Особливості електронної комерції та перспективи її розвитку в Україні АМ Одарченко, КВ Сподар Бізнес Інформ, 342-346, 2015 | 54 | 2015 |
Основи охорони праці. Підручник АМ Одарченко, МС Одарченко, ВІ Степанов, ЯМ Черненко Харків: Стиль-Издат, 2017 | 44 | 2017 |
Аналіз збутової політики підприємства та рекомендації щодо її удосконалення АМ Одарченко, МС Одарченко ScienceRise 2 (3 (7)), 70-73, 2015 | 13 | 2015 |
Основи охорони праці МС Одарченко, АМ Одарченко, ВІ Степанов, ЯМ Черненко Стиль-Издат, 2017 | 9 | 2017 |
Товарознавство молочних товарів АМ Одарченко Харків: Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2007 | 9 | 2007 |
Підвищення конкурентоспроможності підприємства молочної промисловості, за рахунок впровадження системи НАССР АМ Одарченко, КВ Сподар, ТВ Карбівнича, ЯЮ Албатова Молодий вчений, 908-912, 2016 | 8 | 2016 |
Управління збутовою діяльністю торговельних підприємств АМ Одарченко, ВІ Михайлик, АА Рибцева, АО Максимова Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015 | 7 | 2015 |
Наукові основи формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом АМ Одарченко Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (64)), 40-42, 2013 | 7 | 2013 |
Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату АМ Одарченко Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (10 (65)), 29-33, 2013 | 6 | 2013 |
Зміни анатомічної будови заморожених ягід залежно від попередньої обробки А Одарченко Товари і ринки, 117-122, 2012 | 6 | 2012 |
Аналіз сучасних тенденцій на ринку безалкогольних напоїв України АМ Одарченко, ЄБ Соколова, НА Зоріна Science and technology of the present time: priority development directions …, 2018 | 4 | 2018 |
Порівняльна оцінка якості згущених молочних консервів різних виробників АМ Одарченко, ТВ Карбівнича, КВ Сподар, ВЮ Водолага Молодий вчений, 487-490, 2017 | 3 | 2017 |
Заморожені тістові напівфабрикати з додаванням рослинної сировини. Монографія АМ Одарченко, ДМ Одарченко, АО Сергієнко, ВЮ Черкашина Харків: ХДУХТ, 2015 | 3 | 2015 |
The color characteristics of components of vegetable semi-finished product before freezing АМ Одарченко Technology Audit and Production Reserves 4 (2), 19-21, 2013 | 3 | 2013 |
Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання МІ Погожих, ДМ Одарченко, АМ Одарченко, ВЮ Черкашина Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011 | 3 | 2011 |
Дослідження показників якості замороженого напівфабрикату для смузі АМ Одарченко, ЄБ Соколова, КК Василець ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 5201842, 2018 | 2 | 2018 |
Особливості використання вторинної сировини під час виробництва кефіру АМ Одарченко, ЄЛ Гасай, ЗП Карпенко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015 | 2 | 2015 |
дослідження перспектив впровадження електронної торгівлі в умовах м’ясоперероБного підприємства АМ Одарченко, КВ Сподар, ЄБ Соколова Технологический аудит и резервы производства 1 (5 (21)), 99-101, 2015 | 2 | 2015 |
Колірні характеристики компонентів овочевого напівфабрикату, призначеного для заморожування АМ Одарченко Технологический аудит и резервы производства 4 (2 (12)), 19-21, 2013 | 2 | 2013 |
Колориметричний аналіз якості томатних овочів і продуктів їх переробки АМ Одарченко, ОВ Діденко, ЄО Іштван, КВ Сподар Товарознавство та інновації, 173-179, 2012 | 2 | 2012 |