Підписатись
Liavynets Georgi, Лявинець Георгій Михайлович, Лявинец Георгий Михайлович
Liavynets Georgi, Лявинець Георгій Михайлович, Лявинец Георгий Михайлович
НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет ГРТБ, кафедра ТРіАП
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Особливості надання додаткових послуг у готелях ділового призначення
ІЮ Муха, ГМ Лявинець, ВО Губеня, АВ Гавриш
Географія та туризм, 228-233, 2015
82015
Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначення
ВО Губеня, ГМ Лявинець, ММ Антонюк, НП Бондар, ЛЮ Арсеньєва
62012
Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
ГМ Лявинець, АВ Гавриш, ОВ Нєміріч, ЛЮ Арсеньєва
Наука та інновації, 2013
52013
Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
АВ Гавриш, ГМ Лявинець, ЛЮ Арсеньєва
32012
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
ГМ Лявинець
22017
Структурно-механічні властивості фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату
ГМ Лявинець, АВ Гавриш, ОВ Нєміріч, ЛЮ Арсеньєва, ОВ Гончарук
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 142-146, 2013
12013
Теоретичні передумови розроблення технології соусів зі зниженою калорійністю
ОВ Нєміріч, ГМ Лявинець, В Вінніков, ВМ Михайленко
2018
ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ТЕХНОЛОГИИ СОУСОВ ИЗ ИММУНОМОДУЛИРУЮЩИМ ДЕЙСТВИЕМ
НМ Кравчук, ГМ Лявинець, ДС Черненко
Міжнародний науковий журнал Інтернаука 1 (2), 65-68, 2018
2018
Теоретичні аспекти технології соусів з імуномодулюючою дією
НМ Кравчук, ГМ Лявинець, ДС Черненко
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 65-68, 2018
2018
Вплив дієтичних добавок на структуроутворення солодких страв
ДЮ Сазоновa, ОМ Люлька, ГМ Лявинець
2017
INFLUENCE DIETARY SUPPLEMENTS ON STRUCTURE SWEET DISHES
ДЮ Сазонова, ОМ Люлька, ГМ Лявинець
Научный взгляд в будущее 2 (5), 42-47, 2017
2017
Суха суміш для млинчиків з використанням люпинового борошна (Деклараційний патент на корисну модель№ 120624)
ЮД Соцька, ВО Губеня, ЛО Шаран, ОС Павлюченко, ГМ Лявинець
2017
Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на винахід№ 114860)
РВ Комарницький, ВО Губеня, ГМ Лявинець, НП Бондар
2017
Булочка з базиліком для гамбургерів (Деклараційний патент на корисну модель№ 121553)
ОО Кравцов, ВО Губеня, ЛО Шаран, НП Бондар, ГМ Лявинець
2017
Особливості залучення іноземних джерел фінансування розвитку об’єктів готельно-ресторанного господарства в Україні
ГМЛ М.І. Арич
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI …, 2016
2016
Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель№ 110872)
РВ Комарницький, ВО Губеня, ГМ Лявинець, НП Бондар
2016
Особенности проектирования гостиничного комплекса с экстрим-парком
АВГ Г.С. Музыка, Г.М. Лявинец, В.А. Губеня.
ВЕСТНИК АЛМАТИНСКОГО ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО УНИВЕРСИТЕТА, 145-148, 2016
2016
Finely dispersed spicy-aromatic and carotene containing raw materials as surfactants for oil in water emulsion
H Liavynets, T Ishchenko, A Havrysh, O Niemirich, L Arsenieva, I Dovgun
2015
Соуси емульсійного типу на основі фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату
ОО Івахно, ГМ Лявинець, АВ Гавриш, ЛЮ Арсеньєва
2014
Дослідження стійкості до окислення фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату під час зберігання
ОО Івахно, ГМ Лявинець, ЛЮ Арсеньєва
2014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20