Підписатись
Алла Кайнаш, Alla Kainash, Alla Kaynash
Алла Кайнаш, Alla Kainash, Alla Kaynash
Доцент кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного університету
Підтверджена електронна адреса в pdaa.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів.
ОО Горячова, АП Кайнаш
науково-виробничий журнал" Харчова наука і технологія", 2009
112009
Ринок і ресурси споживчих товарів : навч. посіб.
НО Офіленко, АП Кайнаш, ОВ Калашник, СЕ Мороз
9*2011
Biolohichni vlastyvosti miasa svynei riznykh porid za aminokyslotnym skladom
HO Birta, YH Burhu, AP Kainash, NO Ofilenko
Biolohiia tvaryn 19 (1), 24-28, 2017
62017
Вплив бланшування овочів на технологічні властивості м'ясо-рослинних систем
ЯКД Віннікова Л.Г., Кайнаш А.П.
Збірник наукових праць ХДУХТ., С. 112–116., 2007
52007
Development of apparatus for frying semi-finished meat cut
A Zahorulko, A Zagorulko, B Liashenko, V Mikhaylov, N Budnyk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2022. Vol. 3.№ 11 (117 …, 2022
42022
Technology of dietary supplements from walnuts
IS Tiurikova, MI Peresichnyi, YA Matsuk, AP Kainash, NV Budnyk
Journal of Chemistry and Technologies 28 (1), 51-60, 2020
42020
Технологія м’ясних продуктів з овочевими добавками
АП Кайнаш
ОНАХТ, 2008
42008
Некоторые физико-химические аспекты применения овощных масс в мясных системах
КАП Винникова Л.Г.
Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій., С. 52–54., 2006
42006
Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками: монографія
АП Кайнаш
Полтава: РВВ ПУЕТ, 2011
32011
Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками
АП Кайнаш, ЛГ Віннікова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
32009
Improving the production technique of meat chopped semi-finished products with the addition of dried semi-finished product with a high degree of readiness
A Zagorulko, A Zagorulko, M Yancheva, L Yakovets, T Zheliyeva, ...
Technology Center, Kharkiv, 2023
22023
A prospective method to use waste of walnuts
NVB Inna S. Tiurikova, Vitalii L. Prybylskyi, Valentyna L. Ishchenko, Alla P ...
Journal of Chemistry and Technologies 29 (No. 2.), 331-341, 2021
2*2021
Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання
МВ Кривцова, НЮ Бобрик, Л Шимон
ПП «Астрая», 2019
22019
Функціональні властивості м’ясних систем з овочевими добавками
АП Кайнаш, АВ Зюзько
Донецький державний университет економіки і торгівлі, 2005
22005
Використання овочевої сировини в м’ясних системах
КАП Віннікова Л.Г., Зюзько А.В.
Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій., 2004
22004
Оцінювання якості варених ковбасних виробів
ОВ КАЛАШНИК, АП КАЙНАШ, ЛВ СКОРИК
Товарознавчий вісник 1 (13), 15-28, 2020
12020
Технологія дієтичних добавок із волоського горіха
IS Tiurikova, MI Peresichnyi, YA Matsuk, AP Kainash, NV Budnik
Journal of Chemistry and Technologies 28 (1), 51-60, 2020
12020
Визначення якості м’ясних напівфабрикатів
АП Кайнаш, ВО Назаренко
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015
12015
Формування якості товарів. Частина 2.
ВО Назаренко, АП Кайнаш
12013
Порівняльна оцінка якості паштетів печінкових різних виробників
ДС Жадан, АП Кайнаш
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2013
12013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20