Підписатись
Andriy Odarchenko
Andriy Odarchenko
Інші іменаАндрій Миколайович Одарченко, Одарченко Андрей
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine / ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Особливості електронної комерції та перспективи її розвитку в Україні
АМ Одарченко, КВ Сподар
Бізнес Інформ, 342-346, 2015
542015
Основи охорони праці. Підручник
АМ Одарченко, МС Одарченко, ВІ Степанов, ЯМ Черненко
Харків: Стиль-Издат, 2017
442017
Аналіз збутової політики підприємства та рекомендації щодо її удосконалення
АМ Одарченко, МС Одарченко
ScienceRise 2 (3 (7)), 70-73, 2015
132015
Основи охорони праці
МС Одарченко, АМ Одарченко, ВІ Степанов, ЯМ Черненко
Стиль-Издат, 2017
92017
Товарознавство молочних товарів
АМ Одарченко
Харків: Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2007
92007
Підвищення конкурентоспроможності підприємства молочної промисловості, за рахунок впровадження системи НАССР
АМ Одарченко, КВ Сподар, ТВ Карбівнича, ЯЮ Албатова
Молодий вчений, 908-912, 2016
82016
Управління збутовою діяльністю торговельних підприємств
АМ Одарченко, ВІ Михайлик, АА Рибцева, АО Максимова
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015
72015
Наукові основи формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом
АМ Одарченко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (64)), 40-42, 2013
72013
Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату
АМ Одарченко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (10 (65)), 29-33, 2013
62013
Зміни анатомічної будови заморожених ягід залежно від попередньої обробки
А Одарченко
Товари і ринки, 117-122, 2012
62012
Аналіз сучасних тенденцій на ринку безалкогольних напоїв України
АМ Одарченко, ЄБ Соколова, НА Зоріна
Science and technology of the present time: priority development directions …, 2018
42018
Порівняльна оцінка якості згущених молочних консервів різних виробників
АМ Одарченко, ТВ Карбівнича, КВ Сподар, ВЮ Водолага
Молодий вчений, 487-490, 2017
32017
Заморожені тістові напівфабрикати з додаванням рослинної сировини. Монографія
АМ Одарченко, ДМ Одарченко, АО Сергієнко, ВЮ Черкашина
Харків: ХДУХТ, 2015
32015
The color characteristics of components of vegetable semi-finished product before freezing
АМ Одарченко
Technology Audit and Production Reserves 4 (2), 19-21, 2013
32013
Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання
МІ Погожих, ДМ Одарченко, АМ Одарченко, ВЮ Черкашина
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
32011
Дослідження показників якості замороженого напівфабрикату для смузі
АМ Одарченко, ЄБ Соколова, КК Василець
ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 5201842, 2018
22018
Особливості використання вторинної сировини під час виробництва кефіру
АМ Одарченко, ЄЛ Гасай, ЗП Карпенко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
22015
дослідження перспектив впровадження електронної торгівлі в умовах м’ясоперероБного підприємства
АМ Одарченко, КВ Сподар, ЄБ Соколова
Технологический аудит и резервы производства 1 (5 (21)), 99-101, 2015
22015
Колірні характеристики компонентів овочевого напівфабрикату, призначеного для заморожування
АМ Одарченко
Технологический аудит и резервы производства 4 (2 (12)), 19-21, 2013
22013
Колориметричний аналіз якості томатних овочів і продуктів їх переробки
АМ Одарченко, ОВ Діденко, ЄО Іштван, КВ Сподар
Товарознавство та інновації, 173-179, 2012
22012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20