Peculiarities of technical means of meat processing industry in Ukraine O KOVALENKO, S VERBYTSKYI, L YASHCHENK, H LYSENKO The Scientific Journal of Cahul State University “Bogdan Petriceicu Hasdeu …, 2020 | 20 | 2020 |
Харчова промисловість України: стратегічні аспекти розвитку / за заг. ред. акад. НААН Я. М. Гадзала ЯМ Гадзало, МП Сичевський, ОВ Бокій, СБ Вербицький, ВІ Ємцев, ... Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів, ISBN 978-966-540-424-8, 2016 | 13* | 2016 |
Сучасний стан і перспективи розвитку м’ясопереробної галузі ГП Лисенко Вісник аграрної науки, 72–75, 2017 | 12* | 2017 |
Influence of world trends and peculiarities of national economy on development of meat industry of Ukraine O Kovalenko, H Lysenko, S Verbytskyi The Scientific Journal of Cahul “Bogdan Petriceicu Hasdeu” State University …, 2017 | 6 | 2017 |
Сучасний стан та проблеми функціонування сировинної бази м'ясопереробних підприємств ГП Лисенко Продовольчі ресурси. Серія: Економічні науки, 150-154, 2014 | 5 | 2014 |
Втрати продовольства як індикатор збалансованості інноваційних процесів у продовольчому ланцюгу ОВ Коваленко, ГП Лисенко Економіка АПК, 72-80, 2020 | 3* | 2020 |
Потенціал матеріально-сировинних ресурсів у виробничих ланцюгах основних галузей харчової промисловості ОВ Коваленко, ГП Лисенко Продовольчі ресурси, с. 62–79, 2018 | 2 | 2018 |
Technical and technological peculiarities of meat industry development in the course of basic economic trends of innovative development of food industry in Ukraine O Kovalenko, L Yashchenko, H Lysenko, S Verbytskyi Economic and Engineering Studies, 53-60, 2018 | 2 | 2018 |
Evaluation of effectiveness of innovative modernization of food industry O Kovalenko, S Verbytskyi, H Lysenko Economic and Engineering Studies. The Scientific Journal of Cahul State …, 2017 | 2 | 2017 |
М’ясне виробництво: динаміка розвитку та забезпеченість технологічним обладнанням С Вербицький, Г Лисенко, Г Михайленко Вісник аграрної науки 93 (10), 59-63, 2015 | 2 | 2015 |
М’ясопереробний комплекс України: сучасний стан та перспективи розвитку ГП Лисенко, ОВ Коваленко Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ : Нац. наук …, 2015 | 2 | 2015 |
METHODS OF SCIENTIFIC RESEARCH OF THE MEAT PRODUCTS MARKET IN THE CONDITIONS OF GLOBAL COMPETITION H Lysenko Economics, Finance and Management Review, 25-32, 2021 | 1 | 2021 |
Вплив цін та доходів населення на споживання м’ясної продукції ГП Лисенко Продовольчі ресурси, 204-210, 2015 | 1 | 2015 |
ОЦІНКА РАЦІОНАЛЬНОСТІ ДІЮЧИХ НОРМ СПОЖИВАННЯ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ НАСЕЛЕННЯМ УКРАЇНИ ГП Лисенко ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (21), 238-248, 2023 | | 2023 |
Особливості споживання м’яса та витрат на нього в домогосподарствах України ГП Лисенко Харчова промисловість як основа продовольчої безпеки і розвитку держави: зб …, 2023 | | 2023 |
Необхідність застосування інноваційних технологій для виробництва м'яса та м'ясних продуктів ГП Лисенко Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції: матеріали 12-ї …, 2023 | | 2023 |
Assessment of export potential and state of foreign food and agriculture trade in the world O Kovalenko, O Bokiy, Y Rybak, H Lysenko, N Voznesenska Agricultural and Resource Economics: International Scientific E-Journal 9 (3 …, 2023 | | 2023 |
World Meat Market: Features Of Production And Consumption H Lysenko Materials of the International scientific and practical conference «Economy …, 2023 | | 2023 |
Інноваційний розвиток харчової промисловості України ГП Лисенко Науково-інноваційний розвиток агровиробництва як запорука продовольчої …, 2023 | | 2023 |
ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ РИНКУ МЯСОПРОДУКТІВ У КРАЇНАХ ІЗ РІЗНИМИ РІВНЯМИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ Г Лисенко ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 10 (19), 210-220, 2022 | | 2022 |