Підписатись
Лисенко Ганна Петрівна
Лисенко Ганна Петрівна
Інші іменаHanna Lysenko
Інститут продовольчих ресурсів НААН
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Peculiarities of technical means of meat processing industry in Ukraine
O KOVALENKO, S VERBYTSKYI, L YASHCHENK, H LYSENKO
The Scientific Journal of Cahul State University “Bogdan Petriceicu Hasdeu …, 2020
202020
Харчова промисловість України: стратегічні аспекти розвитку / за заг. ред. акад. НААН Я. М. Гадзала
ЯМ Гадзало, МП Сичевський, ОВ Бокій, СБ Вербицький, ВІ Ємцев, ...
Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів, ISBN 978-966-540-424-8, 2016
13*2016
Сучасний стан і перспективи розвитку м’ясопереробної галузі
ГП Лисенко
Вісник аграрної науки, 72–75, 2017
12*2017
Influence of world trends and peculiarities of national economy on development of meat industry of Ukraine
O Kovalenko, H Lysenko, S Verbytskyi
The Scientific Journal of Cahul “Bogdan Petriceicu Hasdeu” State University …, 2017
62017
Сучасний стан та проблеми функціонування сировинної бази м'ясопереробних підприємств
ГП Лисенко
Продовольчі ресурси. Серія: Економічні науки, 150-154, 2014
52014
Втрати продовольства як індикатор збалансованості інноваційних процесів у продовольчому ланцюгу
ОВ Коваленко, ГП Лисенко
Економіка АПК, 72-80, 2020
3*2020
Потенціал матеріально-сировинних ресурсів у виробничих ланцюгах основних галузей харчової промисловості
ОВ Коваленко, ГП Лисенко
Продовольчі ресурси, с. 62–79, 2018
22018
Technical and technological peculiarities of meat industry development in the course of basic economic trends of innovative development of food industry in Ukraine
O Kovalenko, L Yashchenko, H Lysenko, S Verbytskyi
Economic and Engineering Studies, 53-60, 2018
22018
Evaluation of effectiveness of innovative modernization of food industry
O Kovalenko, S Verbytskyi, H Lysenko
Economic and Engineering Studies. The Scientific Journal of Cahul State …, 2017
22017
М’ясне виробництво: динаміка розвитку та забезпеченість технологічним обладнанням
С Вербицький, Г Лисенко, Г Михайленко
Вісник аграрної науки 93 (10), 59-63, 2015
22015
М’ясопереробний комплекс України: сучасний стан та перспективи розвитку
ГП Лисенко, ОВ Коваленко
Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ : Нац. наук …, 2015
22015
METHODS OF SCIENTIFIC RESEARCH OF THE MEAT PRODUCTS MARKET IN THE CONDITIONS OF GLOBAL COMPETITION
H Lysenko
Economics, Finance and Management Review, 25-32, 2021
12021
Вплив цін та доходів населення на споживання м’ясної продукції
ГП Лисенко
Продовольчі ресурси, 204-210, 2015
12015
ОЦІНКА РАЦІОНАЛЬНОСТІ ДІЮЧИХ НОРМ СПОЖИВАННЯ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ НАСЕЛЕННЯМ УКРАЇНИ
ГП Лисенко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (21), 238-248, 2023
2023
Особливості споживання м’яса та витрат на нього в домогосподарствах України
ГП Лисенко
Харчова промисловість як основа продовольчої безпеки і розвитку держави: зб …, 2023
2023
Необхідність застосування інноваційних технологій для виробництва м'яса та м'ясних продуктів
ГП Лисенко
Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції: матеріали 12-ї …, 2023
2023
Assessment of export potential and state of foreign food and agriculture trade in the world
O Kovalenko, O Bokiy, Y Rybak, H Lysenko, N Voznesenska
Agricultural and Resource Economics: International Scientific E-Journal 9 (3 …, 2023
2023
World Meat Market: Features Of Production And Consumption
H Lysenko
Materials of the International scientific and practical conference «Economy …, 2023
2023
Інноваційний розвиток харчової промисловості України
ГП Лисенко
Науково-інноваційний розвиток агровиробництва як запорука продовольчої …, 2023
2023
ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ РИНКУ МЯСОПРОДУКТІВ У КРАЇНАХ ІЗ РІЗНИМИ РІВНЯМИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ
Г Лисенко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 10 (19), 210-220, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20