Підписатись
Алла Кайнаш, Alla Kainash, Alla Kaynash
Алла Кайнаш, Alla Kainash, Alla Kaynash
Доцент кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного університету
Підтверджена електронна адреса в pdaa.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів.
ОО Горячова, АП Кайнаш
науково-виробничий журнал" Харчова наука і технологія", 2009
112009
Ринок і ресурси споживчих товарів : навч. посіб.
НО Офіленко, АП Кайнаш, ОВ Калашник, СЕ Мороз
9*2011
Biolohichni vlastyvosti miasa svynei riznykh porid za aminokyslotnym skladom
HO Birta, YH Burhu, AP Kainash, NO Ofilenko
Biolohiia tvaryn 19 (1), 24-28, 2017
62017
Вплив бланшування овочів на технологічні властивості м'ясо-рослинних систем
ЯКД Віннікова Л.Г., Кайнаш А.П.
Збірник наукових праць ХДУХТ., С. 112–116., 2007
52007
Development of apparatus for frying semi-finished meat cut
A Zahorulko, A Zagorulko, B Liashenko, V Mikhaylov, N Budnyk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2022. Vol. 3.№ 11 (117 …, 2022
42022
Technology of dietary supplements from walnuts
IS Tiurikova, MI Peresichnyi, YA Matsuk, AP Kainash, NV Budnyk
Journal of Chemistry and Technologies 28 (1), 51-60, 2020
42020
Технологія м’ясних продуктів з овочевими добавками
АП Кайнаш
ОНАХТ, 2008
42008
Некоторые физико-химические аспекты применения овощных масс в мясных системах
КАП Винникова Л.Г.
Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій., С. 52–54., 2006
42006
Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками: монографія
АП Кайнаш
Полтава: РВВ ПУЕТ, 2011
32011
Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками
АП Кайнаш, ЛГ Віннікова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
32009
Improving the production technique of meat chopped semi-finished products with the addition of dried semi-finished product with a high degree of readiness
A Zagorulko, A Zagorulko, M Yancheva, L Yakovets, T Zheliyeva, ...
Technology Center, Kharkiv, 2023
22023
A prospective method to use waste of walnuts
NVB Inna S. Tiurikova, Vitalii L. Prybylskyi, Valentyna L. Ishchenko, Alla P ...
Journal of Chemistry and Technologies 29 (No. 2.), 331-341, 2021
2*2021
Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання
МВ Кривцова, НЮ Бобрик, Л Шимон
ПП «Астрая», 2019
22019
Функціональні властивості м’ясних систем з овочевими добавками
АП Кайнаш, АВ Зюзько
Донецький державний университет економіки і торгівлі, 2005
22005
Використання овочевої сировини в м’ясних системах
КАП Віннікова Л.Г., Зюзько А.В.
Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій., 2004
22004
Оцінювання якості варених ковбасних виробів
ОВ КАЛАШНИК, АП КАЙНАШ, ЛВ СКОРИК
Товарознавчий вісник 1 (13), 15-28, 2020
12020
Технологія дієтичних добавок із волоського горіха
IS Tiurikova, MI Peresichnyi, YA Matsuk, AP Kainash, NV Budnik
Journal of Chemistry and Technologies 28 (1), 51-60, 2020
12020
Визначення якості м’ясних напівфабрикатів
АП Кайнаш, ВО Назаренко
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015
12015
Порівняльна оцінка якості паштетів печінкових різних виробників
ДС Жадан, АП Кайнаш
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2013
12013
Експертна оцінка якості яблучних соків для дитячого харчування
АП Кайнаш
«Полтавський університет економіки і торгівлі», 2017, 144, 0
1
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20