Підписатись
Юрий Хацкевич
Юрий Хацкевич
Харьковский государственный университет питания и торговли
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Загальна технологія харчових виробництв. Навчальний посібник
АА Дубініна, ЮМ Хацкевич, ТМ Попова, СО Ленерт
Харків: ХДУХТ, 2016
52016
Застосування олій купажованих у виробництві майонезів
ЮМ Хацкевич, ТВ Щербакова, ГА Селютіна
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 214-221, 2016
22016
Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання
ЮМ Хацкевич, ТА Непочатих, ОС Іванченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
22011
Зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів на основі олій купажованих
ЮМ Хацкевич, ТВ Щербакова, ГА Селютіна
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
12020
Кількісна оцінка кольору нових продуктів з коренеплодів редьки
ТВ Щербакова, ГА Селютіна, ЮМ Хацкевич, ОВ Виродова
Молодий вчений, 213-216, 2016
12016
Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої
ЮМ Хацкевич, НІ Черевична, АО Борисова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
12012
Плівкове покриття для обробки плодів томатів перед зберіганням
ОІ Черевко, АА Дубініна, ТМ Летута, СО Ленерт, ТВ Фролова, ...
2020
Важливість вивчення дисципліни «Міжнародний консьюмеризм» для підготовки фахівців у сфері захисту прав споживачів
ЮМ Хацкевич, ТВ Щербакова, ГА Селютіна
Харків: ХДУХТ, 2020
2020
Формування єдиного простору вищої освіти
ТВ Щербакова, ЮМ Хацкевич, С Дамянова
Харків: ХДУХТ, 2020
2020
Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якості
ТВ Щербакова, ЮМ Хацкевич, ГА Селютіна
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих
ЮМ Хацкевич, ТВ Щербакова, ГА Селютіна
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
Міжнародний консюмеризм. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітній ступінь магістр
ЮМ Хацкевич
Харків: ХДУХТ, 2020
2020
Товарознавча характеристика продукції дитячого харчування, представленої на ринку міста Харкова, та виявлення її споживчих переваг
ТВ Щербакова, ЮМ Хацкевич
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
Аналіз впливу хімічного складу технологічного диму на формування якості копченої рибної продукції
ЮМ Хацкевич, ТВ Щербакова
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
Міжнародний консюмеризм. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
ЮМ Хацкевич, ВІ Скоробогатько
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
Роль фахівців із товарознавства та експертизи товарів у реалізації споживчої політики України
ЮМ Хацкевич, ПВ Іванніков, ВІ Скоробогатько
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
2019
Інтернаціоналізація освіти–ключовий чинник конкурентоспроможності ЗВО в сучасному світі
ІМ Бєляєва, ЮМ Хацкевич
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
2019
Захист прав споживачів
ЮМ Хацкевич, ГА Селютіна, ОЄ Скирда, ТВ Щербакова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
2019
Гапонцева ОВ
ГА Селютіна, НІ Черевична, ЮМ Хацкевич
ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 3201963, 2019
2019
Присвячення МІ Бєляєву
ЮМ Хацкевич
Харків: ХДУХТ, 2018
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20