Підписатись
Svitlana Oliinyk, Олійник Світлана
Svitlana Oliinyk, Олійник Світлана
State Biotechnological University (SBTU), Kharkiv, Ukraine / Державний біотехнологічний університет
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Характеристика нових джерел харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів
КР Касабова, ОВ Самохвалова, СГ Олійник
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11 (66)), 8-13, 2013
222013
Використання дієтичної добавки Шрот зародків пшениці харчовий для підвищення харчової цінності пшеничного хліба
ОІ Кравченко, ГМ Лисюк, СГ Олійник, ПО Карпенко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 195-200, 2010
112010
The effect of microbial polysaccharides on the properties of wheat flour
O Samokhvalova, Y Chernikova, S Oliinyk, K Kasabova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6, 10-77, 2015
102015
До питання класифікації продуктів спеціального призначення
ГМ Лисюк, СГ Олійник, ОВ Самохвалова, ЗІ Кучерук
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
92011
Research into the impact of enzyme preparations on the processes of grain dough fermentation and bread quality
S Oliinyk, O Samokhvalova, A Zaparenko, E Shidakova-Kamenyuka, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 46-53, 2016
62016
Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів
ОВ Самохвалова, КР Касабова, СГ Олійник
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 32-36, 2014
62014
Використання дієтичної добавки" шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату
ОВ Самохвалова, КР Касабова, СГ Олійник
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
62011
Нові технології хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
ГМ Лисюк, СГ Олійник, ОВ Самохвалова, ЗІ Кучерук
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 114-117, 2009
62009
Нова технологія бісквітних напівфабрикатів з біополімером ксампаном
НІ Черевична, ОВ Самохвалова, СГ Олійник
Вісник Харк. нац. техн. ун-ту сільськ. госп. ім. П. Василенка: зб. наук …, 2007
62007
Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
ОВ Самохвалова, СГ Олійник, КР Касабова
Харків: ХДУХТ, 2017
52017
Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи
ОІ Кравченко, СГ Олійник, ОВ Самохвалова, ГВ Степанькова
Харків: ХДУХТ, 2017
52017
INFLUENCE OF ENRICHING ADDITIVES ON PASTRY STRUCTURE FORMATION AND BAKED MUFFINS.
O Samokhvalova, K Kasabova, S Oliinyk
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10), 2014
52014
Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки" Глюкорн 100"
ОІ Кравченко, ГМ Лисюк, СГ Олійник
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
52011
Обґрунтування використання дієтичної добавки «Глюкорн-100» у технології пшеничного хліба
ГМ Лисюк, СГ Олійник, ОІ Кравченко
Прогресивні техніка і технології харчових виробництв, ресторанного …, 2007
52007
Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба
СГ Олійник, ОВ Самохвалова, НВ Лапицька
42019
Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зародків кукурудзи
ГВ Степанькова, СГ Олійник, ОГ Шидакова-Каменюка
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 233-242, 2019
42019
Influence of maize germ oilcake on processes of wheat dough ripening and bread quality and nutritional value
G Stepankova, S Oliinyk, V Mykhaylov, O Neklesa
Ukrainian food journal, 28-37, 2017
42017
Продукти переробки зародків вівса та кукурудзи як перспективна сировина в технології хлібобулочних виробів
СГ Олійник, ГВ Степанькова, ОI Кравченко
Харчова наука і технологія, 62-67, 2015
42015
Вплив мікробних полісахаридів на властивості пшеничного борошна
ОВ Самохвалова, ЮО Чернікова, СГ Олійник, КР Касабова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (78)), 11-15, 2015
42015
Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці
СГ Олійник, ГМ Лисюк, ОІ Кравченко, ОВ Самохвалова
Харків: ХДУХТ, 2014
42014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20