Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів. ОО Горячова, АП Кайнаш науково-виробничий журнал" Харчова наука і технологія", 2009 | 11 | 2009 |
Ринок і ресурси споживчих товарів : навч. посіб. НО Офіленко, АП Кайнаш, ОВ Калашник, СЕ Мороз | 9* | 2011 |
Biolohichni vlastyvosti miasa svynei riznykh porid za aminokyslotnym skladom HO Birta, YH Burhu, AP Kainash, NO Ofilenko Biolohiia tvaryn 19 (1), 24-28, 2017 | 6 | 2017 |
Вплив бланшування овочів на технологічні властивості м'ясо-рослинних систем ЯКД Віннікова Л.Г., Кайнаш А.П. Збірник наукових праць ХДУХТ., С. 112–116., 2007 | 5 | 2007 |
Development of apparatus for frying semi-finished meat cut A Zahorulko, A Zagorulko, B Liashenko, V Mikhaylov, N Budnyk, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2022. Vol. 3.№ 11 (117 …, 2022 | 4 | 2022 |
Technology of dietary supplements from walnuts IS Tiurikova, MI Peresichnyi, YA Matsuk, AP Kainash, NV Budnyk Journal of Chemistry and Technologies 28 (1), 51-60, 2020 | 4 | 2020 |
Технологія м’ясних продуктів з овочевими добавками АП Кайнаш ОНАХТ, 2008 | 4 | 2008 |
Некоторые физико-химические аспекты применения овощных масс в мясных системах КАП Винникова Л.Г. Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій., С. 52–54., 2006 | 4 | 2006 |
Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками: монографія АП Кайнаш Полтава: РВВ ПУЕТ, 2011 | 3 | 2011 |
Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками АП Кайнаш, ЛГ Віннікова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 3 | 2009 |
Improving the production technique of meat chopped semi-finished products with the addition of dried semi-finished product with a high degree of readiness A Zagorulko, A Zagorulko, M Yancheva, L Yakovets, T Zheliyeva, ... Technology Center, Kharkiv, 2023 | 2 | 2023 |
A prospective method to use waste of walnuts NVB Inna S. Tiurikova, Vitalii L. Prybylskyi, Valentyna L. Ishchenko, Alla P ... Journal of Chemistry and Technologies 29 (No. 2.), 331-341, 2021 | 2* | 2021 |
Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання МВ Кривцова, НЮ Бобрик, Л Шимон ПП «Астрая», 2019 | 2 | 2019 |
Функціональні властивості м’ясних систем з овочевими добавками АП Кайнаш, АВ Зюзько Донецький державний университет економіки і торгівлі, 2005 | 2 | 2005 |
Використання овочевої сировини в м’ясних системах КАП Віннікова Л.Г., Зюзько А.В. Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій., 2004 | 2 | 2004 |
Оцінювання якості варених ковбасних виробів ОВ КАЛАШНИК, АП КАЙНАШ, ЛВ СКОРИК Товарознавчий вісник 1 (13), 15-28, 2020 | 1 | 2020 |
Технологія дієтичних добавок із волоського горіха IS Tiurikova, MI Peresichnyi, YA Matsuk, AP Kainash, NV Budnik Journal of Chemistry and Technologies 28 (1), 51-60, 2020 | 1 | 2020 |
Визначення якості м’ясних напівфабрикатів АП Кайнаш, ВО Назаренко Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015 | 1 | 2015 |
Порівняльна оцінка якості паштетів печінкових різних виробників ДС Жадан, АП Кайнаш Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2013 | 1 | 2013 |
Експертна оцінка якості яблучних соків для дитячого харчування АП Кайнаш «Полтавський університет економіки і торгівлі», 2017, 144, 0 | 1 | |