Особливості надання додаткових послуг у готелях ділового призначення ІЮ Муха, ГМ Лявинець, ВО Губеня, АВ Гавриш Географія та туризм, 228-233, 2015 | 8 | 2015 |
Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначення ВО Губеня, ГМ Лявинець, ММ Антонюк, НП Бондар, ЛЮ Арсеньєва | 6 | 2012 |
Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності ГМ Лявинець, АВ Гавриш, ОВ Нєміріч, ЛЮ Арсеньєва Наука та інновації, 2013 | 5 | 2013 |
Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності АВ Гавриш, ГМ Лявинець, ЛЮ Арсеньєва | 3 | 2012 |
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності ГМ Лявинець | 2 | 2017 |
Структурно-механічні властивості фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату ГМ Лявинець, АВ Гавриш, ОВ Нєміріч, ЛЮ Арсеньєва, ОВ Гончарук Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 142-146, 2013 | 1 | 2013 |
Теоретичні передумови розроблення технології соусів зі зниженою калорійністю ОВ Нєміріч, ГМ Лявинець, В Вінніков, ВМ Михайленко | | 2018 |
ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ТЕХНОЛОГИИ СОУСОВ ИЗ ИММУНОМОДУЛИРУЮЩИМ ДЕЙСТВИЕМ НМ Кравчук, ГМ Лявинець, ДС Черненко Міжнародний науковий журнал Інтернаука 1 (2), 65-68, 2018 | | 2018 |
Теоретичні аспекти технології соусів з імуномодулюючою дією НМ Кравчук, ГМ Лявинець, ДС Черненко Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 65-68, 2018 | | 2018 |
Вплив дієтичних добавок на структуроутворення солодких страв ДЮ Сазоновa, ОМ Люлька, ГМ Лявинець | | 2017 |
INFLUENCE DIETARY SUPPLEMENTS ON STRUCTURE SWEET DISHES ДЮ Сазонова, ОМ Люлька, ГМ Лявинець Научный взгляд в будущее 2 (5), 42-47, 2017 | | 2017 |
Суха суміш для млинчиків з використанням люпинового борошна (Деклараційний патент на корисну модель№ 120624) ЮД Соцька, ВО Губеня, ЛО Шаран, ОС Павлюченко, ГМ Лявинець | | 2017 |
Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на винахід№ 114860) РВ Комарницький, ВО Губеня, ГМ Лявинець, НП Бондар | | 2017 |
Булочка з базиліком для гамбургерів (Деклараційний патент на корисну модель№ 121553) ОО Кравцов, ВО Губеня, ЛО Шаран, НП Бондар, ГМ Лявинець | | 2017 |
Особливості залучення іноземних джерел фінансування розвитку об’єктів готельно-ресторанного господарства в Україні ГМЛ М.І. Арич Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI …, 2016 | | 2016 |
Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель№ 110872) РВ Комарницький, ВО Губеня, ГМ Лявинець, НП Бондар | | 2016 |
Особенности проектирования гостиничного комплекса с экстрим-парком АВГ Г.С. Музыка, Г.М. Лявинец, В.А. Губеня. ВЕСТНИК АЛМАТИНСКОГО ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО УНИВЕРСИТЕТА, 145-148, 2016 | | 2016 |
Finely dispersed spicy-aromatic and carotene containing raw materials as surfactants for oil in water emulsion H Liavynets, T Ishchenko, A Havrysh, O Niemirich, L Arsenieva, I Dovgun | | 2015 |
Соуси емульсійного типу на основі фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату ОО Івахно, ГМ Лявинець, АВ Гавриш, ЛЮ Арсеньєва | | 2014 |
Дослідження стійкості до окислення фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату під час зберігання ОО Івахно, ГМ Лявинець, ЛЮ Арсеньєва | | 2014 |