Подписаться
Людмила Тищенко
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Mathematical modeling of the extraction process of oil-containing raw materials with pulsed intensification of heat of mass transfer
LM Kolyanovska, IP Palamarchuk, YG Sukhenko, MM Mushtruk, ...
Optical Fibers and Their Applications 2018 11045, 246-259, 2019
382019
Use of aromatic root vegetables in the technology of freshwater fish preserves.
N Holembovska, L Tyshchenko, N Slobodyanyuk, V Israelian, Y Kryzhova, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
222021
Poultry fats. Features of the composition and characteristics of stability to oxidation
L Tyshchenko, О Shtonda, О Pylypchuk, A Menchynsk, V Shakhvorostova
62019
Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла
ЛМ Тищенко
Автореферат канд. техн. наук. К.: НУХТ, 2009
52009
Сезонні та регіональні зміни хімічного складу молочного жиру
СС Гуляєв-Зайцев, ЛМ Тищенко
Вісник аграрної науки 3, 67-69, 2002
52002
Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями
О Очколяс, Л Тищенко, Т Лебська
Товари і ринки, 149–158-149–158, 2016
32016
Перспективы использования фукуса в технологии функциональных пищевых продуктов
ЕН Очколяс, ЛН Тищенко, ТК Лебская
ИННОВАЦИИ В НАУКЕ, ОБРАЗОВАНИИ И БИЗНЕСЕ-2013, 236-238, 2013
32013
СЕЗОННЫЕ ИЗМЕНЕНИЯ ХАРАКТЕРИСТИК МОЛОЧНОГО ЖИРА
Л Тищенко
Продовольча індустрія АПК, 31-33, 2012
2*2012
Використання медових маринадів для м’яса
О Акульонок, Л Тищенко
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019
12019
Extracellular lectin produced by Bacillus subtilis strain IMV B-7014 depending on the culture conditions
OG Kisten, EO Kovalenko, KI Getman, OV Sashchuk, VS Pidgorskyi, ...
Мікробіологічний журнал, 3-14, 2019
12019
Дослідження властивостей та процесів окислення пташиних жирів
ЛМ Тищенко, ВМ Шахворостова
Молодий вчений, 444-447, 2018
12018
БАД из ламинарии и фукуса как пищевой ингредиент
Е Очколяс, Т Лебская, Л Тищенко
Продовольча індустрія АПК, 11-14, 2014
12014
Вплив природніх антиоксидантів на зміни пероксидних чисел пташиних жирів при довготривалому зберіганні
Л Тищенко, О Пилипчук
9-та Міжнародна науково-практична конференція"Наукові здобутки у …, 2020
2020
Розробка технології низькотемпературного приготування індичого філе зі збагаченим мінеральним складом
А Безносько, Л Тищенко, О Пилипчук
9-та Міжнародна науково-практична конференція"Наукові здобутки у …, 2020
2020
Характеристика різних технік приготування здорової їжі Sous-vide, переваги та перспективи
О Тимошенко, Л Тищенко, О Пилипчук
9-та Міжнародна науково-практична конференція"Наукові здобутки у …, 2020
2020
Підвищення поживної цінності хліба
Г Терновик, Л Тищенко
9-та Міжнародна науково-практична конференція"Наукові здобутки у …, 2020
2020
Використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництві
ЛМ Тищенко, ОС Пилипчук, ВВ Шутюк
2020
POULTRY FATS. SPECIFIC FEATURES OF THEIR COMPOSITION AND CHARACTERISTICS OXIDATION RESISTANCE.
L Tyshchenko, О Shtonda, О Pylypchuk, A Menchynska, ...
Food Science & Technology (2073-8684) 13 (4), 2019
2019
Визначення впливу натуральних антиокидантів в процесі окислення пташиних жирів
ЛМ Тищенко, ВМ Шахворостова
Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільсікого …, 2018
2018
Вплив принципів "петлі якості" при виробництві варено-копчених ковбас з використанням нетрадиційної сировини
В Сухенко, Л Тищенко, О Жосан
Продовольча індустрія АПК, 41-43, 2018
2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20