Подписаться
Тетяна Кунділовська
Тетяна Кунділовська
Подтвержден адрес электронной почты в домене oneu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія продукції ресторанного господарства: навч. посіб
ВГ Захарчук, ТА Кунділовська, ГЄ Гайдукович
Одеса: ОНЕУ, Атлант ВОІ СОІУ 479, 2016
212016
Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної
ТА Кунділовська, КВ Коцієвська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 453-458, 2010
82010
Інноваційні підходи до оцінювання кави натуральної розчинної
ТА Кунділовська, ТА Кундиловская
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2011
62011
Теорія та практика проведення судових експертиз за напрямками інженерних, економічних, товарознавчих видів досліджень та оціночної діяльності: монографія
ВП Хомутенко, ОЮ Костіна
Монографія. Одеса, 2018
52018
Значення сенсорних досліджень у маркетинговій політиці виробників харчових продуктів
ТА Кунділовська, ТА Кундиловская, НЮ Семенова
ОДЕУ, 2010
42010
Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарів
ТА Кунділовська, ТА Кундиловская, ОВ Кобзар
ОДЕУ, 2010
42010
Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробів
ТА Кунділовська, ІМ Соколовська
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів: матеріали VІ …, 2019
22019
Формування ринку органічної продукції в Україні
ТА Кунділовська, НМ Зеленянська
Вісник соціольно-економіних досліджень,№ 4 (68), 2018
22018
Сучасний стан та перспективи розвитку органічного сільськогосподарського виробництва в Україні
ТА Кунділовська, НМ Зеленянська
Вісник соціально-економічних досліджень 2 (61), 155-165, 2016
22016
Оцінювання якості надання побутових послуг з метою поліпшення діяльності підприємства
ТА Кунділовська, ЛА Траченко
Вісник соціально-економічних досліджень, 44-50, 2013
22013
Формування ринку органічної продукції в Україні: теоретичні та практичні аспекти
ТА Кунділовська, НМ Зеленянська, ВГ Захарчук, ОА Кулініч, ...
12019
Біологізація виробництва як чинник перспективного розвитку агробізнесу в Україні
ТА Кунділовська, НМ Зеленянська
Економіка та управління національним господарством: стан, тенденції …, 2016
12016
Встановлення ґатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації
ТА Кунділовська, ГІ Брусенська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 314-317, 2013
12013
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОГРАМ-ПЕРЕДУМОВ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА JEL classification: L830; M110
ТА Кунділовська
НАУКОВІ ПРОБЛЕМИ ГОСПОДАРЮВАННЯ НА МАКРО-, МЕЗО-ТА МІКРОЕКОНОМІЧНОМУ РІВНЯХ …, 2023
2023
Переваги використання здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів в індустрії гостинності
КО Марченко, ТА Кунділовська
2022
Формування конкурентних переваг підприємства готельного бізнесу
ЯА Жуматій, ТА Кунділовська
Керівництво оргкомітету, 141, 2022
2022
Предмет, задачи и методы исследования игрушек при проведении судебно-товароведческих экспертиз
ТА Кундиловская, ИМ Соколовская
Tendinte contemporane in dezvoltarea expertizei judicare, 101-103, 2020
2020
Експертна оцінка безпечності енергетичних напоїв
ТА Кунділовська, ІМ Соколовська
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів, 245-247., 2020
2020
Оцінка відповідності та ідентифікація макаронних виробів
ТА Кунділовська, ТЮ Єштокіна
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 104-112, 2019
2019
Сертифікація органічної сільськогосподарської продукції як чинник конкурентоспроможності виробників
ТА Кунділовська, ЛВ Неруца
Економіка підприємства : сучасні проблеми теорії та практики, 17-18, 2018
2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20