Русева Яна Петровна
Русева Яна Петровна
Одесская национальная академия пищевых технологий, кафедра Экологии и природоохранных технологий
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Перспективы использования дрожжевых осадков винодельчеcких предприятий
ГВ Крусир, ИФ Соколова
Екологічна безпека, 111-114, 2013
62013
Дослідження процесів компостування харчової складової твердих побутових відходів
ОА Сагдєєва, ГВ Крусір, АЛ Цикало, Г Лойєнбергер
Техногенно-екологічна безпека, 13-21, 2018
52018
Екологічне маркування органічних комбікормів
ГВ Крусір, АВ Кіріяк, ОО Чернишова
Зернові продукти і комбікорми, 17-20, 2015
42015
Тверді відходи–екологічні аспекти виноробного підприємства
ГВ Крусір, ІФ Соколова
Екологічна безпека, 14, 2012
32012
Оцінка впливу хлібопекарного підприємства на навколишнє середовище на основі критерію екологічності
ГВ Крусір, ІП Кондратенко
Харчова наука і технологія, 81-83, 2012
32012
Оцінка рівня екологічної небезпеки звалищ твердих муніципальних відходів
ОА Сагдєєва, ГВ Крусір, АЛ Цикало
Екологічна безпека, 75-83, 2018
22018
Обґрунтування розробки кормової добавки з відходів виноробства
ГВ Крусір, ОВ Севастьянова, ІФ Соколова
Харчова наука і технологія, 73, 2014
22014
Оцінювання впливу туристичного комплексу на довкілля
ГВ Крусір, ВК Новічков, ЯП Русєва
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
22012
Розрахунок екологічного сліду хлібопекарського підприємства
ГВ Крусір, ВВ Яшкіна, ГВ Кіріяк
Харчова наука і технологія, 91-95, 2012
22012
Сучасні напрямки екологізації переробних виробництв
ГВ Крусір, РІ Шевченко
Зернові продукти і комбікорми, 8-10, 2010
22010
Іммобілізація біорегуляторів системи травлення як метод їх концентрування та одержання БАД
ГВ Крусір, НА Кушнір, ЯП Русєва
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 26-30, 2009
22009
Біотехнологія отримання БАД, що містить інгібітор панкреатичної б-амілази борошенець вівса
ГВ Крусір
Наукові праці Національного університету харчових технологій–Київ НУХТ, 32-34, 2008
22008
Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
12019
Розробка ключових елементів системи ресурсо-та енергоефективності
ВІ Соколова, ГВ Крусір, ТВ Шпирко, ІО Кузнєцова, ІВ Коваленко
12019
Дослідження впливу температурного режиму на перебіг процесів компостування органічного компоненту твердих муніципальних відходів
ОА Сагдєєва, ГВ Крусір, АЛ Цикало
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
12018
Біоконверсія органічних відходів-вирішення проблеми деградації грунту
ГВ Крусір, АВ Бучка
Матеріали конференції VI Всеукраїнського з’їзду екологів, 21-22 вересня 2017 …, 2017
12017
Дослідження режимів процесу анаеробного зброджування стічних вод м’ясопереробного підприємства у мезофільних умовах
ГВ Крусір, ОО Чернишова, ВМ Поліщук
Екологічна безпека, 112-117, 2016
12016
Дослідження сумісної утилізації рисової лузги та відходів м’ясопереробних виробництв методом анаеробного зброджування
ГВ Крусір, ОО Чернишова
Grain Products and Mixed Fodder’s 62 (2), 2016
12016
Зміна якості цукрового печива з внесенням пребіотичної добавки
ГВ Коркач, ГВ Крусір, АВ Єгорова, ЮР Кушнір
Харчова наука і технологія, 49-56, 2015
12015
Екологічне маркування органічних м’ясних продуктів
ГВ Крусір, ЛІ Короленко, АВ Кіріяк, ОО Чернишова
Харчова наука та технологія 9 (1), 2015
12015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20