Підписатись
Тетяна Кунділовська
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія продукції ресторанного господарства: навч. посіб
ВГ Захарчук, ТА Кунділовська, ГЄ Гайдукович
Одеса: ОНЕУ, Атлант ВОІ СОІУ 479, 2016
112016
Теорія та практика проведення судових експертиз за напрямками інженерних, економічних, товарознавчих видів досліджень та оціночної діяльності: монографія
ВП Хомутенко, ОЮ Костіна
Монографія. Одеса, 2018
52018
Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної
ТА Кунділовська, КВ Коцієвська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 453-458, 2010
52010
Інноваційні підходи до оцінювання кави натуральної розчинної
ТА Кунділовська, ТА Кундиловская
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2011
42011
Формування ринку органічної продукції в Україні: теоретичні та практичні аспекти
ТА Кунділовська, НМ Зеленянська, ВГ Захарчук, ОА Кулініч, ...
22019
Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробів
ТА Кунділовська, ІМ Соколовська
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів: матеріали VІ …, 2019
22019
Формування ринку органічної продукції в Україні
ТА Кунділовська, НМ Зеленянська
Вісник соціольно-економіних досліджень,№ 4 (68), 2018
22018
Сучасний стан та перспективи розвитку органічного сільськогосподарського виробництва в Україні
ТА Кунділовська, НМ Зеленянська
Вісник соціально-економічних досліджень 2 (61), 155-165, 2016
22016
Оцінювання якості надання побутових послуг з метою поліпшення діяльності підприємства
ТА Кунділовська, ЛА Траченко
Вісник соціально-економічних досліджень, 44-50, 2013
22013
Значення сенсорних досліджень у маркетинговій політиці виробників харчових продуктів
ТА Кунділовська, ТА Кундиловская, НЮ Семенова
ОДЕУ, 2010
22010
Біологізація виробництва як чинник перспективного розвитку агробізнесу в Україні
ТА Кунділовська, НМ Зеленянська
Економіка та управління національним господарством: стан, тенденції …, 2016
12016
Встановлення ґатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації
ТА Кунділовська, ГІ Брусенська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 314-317, 2013
12013
Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарів
ТА Кунділовська, ТА Кундиловская, ОВ Кобзар
ОДЕУ, 2010
12010
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОГРАМ-ПЕРЕДУМОВ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА JEL classification: L830; M110
ТА Кунділовська
НАУКОВІ ПРОБЛЕМИ ГОСПОДАРЮВАННЯ НА МАКРО-, МЕЗО-ТА МІКРОЕКОНОМІЧНОМУ РІВНЯХ …, 2023
2023
Предмет, задачи и методы исследования игрушек при проведении судебно-товароведческих экспертиз
ТА Кундиловская, ИМ Соколовская
Tendinte contemporane in dezvoltarea expertizei judicare, 101-103, 2020
2020
Експертна оцінка безпечності енергетичних напоїв
ТА Кунділовська, ІМ Соколовська
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів, 245-247., 2020
2020
Оцінка відповідності та ідентифікація макаронних виробів
ТА Кунділовська, ТЮ Єштокіна
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 104-112, 2019
2019
Сертифікація органічної сільськогосподарської продукції як чинник конкурентоспроможності виробників
ТА Кунділовська, ЛВ Неруца
Економіка підприємства : сучасні проблеми теорії та практики, 17-18, 2018
2018
Можливості поліпшення класифікації здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів
ТА Кунділовська
Харків: ХДУХТ, 2016
2016
Товарні інновації: розробка та експертна оцінка
ТА Кунділовська, ВГ Захарчук, ЛА Траченко, ОА Кулинич
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20