Подписаться
Лисенко Ганна Петрівна
Лисенко Ганна Петрівна
Інститут продовольчих ресурсів НААН
Подтвержден адрес электронной почты в домене ipr.net.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Peculiarities of technical means of meat processing industry in Ukraine
O KOVALENKO, S VERBYTSKYI, L YASHCHENK, H LYSENKO
The Scientific Journal of Cahul State University “Bogdan Petriceicu Hasdeu …, 2020
232020
Харчова промисловість України: стратегічні аспекти розвитку / за заг. ред. акад. НААН Я. М. Гадзала
ЯМ Гадзало, МП Сичевський, ОВ Бокій, СБ Вербицький, ВІ Ємцев, ...
Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів, ISBN 978-966-540-424-8, 2016
15*2016
Сучасний стан і перспективи розвитку м’ясопереробної галузі
ГП Лисенко
Вісник аграрної науки, 72–75, 2017
13*2017
Influence of world trends and peculiarities of national economy on development of meat industry of Ukraine
O Kovalenko, H Lysenko, S Verbytskyi
The Scientific Journal of Cahul “Bogdan Petriceicu Hasdeu” State University …, 2017
72017
Сучасний стан та проблеми функціонування сировинної бази м'ясопереробних підприємств
ГП Лисенко
Продовольчі ресурси. Серія: Економічні науки, 150-154, 2014
52014
Втрати продовольства як індикатор збалансованості інноваційних процесів у продовольчому ланцюгу
ОВ Коваленко, ГП Лисенко
Економіка АПК, 72-80, 2020
3*2020
М’ясне виробництво: динаміка розвитку та забезпеченість технологічним обладнанням
С Вербицький, Г Лисенко, Г Михайленко
Вісник аграрної науки 93 (10), 59-63, 2015
32015
Потенціал матеріально-сировинних ресурсів у виробничих ланцюгах основних галузей харчової промисловості
ОВ Коваленко, ГП Лисенко
Продовольчі ресурси, с. 62–79, 2018
22018
Technical and technological peculiarities of meat industry development in the course of basic economic trends of innovative development of food industry in Ukraine
O Kovalenko, L Yashchenko, H Lysenko, S Verbytskyi
Economic and Engineering Studies, 53-60, 2018
22018
Evaluation of effectiveness of innovative modernization of food industry
O Kovalenko, S Verbytskyi, H Lysenko
Economic and Engineering Studies. The Scientific Journal of Cahul State …, 2017
22017
М’ясопереробний комплекс України: сучасний стан та перспективи розвитку
ГП Лисенко, ОВ Коваленко
Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ : Нац. наук …, 2015
22015
METHODS OF SCIENTIFIC RESEARCH OF THE MEAT PRODUCTS MARKET IN THE CONDITIONS OF GLOBAL COMPETITION
H Lysenko
Economics, Finance and Management Review, 25-32, 2021
12021
Пріоритетні напрями державної стратегічної політики розвитку тваринництва в Україні
ГП Лисенко
Продовольчі ресурси, 277-288, 2020
12020
Вплив цін та доходів населення на споживання м’ясної продукції
ГП Лисенко
Продовольчі ресурси, 204-210, 2015
12015
ВПЛИВ ЦІН ТА ДОХОДІВ НА РІВЕНЬ СПОЖИВАННЯ М’ЯСА ТА М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ В УКРАЇНІ
ГП Лисенко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 12 (22), 249-258, 2024
2024
Гармонізація законодавства України з актами права ЄС щодо виробництва продукції тваринництва
ГП Лисенко
Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики …, 2024
2024
Improving the classification of food security indicators In the context of the war in Ukraine
O Kovalenko, O Bokiy, H Lysenko, N Riabinina
Proceedings of the VІ International Conference on European Dimensions of …, 2024
2024
Світовий експорт м'яса та м'ясних продуктів: Україна та світ
ГП Лисенко
Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи …, 2024
2024
ОЦІНКА РАЦІОНАЛЬНОСТІ ДІЮЧИХ НОРМ СПОЖИВАННЯ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ НАСЕЛЕННЯМ УКРАЇНИ
ГП Лисенко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (21), 238-248, 2023
2023
Особливості споживання м’яса та витрат на нього в домогосподарствах України
ГП Лисенко
Харчова промисловість як основа продовольчої безпеки і розвитку держави: зб …, 2023
2023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20