Тенденції розвитку внутрішнього ринку макаронних виробів в Україні ОЄ Бавико Торгівля і ринок України, 43-50, 2018 | 20* | 2018 |
Необхідність державного регулювання підприємництва та механізми його здійснення ОЄ Бавико Ефективна економіка, 2017 | 15 | 2017 |
Семантична генеза поняття якість у підприємницькій діяльності та стандартах з управління якістю ОЄ Бавико Інвестиції: практика та досвід, 24-26, 2016 | 15 | 2016 |
Формування стратегії постіндустріального розвитку регіонального економічного простору ОЄ Бавико Ефективна економіка, 2012 | 14 | 2012 |
Структурно-функціональна модель правового регулювання підприємницької діяльності в Україні ОЄ Бавико Вісник ДонНУЕТ «Економічні науки», 5-13, 2017 | 13 | 2017 |
Innovative functional food products for the workers of the mining industry К Khorolskyi, V., Bavyko, А., Yermak, S., Khorolskyi Journal of Hygienic Engineering and Design, 55-62, 2018 | 12* | 2018 |
Концептуальні підходи до визначення дефініції регіонального економічного простору [Електронний ресурс] ОЄ Бавико Ефективна економіка, 12-16, 2012 | 12 | 2012 |
Організаційна оптимізація антикризового управління бізнес-процесами підприємства в умовах пандемії СОVID-19 О Бавико Ефективна економіка, 2020 | 11 | 2020 |
Синхронізація розвитку ринку інформаційно-комунікаційних технологій в Україні з глобальними трендами ОЄ Бавико Маркетинг і менеджмент інновацій, 272-283, 2018 | 11 | 2018 |
Система державного регулювання розвитку бізнесу ОЄ Бавико БІЗНЕС-НАВІГАТОР, 61, 2017 | 11 | 2017 |
Теоретико-методологічні основи розвитку регіонального економічного простору ОЄ Бавико Ефективна економіка, 2012 | 11 | 2012 |
Trends in the development of the world food market O Bavyko, M Bondarchuk MODERN SCIENCE-MODERNН VĚDA, 5-13, 2019 | 10 | 2019 |
Експертиза товарів як складовий елемент митного супроводу зовнішньоекономічних операцій: завдання та алгоритм здійснення ОЄ Бавико Вісник ДонНУЕТ «Економічні науки», 5-13, 2018 | 10 | 2018 |
Ice-cream with functional properties as a means of commercial networks assortment extension and population feeding improving O Bavyko, M Bondarchuk Journal of Hygienic Engineering and Design, 127-133, 2019 | 9 | 2019 |
Віртуальні механізми координації діяльності суб’єктів регіонального економічного простору ОЄ Бавико Інноваційна економіка, 166-171, 2013 | 9 | 2013 |
Просторово-мережевий розвиток економіки регіону: теоретико-методологічний аспект ОЄ Бавико Херсон: Айлант, 2012 | 9 | 2012 |
Позитивна складова фінансової відповідальності ОЄ Бавико Форум права, 13-18, 2010 | 9 | 2010 |
Архітектоніка сучасного регіонального економічного простору ОЄ Бавико Економіка та держава, 18-21, 2012 | 8 | 2012 |
NUTRITIONAL VALUE AND SAFETY OF AQUACULTURE PRODUCTS IN UKRAINE О Bavyko Journal of Hygienic Engineering and Design, 2017 | 7 | 2017 |
Формування інфраструктури інноваційного розвитку регіонального економічного простору на основі технологій краудсорсингу ОЄ Бавико Бізнес-навігатор, 59-66, 2013 | 7 | 2013 |