Подписаться
Русева Яна Петровна
Русева Яна Петровна
Одесская национальная академия пищевых технологий, кафедра Экологии и природоохранных технологий
Нет подтвержденного адреса электронной почты
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Оцінка рівня екологічної небезпеки звалищ твердих муніципальних відходів
ОА Сагдєєва, ГВ Крусір, АЛ Цикало
Екологічна безпека, 75-83, 2018
262018
Дослідження процесів компостування харчової складової твердих побутових відходів
ОА Сагдєєва, ГВ Крусір, АЛ Цикало, Г Лойєнбергер
Техногенно-екологічна безпека, 13-21, 2018
132018
Оцінка екологічної безпеки хлібних виробів
ГВ Крусір
Харчова наука і технологія, 84-87, 2013
132013
Екологічний аудит хлібопекарського підприємства
ГВ Крусір
Харчова наука і технологія, 80-81, 2013
132013
Перспективы использования дрожжевых осадков винодельчеcких предприятий
ГВ Крусир, ИФ Соколова
Екологічна безпека, 111-114, 2013
92013
Дослідження впливу температурного режиму на перебіг процесів компостування органічного компоненту твердих муніципальних відходів
О Sagdeeva, G Krusir, A Tsykalo
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018
82018
Оцінка впливу хлібопекарного підприємства на навколишнє середовище на основі критерію екологічності
ГВ Крусір, ІП Кондратенко
Харчова наука і технологія, 81-83, 2012
82012
Обґрунтування розробки кормової добавки з відходів виноробства
ГВ Крусір, ОВ Севастьянова, ІФ Соколова
Харчова наука і технологія, 73, 2014
72014
Щодо оцінки індексу екологічної небезпеки хлібопекарського підприємства з урахуванням можливості техногенної аварії
ГВ Крусір, ІП Кондратенко, ЛЛ Лобоцька, ВВ Добровольский
Екологічна безпека, 89-96, 2016
62016
Дослідження компостування харчової складової твердих побутових відходів закладів громадського харчування
ГВ Крусір, ВІ Соколова
52019
Тверді відходи–екологічні аспекти виноробного підприємства
ГВ Крусір, ІФ Соколова
Екологічна безпека, 14, 2012
52012
Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
42019
Екологічне маркування органічних комбікормів
ГВ Крусір, АВ Кіріяк, ОО Чернишова
Зернові продукти і комбікорми, 17-20, 2015
42015
Сучасні напрямки екологізації переробних виробництв
ГВ Крусір, РІ Шевченко
Зернові продукти і комбікорми, 8-10, 2010
42010
Техніка та технології очищення газових викидів
ГВ Крусір, ММ Мадані, ОЛ Гаркович
ОНАХТ, 2017
32017
Дослідження режимів процесу анаеробного зброджування стічних вод м’ясопереробного підприємства у мезофільних умовах
ГВ Крусір, ОО Чернишова, ВМ Поліщук
Екологічна безпека, 112-117, 2016
32016
Розрахунок екологічного сліду хлібопекарського підприємства
ГВ Крусір, ВВ Яшкіна, ГВ Кіріяк
Харчова наука і технологія, 91-95, 2012
32012
Методологія екологічної оцінки стічної води вугільних шахт
ПВ Босак, ВВ Попович
22019
Розробка ключових елементів системи ресурсо-та енергоефективності
ВІ Соколова, ГВ Крусір, ТВ Шпирко, ІО Кузнєцова, ІВ Коваленко
22019
Аналіз енергозберігаючих технологій в ресторанному господарстві
ГМ Ряшко, ГВ Крусір, ТП Новічкова
Scientific Works 80 (2), 2016
22016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20