Mathematical modeling of the extraction process of oil-containing raw materials with pulsed intensification of heat of mass transfer LM Kolyanovska, IP Palamarchuk, YG Sukhenko, MM Mushtruk, ... Optical Fibers and Their Applications 2018 11045, 246-259, 2019 | 38 | 2019 |
Use of aromatic root vegetables in the technology of freshwater fish preserves. N Holembovska, L Tyshchenko, N Slobodyanyuk, V Israelian, Y Kryzhova, ... Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021 | 25 | 2021 |
Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла ЛМ Тищенко Автореферат канд. техн. наук. К.: НУХТ, 2009 | 7 | 2009 |
Poultry fats. Features of the composition and characteristics of stability to oxidation L Tyshchenko, О Shtonda, О Pylypchuk, A Menchynsk, V Shakhvorostova | 6 | 2019 |
Сезонні та регіональні зміни хімічного складу молочного жиру СС Гуляєв-Зайцев, ЛМ Тищенко СС Гуляєв-Зайцев, ЛМ Тищенко//Вісник аграрної науки, 67-69, 2002 | 5 | 2002 |
Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями О Очколяс, Л Тищенко, Т Лебська Товари і ринки, 149–158-149–158, 2016 | 3 | 2016 |
Перспективы использования фукуса в технологии функциональных пищевых продуктов ЕН Очколяс, ЛН Тищенко, ТК Лебская ИННОВАЦИИ В НАУКЕ, ОБРАЗОВАНИИ И БИЗНЕСЕ-2013, 236-238, 2013 | 3 | 2013 |
СЕЗОННЫЕ ИЗМЕНЕНИЯ ХАРАКТЕРИСТИК МОЛОЧНОГО ЖИРА Л Тищенко Продовольча індустрія АПК, 31-33, 2012 | 2* | 2012 |
Підвищення поживної цінності хліба Г Терновик, Л Тищенко 9-та Міжнародна науково-практична конференція"Наукові здобутки у …, 2020 | 1* | 2020 |
Використання медових маринадів для м’яса О Акульонок, Л Тищенко Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019 | 1 | 2019 |
Extracellular lectin produced by Bacillus subtilis strain IMV B-7014 depending on the culture conditions OG Kisten, EO Kovalenko, KI Getman, OV Sashchuk, VS Pidgorskyi, ... Мікробіологічний журнал, 3-14, 2019 | 1 | 2019 |
Дослідження властивостей та процесів окислення пташиних жирів ЛМ Тищенко, ВМ Шахворостова Молодий вчений, 444-447, 2018 | 1 | 2018 |
БАД из ламинарии и фукуса как пищевой ингредиент Е Очколяс, Т Лебская, Л Тищенко Продовольча індустрія АПК, 11-14, 2014 | 1 | 2014 |
Вплив природніх антиоксидантів на зміни пероксидних чисел пташиних жирів при довготривалому зберіганні Л Тищенко, О Пилипчук 9-та Міжнародна науково-практична конференція"Наукові здобутки у …, 2020 | | 2020 |
Розробка технології низькотемпературного приготування індичого філе зі збагаченим мінеральним складом А Безносько, Л Тищенко, О Пилипчук 9-та Міжнародна науково-практична конференція"Наукові здобутки у …, 2020 | | 2020 |
Характеристика різних технік приготування здорової їжі Sous-vide, переваги та перспективи О Тимошенко, Л Тищенко, О Пилипчук 9-та Міжнародна науково-практична конференція"Наукові здобутки у …, 2020 | | 2020 |
Використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництві ЛМ Тищенко, ОС Пилипчук, ВВ Шутюк | | 2020 |
POULTRY FATS. SPECIFIC FEATURES OF THEIR COMPOSITION AND CHARACTERISTICS OXIDATION RESISTANCE. L Tyshchenko, О Shtonda, О Pylypchuk, A Menchynska, ... Food Science & Technology (2073-8684) 13 (4), 2019 | | 2019 |
Визначення впливу натуральних антиокидантів в процесі окислення пташиних жирів ЛМ Тищенко, ВМ Шахворостова Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільсікого …, 2018 | | 2018 |
Вплив принципів "петлі якості" при виробництві варено-копчених ковбас з використанням нетрадиційної сировини В Сухенко, Л Тищенко, О Жосан Продовольча індустрія АПК, 41-43, 2018 | | 2018 |