Підписатись
Anna Zaparenko, Ganna Zaparenko, Hanna Zaparenko, G. Zaparenko, A. Zaparenko, Запаренко Г.В
Anna Zaparenko, Ganna Zaparenko, Hanna Zaparenko, G. Zaparenko, A. Zaparenko, Запаренко Г.В
Підтверджена електронна адреса в library.uipa.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію
ЖА Крутовий, НВ Манжос, ГВ Запаренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
182011
Estimation of technological properties of nut meals and their effect on the quality of emulsion for butter biscuits with liquid oils
E Shydakova-Kameniuka, A Novik, Y Zhukov, Y Matsuk, A Zaparenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 56-64, 2019
92019
of Prescription Composition of Cupcake with High Nutritional Value
GAKGVZLO Kasilova
Nauka ta Innovacii 9 (5), 5-9, 2013
72013
Investigation of the technological properties of emmer flour
A Zaparenko, S Didenko, O Holyk, Y Goloventsov
62020
Тhe technological aspects of emmer breed Golikovska
TSG G. M. Lysyuk, S. G. Oliynyk, G. V.Zaparenko, S. Y. Didenko, O. V. Golik
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky, 54–56, 2014
6*2014
Research into the impact of enzyme preparations on the processes of grain dough fermentation and bread quality
MC S. Oliinyk, O. Samokhvalova, A. Zaparenko, E. Shidakova-Kamenyuka
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 46–53, 2016
5*2016
Характеристика спельти, як альтернативної зернової сировини хлібопекарського виробництва
ГВ Запаренко
Харків: ХДУХТ, 2011
42011
Mathematical aspects of nutrition systems projecting for dietary therapy
G Krutovyi, A Zaparenko, A Borysova
Харчова наука і технологія 11 (3), 10-16, 2017
32017
Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полби сорту Голіковська
С Олійник, ГВ Запаренко, КЄ Королюк
32015
Определение биологической ценности белков в рационах лечебно-профилактического назначения
ЗАВ Крутовой Ж.А., Мячикова Н.В., Касилова Л.А.
Пищевая промышленность 8, 62–64, 2013
32013
Identification of the Content of Biologically Active Substances in Nut Shots
E Shydakova-Kameniuka, A Novik, Y Zhukov, A Zaparenko, P Babich, ...
EUREKA: Life Sciences, 49-57, 2019
22019
Технологія м’ясних січених виробів із використанням м’яса страуса
ГВ Запаренко, ОГ Дьяков, АС Савицька, АО Борисова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
22019
Вплив продуктів переробки горіхової сировини на технологічні властивості борошна пшеничного
ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Новік, СГ Олійник, ГВ Запаренко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 183-190, 2017
22017
Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування
ЖА Крутовий, ГВ Запаренко, ВО Захаренко, ТМ Бурлюбаєва
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
22014
Про системний підхід до розробки раціонів харчування
ЖА Крутовий, ЛО Касілова, ЮЮ Приказчикова, ГВ Запаренко, ...
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
22013
Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності
ЖА Крутовий, ГВ Запаренко, ЛО Касілова, ОВ Нєміріч, АВ Гавриш
Наука та інновації, 5-9, 2013
22013
Віртуальна екскурсія у заклад ресторанного господарства як сучасний метод активного навчання
ЛМ Мостова, ГВ Запаренко
12017
Розробка технології хліба полб’яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів
ГВ Запаренко
Харків, 2016
12016
Исследование влияния ферментных препаратов на процессы созревания зернового теста и качество хлеба
S Oliinyk, O Samokhvalova, A Zaparenko, E Shidakova-Kamenyuka, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (81)), 46-53, 2016
12016
Оптимізація складу композиції ферментних препаратів для підвищення якості зернового хліба
ОГД С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко
Харчова наука і технологія, 31–36, 2016
12016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20