Технологія продукції ресторанного господарства: навч. посіб ВГ Захарчук, ТА Кунділовська, ГЄ Гайдукович Одеса: ОНЕУ, Атлант ВОІ СОІУ 479, 2016 | 21 | 2016 |
Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної ТА Кунділовська, КВ Коцієвська Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 453-458, 2010 | 8 | 2010 |
Інноваційні підходи до оцінювання кави натуральної розчинної ТА Кунділовська, ТА Кундиловская Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2011 | 6 | 2011 |
Теорія та практика проведення судових експертиз за напрямками інженерних, економічних, товарознавчих видів досліджень та оціночної діяльності: монографія ВП Хомутенко, ОЮ Костіна Монографія. Одеса, 2018 | 5 | 2018 |
Значення сенсорних досліджень у маркетинговій політиці виробників харчових продуктів ТА Кунділовська, ТА Кундиловская, НЮ Семенова ОДЕУ, 2010 | 4 | 2010 |
Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарів ТА Кунділовська, ТА Кундиловская, ОВ Кобзар ОДЕУ, 2010 | 4 | 2010 |
Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробів ТА Кунділовська, ІМ Соколовська Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів: матеріали VІ …, 2019 | 2 | 2019 |
Формування ринку органічної продукції в Україні ТА Кунділовська, НМ Зеленянська Вісник соціольно-економіних досліджень,№ 4 (68), 2018 | 2 | 2018 |
Сучасний стан та перспективи розвитку органічного сільськогосподарського виробництва в Україні ТА Кунділовська, НМ Зеленянська Вісник соціально-економічних досліджень 2 (61), 155-165, 2016 | 2 | 2016 |
Оцінювання якості надання побутових послуг з метою поліпшення діяльності підприємства ТА Кунділовська, ЛА Траченко Вісник соціально-економічних досліджень, 44-50, 2013 | 2 | 2013 |
Формування ринку органічної продукції в Україні: теоретичні та практичні аспекти ТА Кунділовська, НМ Зеленянська, ВГ Захарчук, ОА Кулініч, ... | 1 | 2019 |
Біологізація виробництва як чинник перспективного розвитку агробізнесу в Україні ТА Кунділовська, НМ Зеленянська Економіка та управління національним господарством: стан, тенденції …, 2016 | 1 | 2016 |
Встановлення ґатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації ТА Кунділовська, ГІ Брусенська Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 314-317, 2013 | 1 | 2013 |
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОГРАМ-ПЕРЕДУМОВ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА JEL classification: L830; M110 ТА Кунділовська НАУКОВІ ПРОБЛЕМИ ГОСПОДАРЮВАННЯ НА МАКРО-, МЕЗО-ТА МІКРОЕКОНОМІЧНОМУ РІВНЯХ …, 2023 | | 2023 |
Переваги використання здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів в індустрії гостинності КО Марченко, ТА Кунділовська | | 2022 |
Формування конкурентних переваг підприємства готельного бізнесу ЯА Жуматій, ТА Кунділовська Керівництво оргкомітету, 141, 2022 | | 2022 |
Предмет, задачи и методы исследования игрушек при проведении судебно-товароведческих экспертиз ТА Кундиловская, ИМ Соколовская Tendinte contemporane in dezvoltarea expertizei judicare, 101-103, 2020 | | 2020 |
Експертна оцінка безпечності енергетичних напоїв ТА Кунділовська, ІМ Соколовська Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів, 245-247., 2020 | | 2020 |
Оцінка відповідності та ідентифікація макаронних виробів ТА Кунділовська, ТЮ Єштокіна Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 104-112, 2019 | | 2019 |
Сертифікація органічної сільськогосподарської продукції як чинник конкурентоспроможності виробників ТА Кунділовська, ЛВ Неруца Економіка підприємства : сучасні проблеми теорії та практики, 17-18, 2018 | | 2018 |