацкевич, ВІ Скоробогатько Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |
Роль фахівців із товарознавства та експертизи товарів у реалізації споживчої політики України ЮМ Хацкевич, ПВ Іванніков, ВІ Скоробогатько Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019 | | 2019 |
Інтернаціоналізація освіти–ключовий чинник конкурентоспроможності ЗВО в сучасному світі ІМ Бєляєва, ЮМ Хацкевич Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019 | | 2019 |
Захист прав споживачів ЮМ Хацкевич, ГА Селютіна, ОЄ Скирда, ТВ Щербакова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019 | | 2019 |
Гапонцева ОВ ГА Селютіна, НІ Черевична, ЮМ Хацкевич ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 3201963, 2019 | | 2019 |
Присвячення МІ Бєляєву ЮМ Хацкевич Харків: ХДУХТ, 2018 | | 2018 |